Autor Wątek: West Ham United 2012/13 | Po Arsenalu, kolej na pojedynek z Czerwonymi Diabłami  (Przeczytany 30632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 16.02.2010r.
Odp: West Ham United- 2012- Zacznijmy ten rok jak najlepiej by ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #80 dnia: Kwiecień 15, 2012, 15:47:42 »
,,Walenie głową w mur’’

21 kolejka

Data: 25 stycznia 2012
Czas: 14:30
Miejsce: KC Stadium

(1') Simpson-(20') C.Cole

Postać meczu: Tom Cairney-7,5
Frekwencja: 25 000

72' Potts (McCarthy)
72' Nolan (Diop)
77' Maynard (Cole)

3 mecz na wyjeździe z rzędu w 2012 roku West Hamu United. Tym razem na drodze do upragnionego awansu stanęło Hull. Zespół Van Bastena zagrałby pewnie w najsliniejszym składzie gdyby nie kolejna kontuzja Roberta Greena, którego zastępował Stephen Henderson.

Niestety spotkanie zaczęło się od najgorszego scenariusza. Minęło zaledwie 60 sekund, od pierwszej bramki, jaką zaaplikował Simpson, Hendersonowi, napastnik Hull, wykorzystał podanie Irlandczyka Kilbane'a i pięknym mocnym strzałem w róg dał prowadzenie w tym spotkaniu.

W 10 minucie spotkania wyrównać mógł Cole, po pięknej wrzutce Shimizu, ale Anglik pomylił się ledwie o kilka centymetrów! To czego Cole nie wykorzystał w minucie 10, dopełnił w 20. Po znakomitej szarży Tomkinsa i wspaniałym podaniu do Carewa, Norweg zagrywa do najlepszego zawodnika West Hamu, a ten ofiarnie daje remis, strzelając swoją 18 bramkę w sezonie. Masowo swoje sytuacje marnowały obie ekipy, a wielkim nieszczęśnikiem można nazwać Mayarda, który po raz kolejny trafił w słupek.

W drugiej połowie gra zazębiła się. W 60 minucie po małym bilardzie w polu karnym szansy nie wykorzystał Kilbane, natomiast po drugiej stronie boiska, główką prowadzenie mógł dać Carew. Norweg mógł zostać bohaterem spotkania, ale w 85 minucie wspaniałą interwencją po jego strzale popisał się Basso, i uchronił swój zespół od porażki.

Tym razem nie wykorzystane sytuacje zemściły się na ekipie Van Bastena, pozbawiając ich w 21 kolejce spotkań, aż 2 punktów.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f2be92fec13262865176496e7efb7ed5&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f2be92fec13262865176496e7efb7ed5&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

,,Chcę odejść!’’

Guy Demel na łamach jednego z pismaków głośno po narzekał na swoją obecną sytuację w klubie z Upton Park. Iworyjczyk nie ukrywał, że chciałby odejść z West Hamu już w najbliższym oknie transferowym. Przyczyną takiego kierunku jest oczywiście kompletny brak gry w klubie, byłego zawodnika HSV. Reprezentant WKS ma liczne oferty z Skandynawii oraz Niemiec, i najbliżej jest mu ponoć do FC Kopenhagi bądź Hannoveru 96. Wcześniej Demel w prasie mocno krytykował metody szkoleniowe Van Bastena, i kolejną swoją wypowiedzią, przesądził o swojej przyszłości w klubie.

,,Transferów nie będzie, kiepska sytuacja finansowa West Hamu’’

Na jednej z konferencji prasowych na której pojawił się prezes West Hamu United-David Sullivan, z miejsca zdementował pogłoski o ewentualnych transferach na zimę 2012. Zaznaczył również, że spółka zanotowała poważny spadek w dół po degradacji do Championship.

