Vip Times
Wydanie 1
Wywiad z DjDami14
Dziennikarz
DjDami14
Witam DjDami14. Jak pan się czuje po meczu?
Witam ! Musze przyznać, że nie jest tak źle. Wiedzieliśmy od początku, że faworytami tego spotkania nie byliśmy. Mecz rozpoczął się dla nas całkiem dobrze. Mieliśmy kilka fajnych akcji, ale żadnych z nich nie skończyła się bramką. Pod koniec spotkania miałem świetną szanse na strzelenie chociażby honorowego gola ale piłka uderzyła w poprzeczkę. Podsumowując, mecz nie był najgorszy myślę, że mamy szanse na awans do Ekstraklasy.
Jak uważasz, czy trener wystawił dobry skład na mecz? Ja wam się z nim układa?
Trener jest tutaj najważniejszy i to On tutaj podejmuje decyzje. Taktyka i skład został ułożony dobrze. Jednak myślę, że w meczu z tak silnym przeciwnikiem jakim jest Twente powinniśmy wyjść 4 obrońców. Trener jest sympatycznym miły i pozytywnie nastawionym na świat człowiekiem. Mam nadzieję, że z nim odniesiemy wieleeee sukcesów !
Twój strzał mógł zakończyć się bramką, nie wiele brakowało. Pan Viper był z tego zadowolony?
Heh, mógł mógł ale jednak piłka mnie nie posłuchała i poleciała gdzie indziej niż chciałłem! Jeszcze nie rozmawiałem indywidualnie z trenerem więc nie wiem co o tym sądzi. Po meczu na pewno z nim porozmawiam.
Jak spisuje się wasz kapitan Portofan. Czy wg. ciebie dobrze spełnia swoją rolę?
Nie jestem teraz w stanie odpowiedzieć na to pytanie rozegraliśmy razem tylko jeden mecz i parę treningów. Ale czerwoną kartką trzeba przyznać się nie popisał, ale każdemu może się to zdarzyć.
Nie wiem, czy wiesz, ale jestem z tygodnika "Vip Time", i według nas zostajesz zawodnikiem meczu, gratulacje!
Naprawdę ? O proszę jestem bardzo mile zaskoczony! Dziękuje ! To na pewno zmotywuje mnie do jeszcze lepszych występów.
Więc do zobaczenia!
Żegnam ! I jeszcze raz bardzo dziękuje za miano najlepszego zawodnika meczu z Twente!