No patrz nie było mnie na forum kilka godzin i tak się porobiło u ciebie, że trzeba to będzie nadrobić. Transfery jakich dokonaliście są dobre: Best musi strzelać masę bramek, u mnie w NUFC grał świetnie i tego samego tobie życzę. Hageland czyli skandynawska wieża obronna, dobry stoper. Może trochę wolny, ale nadrabia to swoją walką w powietrzu. Ooo i Anderson, proszę proszę z Old Trafford się go pozbyto i chyba dobrze, bo talent to on ma, ale nie potrafi go rozwinąć. Może u was mu się to uda.
Teraz kilka słów o Euro. Szkoda, że nie finał Holadnia-Anglia tylko Hiszpania -Anglia. Mniejsze jednak o to, bo synowi Albionu wygrali wygrali wygrali wygrali. Coś pięknego, poproszę tak samo w realnym świecie. Anglicy utarli nosa dumnym Hiszpanom.
Jak piszesz Polski nie było u ciebie, więc nie będę się rozpisywał. Ale graficznie to wszystko wygląda zajebiście.
Sparingi jakie rozegraliście były niezłe. Porażka i wygrana. Mam nadzieję, że dobrze przygotował was do tego sezonu bo teraz będziecie grać nie tylko w najlepszej lidze świata, ale także w LE.Powodzenia.