-,,Zespół zostanie wzmocniony, gdy znajdą się na to odpowiednie fundusze, a te znajdą się wtedy kiedy wywalczymy awans do Premiership. Nie zamierzam wydawać własnej gotówki, na nie potrzebne zakupy, skoro obecny skład należy do najsilniejszego w lidze, także nie liczcie na żadne ruchy transferowe, chyba że w drugą stronę. Mamy kilka atrakcyjnych ofert dla naszych zawodników, ale postaramy się nie osłabiać przed bardzo ważną dla nas rundą.''

Tą wypowiedzią stało niemalże jasne, że do zespołu The Hammers nie dołączy ani Rommedhal ani Tshabalala.

,,Noble o krok w Romie?’’

Nie cichną echa w kwestii ewentualnego transferu Marka Noble do Romy. Po odrzuconych ofertach Tottenhamu i Liverpool'u, to oferta Włochów okazała się na tyle korzystna, że sam prezes Sullivan, jest skłonny ją zaakceptować. Po za tym, sam Noble chętnie widziałby się w Rzymie, godnie zastępując Francesco Tottiego, przy okazji przypominając o sobie trenerowi reprezentacji Albionu-Fabio Capello. Suma odstępnego za Nobl'a wynosi blisko 10,000,000 mln funtów.
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline pentoza133

• Twórca Dodatków
  • *
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 23.08.2011r.
Odp: West Ham United Prezes oddaje głos w sprawie transferów ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #81 dnia: Kwiecień 15, 2012, 16:03:09 »
Demel niech spada na drzewo. Nie pasuje, do widzenia. Nie ma miejsca dla takich buraczków. Co do transferów to w pełni rozumiem zarząd. Brak funduszy a zespół raptem 1 raz przegrał mecz. To świadczy o sile ekipy WHU i jeśli w kolejnych 10 kolejkach wygracie to macie pewny awans, bez żadnych problemów :)
Premier League w najlepszym wydaniu! Bądź częścią angielskiej piłki! odwiedź nas!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline MaddiMNagic

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: West Ham United Prezes oddaje głos w sprawie transferów ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #82 dnia: Kwiecień 15, 2012, 16:08:47 »
Nawet jak by była kasa to po co sprzedawać. Możesz jeszcze zarobić jak tego buraka sprzedasz, ale Nobel'a zostaw. WHU powinno awansować. Ich miejsce jest z pewnością w BPL

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #83 dnia: Kwiecień 16, 2012, 07:37:28 »
Skrytykował Van Bastena ... Czyli Demel Out ?
Noble do Romy ? Nie wiemy jak duży Kryzys finansowy mają Młoty , jeżeli dosyć duży to sprzedasz tego zawodnika będzie ostatecznością

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #84 dnia: Kwiecień 18, 2012, 20:07:05 »

,,Van Basten ma dar przekonywania''

Koniec okienka transferowego zbliża się nie ubłaganie, a już dziś wiemy, że Mark Noble za sprawą Marco Van Bastena zostanie w West Hamie na kolejny sezon. Anglik odrzucił ofertę AS Roma mimo akceptacji ze strony prezesa WHU-David Sullivan. Do całej sytuacji odwołał się napastnik Młotów i reprezentacji Norwegii-John Carew.

,,To niesamowite jakim człowiekiem w szatni, na boisku i po za nim jest trener Van Basten. Wcześniej nie wiele mówiło się o ewentualnym odejściu Marka, media tylko czekają na informacje z zewnątrz by móc je przekazać. Trener potrafił jednak przekonać i Marka i zarząd do tego aby został z nami na kolejny sezon i pomógł w heroicznej walce w Premiership. Jestem niemal pewny, że od przyszłego sezonu będziemy grać w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii. W Championship jest wiele bardzo dobrych zespołów, ale w tej chwili jest tam dla nas za ciasno''

,,West Ham gromi, młodzi na fali’’

