Jeśli będzie jedno zawieszenie w Tottenhamie to 90% ludzi powie "Adebayor" i Tottenham zostaje bez środkowego napastnika.
A ja mysle ze 90% ludzi powie Bale ;] poza tym jak sie wykluczy Adebayora to jest Defoe na lawce
Ja nie wiem o co wy ludzie narzekacie jak wyklucza wam w barcelonie z ataku Messi i Sanchez
to ustawiasz atak 3x SS Villa Iniesta Pedro lub Fabregas albo Adriano czy Alves jako WF
jak wyklucza Ci z Realu Benzeme i CR7 to ustawiasz w ataku Hugain i na skrzydla Kaka Ozil Di Maria
i teraz pomyslcie jaki atak jest lepszy te powyzej czy taki Lennon Bale Adebayor ??
Mysle ze wszystkie sa mniej wiecej na rowni a dobry gracz atakiem Jelen Sowe Hazard zagra lepiej od tych powyzszych wiec przestancie plakac to tylko gra chyba chodzi o zabawe nie ?? ;]
Ja osobiscie gralem w 2 lidze 3 zawodnikami w ataku i najczesciej byli to Villa Pedro Adriano lub Alves
i strzelilem nimi najwiecej goli w mojej lidze to pokazuje tylko ze boczni obroncy lub pomocnicy moga byc a ataku rownie skuteczni co klasyczne CF. Kazdego gracza mozna kims zastapic jesli w Bayernie Ci wyklucza Gomeza co jest malo prawdopodobne to ustawiasz w ataku jako SS Robbena lub Ribery ktorzy sa jednymi z najlepszych w grze kazdego zawodnika mozna zastapic tylko trzeba myslec troche glowa a nie plakac co ja zrobie haha