Mogę wiedzieć dlaczego? Bo zapewne masz na myśli to ,że jeśli Polak osiąga sukces to jest jeba*y....Ja np nie cierpię Lewandowskiego, ale nie mam nic do Kuby, Łukasza i wielu innych...Więc jak to jest?
Myślę, że sporą rolę odgrywają media.
Dlaczego go nie cierpisz ?
Gest polskich kibiców, chociaż miły, wydaje się być kompletnie pozbawiony logiki. No bo jak to, fani, którzy być może nigdy nie byli w Barcelonie, a Camp Nou widzieli jedynie w telewizorze (oczywiście nie wszyscy) nagle będą skandować niepodległościowe hasła na rzecz autonomicznej Katalonii?Trochę to wszystko trąci sztucznością i zakrawa na śmieszność. Ale skoro polscy kibice Barcelony chcą być bardziej katalońscy niż prawdziwi Cules, któż im zabroni?
Gest polskich kibiców, chociaż miły, wydaje się być kompletnie pozbawiony logiki. No bo jak to, fani, którzy być może nigdy nie byli w Barcelonie, a Camp Nou widzieli jedynie w telewizorze (oczywiście nie wszyscy) nagle będą skandować niepodległościowe hasła na rzecz autonomicznej Katalonii?
I po co takie słowa z jego strony. Jak nie chcè to niech po prostu nie pisze tego bo robi z siebie pseudo kozaka.
Widoczek z pokoju Bartry REJESTRACJA lub LOGOWANIE