22 kolejka

Data: 28 stycznia 2012
Czas: 20:30
Miejsce: Upton Park

(8') Diop, (53',80') Shimizu, (91') Baldock- (78') Roberts

Postać meczu: Yoshi Shimizu-8,5
Frekwencja: 35 000

66'Morisson (Taylor)
66' Maynard (Cole)
75' Colisson (Diop)

Na Upton Park, doszło do 22 spotkania West Hamu, które gościło u siebie bezbarwne w tym sezonie Reading FC. Van Basten przed meczem pozwolił sobie na chwilę luzu, udzielając ciekawego i co ważne śmiesznego wywiadu. Ponad to do składu wystawił aż 3 nowych zawodników. W obronie zagrał Faubert i John, a w ataku Baldock. Była to też okazja dla kibiców, którzy po raz pierwszy oglądali swych podopiecznych na własnym stadionie w 2012 roku.

Strzelanie rozpoczęli gospodarze. Po efektownym rajdzie Shimizu, bramkę niewiarygodnie mocnym strzałem zdobył Bouba Diop. Kapitan The Hammers już w 8 minucie dał Młotom prowadzenie. Jak się później jednak okazało świetnie dryblujący Japończyk nie spoczął na laurach, w pierwszej połowie cały czas był aktywny, i stwarzał sytuacje kolegom, jednakże w drugiej połowie eksplodowała kuźnia jego talentu. W 53 minucie, świetnie ściął do środka i płaskim strzałem pokonał Shepparda.

W 78 minucie zdołali odpowiedzieć goście za sprawą Robertsa, który jeszcze w pierwszej połowie mógł strzelić bramkę, ale wówczas piłka odbiła się od słupka. Nie pomylił się jednak w drugiej i pewnie wykorzystał swą szansę.

Minęły jednak dwie minuty, a po raz popisał się Shimizu, który po podaniu Baldocka technicznym strzałem, zdobył drugą bramkę. Cały mecz był show własnie tych dwóch zawodników. W ostatniej minucie meczu młody napastnik Młotów po dośrodkowaniu Johna z rzutu wolnego, przelobował główką bramkarza Reading i ustalił wynik spotkania na 4:1.

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f2be92fec13262865176496e7efb7ed5&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=f2be92fec13262865176496e7efb7ed5&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

,,W Anglii nauczyłem się bardzo wiele’’

Yoshi Shimizu ,,No, na prawdę nie wiem co powiedzieć, nie sądziłem, że uda mi się rozegrać taki mecz. Zdecydowanie, jestem skłonny stwierdzić, że to najlepsze spotkanie w profesjonalnej piłce jakie dotychczas rozegrałem. Mam nadzieję, że nie zwolnię tempa, i będę dalej grać i strzelać gole dla West Hamu. W Anglii nauczyłem się bardzo wiele, i przeprowadzka do tego kraju, dała mi na prawdę same korzyści'''

,,Wspaniałe 10 minut młodej gwiazdki, West Ham wygrywa pojedynek'’

23 kolejka

Data: 4 luty 2012
Miejsce: Fratton Park

(62') Kanu, (91') Lawrence- (7',10') Baldock, (80') Maynard

Postać meczu: Baldock- 7,5
Frekwencja: 20 000

69' Lansbury (Noble)
69' Maynard (Baldock)
85' R.Morrison (Y.Shimizu)

Portsmouth-West Ham United. Lider przyjeżdża na Fratton Park, gdzie rezyduje zespół który broni się przed spadkiem do League One. Do składu wraca Faye i O'Brien, zostaje Baldock.

I to właśnie młody Anglik, w 10 minut dał koncert jakiego nie spodziewał się zupełnie nikt. Jeszcze na konferencji prasowej Van Basten chwalił zawodnika porównując go do M.Owena czy słusznie? Baldock przynajmniej w kilku procentach potwierdził, że może być to prawda. Piłkarz jak rasowy snajper wykorzystał dwukrotnie świetnie podania od swoich kolegów i pokonał Ashdown'a z najbliższych odległości.

W drugiej połowie śliczną bramką przypomniał kibicom o swoim istnieniu Nwankwo Kanu, który zmniejszył rozmiary niekorzystnego dla Portsmouth wyniku. W meczu mógł paść nawet remis, ale zespół Młotów stale broniła poprzeczka. Dopiero 10 minut przed końcem spotkania na podwyższenie wyniku zdecydował się Maynard, który w sytuacji sam na sam, nie dał większych szans, bramkarzowi gospodarzy.

Gracze Pompey pokazali jednak jeszcze raz, że potrafią strzelać przepiękne bramki, a dowodem tego była bramka jaką z rzutu wolnego strzelił Lawrence. West Ham w ten sposób dowozi w pełni zwycięstwo do Londynu i może cieszyć się z przewagi nad pozostałymi rywalami. Studzić zmysły na konferencji prasowej próbował Diop, który zweryfikował, że jest jeszcze zbyt wcześnie aby myśleć o końcowym zwycięstwie.
[/font]

,,Będę strzelał jeszcze więcej'’

Sam Baldock: ,,Niezwykle cieszą mnie dzisiejsze gole, udowodniłem, że nie jestem na straconej pozycji i potrafię rywalizować jak równy z równym z Carew czy Maynardem. Teraz jednak, to ja prezentuje wysoką formę, i mam nadzieję, że zostanie tak przez długi czas. Bardzo jestem z siebie zadowolony, wiem, że dokładam cegiełkę do awansu West Hamu, do Premiership, jednak to nie wszystko na co mnie stać, będę strzelał jeszcze więcej!''
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 18, 2012, 20:10:19 wysłana przez ElShaarawy92 »
Masz oryginalną wersję PES'a 2013, a nie grasz online? Zgłoś się do mnie, chętnie odkupię online pass.

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
Odp: West Ham United- Noble zostaje w klubie ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #85 dnia: Kwiecień 20, 2012, 00:57:15 »
,,Pechowa porażka’’

24 kolejka
Data: 8 lutego 2012
Miejsce: Bloomfield Road

(35')Southern, (62')Bednar, (82') Ferguson- (51')Baldock, (88') Morrison

Postać meczu: Roman Bednar-7,0
Frekwencja: 15 950

62' Nolan (Diop)
62' Carew (Baldock)
82' Morrison (Noble)

Blackpool skazywany na porażkę, sprawiła na własnym stadionie Bloomfield Road nie lada niespodziankę dla kibiców, pokonując lidera Championship-West Ham United 3:2

Wszystko zaczęło się już w 35 minucie meczu. Po wcześniejszych akcjach gospodarzy oraz gości bramkę pięknym strzałem z woleja strzelił Southern. Po stracie bramki Blackpool, cofnął się do defensywy i przez 10 kolejnych minut powstrzymywał ataki rywali. Swoich szans nie wykorzystywał ani Baldock ani Cole. Goście schodzili więc do szatni w nie najlepszych nastrojach.

Druga odsłona meczu ofiarowała nam wszystko to na co czeka prawdziwy kibic. 51 minuta meczu, wspaniała akcja Shimizu, zakończona w mistrzowski sposób przez Baldocka. Nazywany przez Van Bastena nowym Owenem, Anglik strzela swoją kolejną bramkę w tym sezonie, i mocno zagraża pozycji Carew'a.

W 62 minucie mamy jednak na Bloomfield prowadzenie. Gola na 2:1 zdobył znany z występów w Heart Roman Bednar, płaskim strzałem za szesnastki pewnie pokonuje Greena.
Mecz ostał na mieliźnie a wprowadzenie Nolana i Carewa przyniosło tylko kosmetyczne zmiany. Przez cały mecz mocno mylił się Carew.

Nie wykorzystane sytuacje zemściły się i tuż przed końcem meczu z 20 metrów pięknym mierzonym strzałem gola zdobywa Ferguson. West Ham na taki obrót spraw nie był przygotowany i zdążył odpowiedzieć strzałem Morrisona, który wszedł 6 minut wcześniej za Nobla.

West Ham przegrał pierwsze ligowe spotkanie w tym roku.

((Niestety ze względu na to iż zgubiłem resztę materiałów, screenów i video z tego odcinka nie będzie))

,,To Tylko formalność’’

25 kolejka
Data: 11 luty 2012
Miejsce: Upton Park
(9') Cole, (26') Taylor

Postać meczu: Carlton Cole-8,0
Frekwencja: 35 100

57' Baldock (Carew)
72' Vaz Te (Shimizu)   

Kolejnym wyzwaniem na drodze Van Bastena 11 lutego było Barnsley prowadzone przez Patricka Cryne'a.

Mecz odbywał się w deszczowej aurze, ale najwidoczniej to nie przeszkodziło podopiecznym Holendra szybko strzelić bramki. Po wspaniałym zagraniu Noble, bramkę głową już w 9 minucie spotkania strzelił Carlton Cole, ale to nie koniec przedstawienia jakie zaprezentował w tym meczu były napastnik Chelsea. W 26 minucie genialnie zagrał piłkę do lewej strony gdzie stał Matty Taylor, a doświadczony skrzydłowy bez najmniejszego zastanowienia zamienił podanie na gola, w tym momencie mieliśmy wynik 2:0.

Swoich szans jeszcze w pierwszej połowie nie wykorzystał John Carew, który po pięknych indywidualnych akcjach za każdym razem trafiał w poprzeczkę.

W drugiej połowie Holender, zmienił go na Baldocka i delegował do gry Nolana, który zastąpił Diopa. I to właśnie na faulu na Kevinie, bliski gola z rzutu wolnego był Taylor.
Mimo masowych sytuacji Baldocka, Carew'a czy Morrisona, wynik zakończył się tak jak pierwsza połowa.

Zadowolona z siebie może być obrona, praktycznie ani razu John z Faye nie zmusili Greena do interwencji. Nie groźny był Tonge i Perkins, a Davies nie dochodził kompletnie do sytuacji. Było to ważne zwycięstwo The Hammers po porażce z Blackpool. Na najbliższej rozkładce West Ham czeka mecz z Southampton, Ledds United oraz Birmingham City.

,,West Ham ma klasowych graczy’’

David Butterfield: ,,Dziś nie pokazaliśmy nic, co mogło chociaż w jakimś stopniu uzyskać nam punkty, które są nam teraz bardzo potrzebne. Nie potrafiliśmy zorganizować się w ataku, nie stwarzaliśmy sobie sytuacji, natomiast West Ham objawił wszystkie nasze słabe punkty, mają na prawdę klasowych graczy na każdej pozycji i ich awans to już tylko kwestia czasu''

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Między młotem a kowadłem-Blackpool studzi emocje by ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #86 dnia: Kwiecień 21, 2012, 12:45:17 »
Szybko idziesz już 25-kolejka ale fajnie że piszesz coś więcej niż tylko opis meczu. Przewagę masz tak wielką że chyba na parę kolejek przed końcem awansujesz
Warriors by undertaknen

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
Odp: Między młotem a kowadłem-Blackpool studzi emocje by ElShaarawy92 [German]
« Odpowiedź #87 dnia: Kwiecień 22, 2012, 14:44:22 »

Sędzia się pomylił

Carlton Cole: ,,Mecz ułożył się wspaniale, wszystkie założenia zostały spełnione do samego końca. Pokazaliśmy piłkę na poziomie Premiership, i myślę, że jeśli dalej będziemy prezentować się w taki sposób, to szybko nie spadniemy. Jestem bardzo zadowolony z dzisiejszych trzech bramek, ale mam żal do sędziego. Wyraźnie się pomylił, przy pierwszym golu piłka odbiła się od Seaborne'a i wpadła do siatki, nie było z jego strony żadnej winy, bynajmniej ja tak to widziałem''.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2012, 14:46:34 wysłana przez ElShaarawy92 »

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Między młotem a kowadłem- Pierwszy Hat-Trick Cole'a by ElShaarawy92
« Odpowiedź #88 dnia: Kwiecień 22, 2012, 15:28:32 »
Nie potrzebnie przyśpieszasz to video. Brawo hattricka i wysokiej wygranej ''święci'' upokorzeni  ;)
Warriors by undertaknen

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #89 dnia: Kwiecień 22, 2012, 15:32:58 »
Nie potrzebnie przyśpieszasz to video. Brawo hattricka i wysokiej wygranej ''święci'' upokorzeni  ;)

Przecież nie jest przyspieszone, chyba, że YT coś tam renderuje.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #90 dnia: Kwiecień 22, 2012, 15:46:23 »
fajna nowostka w twojej karierze. będzie się to przyjemnie czytało.
dałeś lekcję futbolu FCS. a szczególnie Cole, który strzelił hat-tricka.

Offline pentoza133

• Twórca Dodatków
  • *
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 23.08.2011r.
« Odpowiedź #91 dnia: Maj 01, 2012, 14:25:15 »
Ładnie ciśniesz tym WHU, w tabeli za chwilę nie starczy miejsca na punkty ! :D Wydaje się nieprawdopodobne ale o awans mogą jeszcze walczyć nawet zespoły z drugiej połówki tabeli! To tylko pokazuje, że miejsce West Ham jest tylko i wyłącznie w Premier League. Wracaj tam szybko i podbijaj Europę!
Premier League w najlepszym wydaniu! Bądź częścią angielskiej piłki! odwiedź nas!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #92 dnia: Maj 03, 2012, 22:52:17 »
Nie było mnie bardzo długi czas przez co musiałem odłożyć na boczny tor swoje hobby jakie jest na pewno pisanie w tym dziale , jutro zamierzam powrócić z robotą na stałe :)

Niestety bez fixa do pesedita nie mam co grać, bo grywam również online, a najnowsza wersja nie godzi pacza konami z editem.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2012, 16:54:38 wysłana przez ElShaarawy92 »

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #93 dnia: Maj 08, 2012, 00:22:02 »

« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 00:25:02 wysłana przez ElShaarawy92 »

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku
Odp: Między młotem a kowadłem- Trzecia porażka Van Bastena.
« Odpowiedź #94 dnia: Maj 08, 2012, 01:46:22 »

« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 01:48:33 wysłana przez ElShaarawy92 »

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
Świetnie wyglądają ten newsy, znakomity pomysł ogólnie b. dobre wykonanie.
Szkoda porażki z Birmingham ale dobrze że jesteś nadal pierwszy w tabeli.

Twoja przewaga też jest okazała ( komentarz do mojej karierki ) ;) .

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.12.2011r.
Doskonały sezon i doskonała forma West Ham United cały czas trwa i wygląda na to, że nic jej nie zatrzyma, ale to oczywiście bardzo dobrze informacje ;). Już mniej kolejek przed niż więcej więc mistrzostwo możecie zapewnić sobie 2-3 kolejki przed końcem ligi ;).

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
nie powiedziałbym, że awans odroczony jeszcze o rok, patrząc na twoją przewagę nad wiceliderem. te porażki to wypadek przy pracy.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
Tak jak kolega wyżej, popieram go w stu precentach. Ok lekko martwi brak zwycięstw, ale macie taką przewagę punktową, że nie ma szans by ją roztrwonić. Fajnie wygląda ta grafika, jestem tu pierwszy raz, ale będę śledził.

Offline ElShaarawy92

• Junior
  • *
  • Autor wątku

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer