Autor Wątek: Unirea Urziceni by makapaka.  (Przeczytany 68653 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: Unirea Urziceni - Kadra i mała prośba .
« Odpowiedź #60 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:12:34 »
Tak to solidni fachowcy, grali w kilku znanych klubach świata, ale zbyt często na pierwszych stronach gazet to oni nie byli.  Ależ będziesz miał dwie wieże na środku obrony :) Fajnie, że jest El Zhar lubię typka :)

Offline jackz

• Menadżer
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.08.2009r.
« Odpowiedź #61 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:15:11 »
no cóż kadra macie solidną i napewno będzie grali o mistrza kraju, jednak jest ona dosyć wąska na moje oko, znane nazwiska przeplatają te nieznane i dodaje smaczku tej karierze, bo nie wiadomo jak to się potoczy. ja życzę wam sukcesów.

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #62 dnia: Kwiecień 12, 2012, 19:58:38 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nowy kapitan Unirei - Hans Sarpei !

Trener Warnock ogłosił dzisiaj oficjalnie nowego kapitana drużyny z Urziceni - Hansa Sarpei. Jednogłośną decyzją został wybrany przez kibiców i zarząd. Sam trener też od początku widział w nim dobrego "szefa" klubu, który będzie umiał zapanować nad kolegami podczas meczu. Sam zawodnik krótko wyraził się o zaistniałej sytuacji:
- (...) jestem ogromnie zaszczycony faktem że zostałem wybrany na kapitana klubu, w którym jestem dopiero pierwszy sezon. To dla mnie naprawdę duże wyróżnienie. Dziękuje trenerowi i całemu zarządowi oraz wszystkim kibicom. Obiecuję że ta decyzją nie była błędna, pokaże to na boisku oraz poza nim (...) .
Podczas nieobecności na boisku Ghańczyka opaskę kapitana będzie dzierżył Hernan Crespo do spółki z Ovidiu Burcą.

Oficjalny trening partner ogłoszony - Dynamo Kijów .

Przeciwnikiem Unirei będzie ukraińskie Dynamo Kijów. Spotkanie odbędzie się 2 sierpnia, tuż przed meczem inauguracyjnym sezon Ligi II.
Oto wypowiedź trenera Neil'a Warnock'a o nadchodzącym meczu.
- "Dynamo Kijów to bardzo dobry przeciwnik. Lepszego nie moglibyśmy sobie wymarzyć. Drużyna ze stolicy Ukrainy uczestniczy co roku w Europejskich Pucharach na różnych szczeblach, więc okaże się czy mamy czego tam szukać, co musimy poprawić i nad czym jeszcze popracować. Nie ukrywam, w pierwszym składzie wyjdą największe gwiazdy obu ekip. U nas Crespo, a w Dynamie Szewczenko. Zapowiada się wspaniałe widowisko."
__________________________________________________________________________________________________

Do waszych karier już zaglądam ;) . - wykonane
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 12, 2012, 20:13:02 wysłana przez PESFan11 »

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
Odp: Unirea Urziceni - Nowy kapitan / Będzie sparing - z kim ?
« Odpowiedź #63 dnia: Kwiecień 13, 2012, 14:04:46 »
Sorry że dwa posty pod rząd, ale nikt nie skomentował a ja właśnie rozegrałem mecz.

#1 - Mecz towarzyski
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 23' Milevskyi ( as. Ninković )
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 65' Bicfalvi
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 45' Bebe, 45' R.Nunez, 65' Milevskyi, 67' Correa, 71' Harmash, 89' El Zhar
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 45' Crespo, 45' Carlos Alberto, 65' Adi, 67' Sukhotsyki, 71' Shevchenko, 89' Nicolita

Jak przegrać remisowy mecz .

W pierwszym i ostatnim meczu towarzyskim trener Warnock chciał sprawdzić formę swoich podopiecznych. Unirea przegrała, jednak zespół pokazał się z dobrej strony. Pierwszą groźną akcję zespół Dynama przeprowadził w 14 minucie. Szybką wymianą piłek wykazali się Adi i Haruna jednak strzał tego drugiego był bardzo nie celny. W 23 minucie ładną samodzielną akcję stworzył Carlos Alberto, jednak bramkarz z Ukrainy nie miał problemów z obroną strzału. W 50 minucie o swojej obecności przypomniał Szewczenko, jednak Daniel Fernandes bez kłopotów obronił strzał. Wpuszczony na boisko w 45 minucie Nunez wniósł bardzo dużo ożywienia w formacje ofensywną Unirei. Tworzył wiele sytuacji podbramkowych, nawet sam mógł pokonać bramkarza jednak spudłował o kilka centymetrów. Po świetnej akcji lewą flanką Ninkovica, ten dośrodkował wprost pod nogi Milevskyi'ego a ten bez problemu pokonał Fernandesa. W tym meczu oglądaliśmy tylko jedną bramkę.

Skład Unirea Urziceni: D.Fernandes - Sarpei (C) - Kyrgiakos - Burca - Sankoh - Landzaat - Bicfalvi - Owusu-Abeyie - Carlos Alberto - Nicolita - Crespo
Skład Dynamo Kijów: Shovkovskyi - Gerson Magrao - Leandro Almeida - Betao - Sukhotvskyi - Atanda Yussuf - Haruna - Shevchenko - Ninkovic - Kravets - Adi

Zawodnik meczu:

Ramon Nunez 8/10 - Honduranin zagrał świetne spotkanie, choć nie zdobył bramki ani asysty.
Był jedynym motorem napędowym Unirei w drugiej połowie. Specjaliści okrzyknęli go graczem meczu, co całkowicie nie dziwi trenera Warnock'a:
- (...) zagraliśmy w tym meczu dobrze, szkoda porażki ale mogliśmy przecież wygrać. Takie rzeczy nie mogą się zdarzać. Świetną dyspozycję pokazał Nunez. Dobrze zrobił że poszedł ze mną do Unirei, bo w Leeds nic by nie ugrał. Na pewno mam więcej zaufania do niego i będzie częściej występować w pierwszej 11-stce.

Powołania do reprezentacji #1

Na mecze w swoich reprezentacjach otrzymali powołania Sarpei, Iwamasa, Nunez oraz El Zhar. Zawodnik gratulujemy i życzymy dobrych wyników w meczach swoich krajów.

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
Odp: Unirea Urziceni / Już po meczu - kto wygrał ?
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 13, 2012, 14:28:55 »
no szkoda tego sparingu bo mieliście przewagę moim zdaniem. Dużo dobrego a boisko wniósł Nunez, który bardzo ożywił ofensywną grę Unirei. Jedynego gola strzelił Milevskyi po dobrej akcji lewym skrzydłem Ninkovicia. Teraz trzeba skupić się na kolejnych meczach.  ;)

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 13, 2012, 15:22:43 »
Niestety porażka ale nie jest źle. Gra nie była zła a Dynamo Kijów to znana marka. Dobry mecz Ramona Nuneza, tak jak piszesz nic nie strzelił ale był motorem napędowym. Gratulacje dla powołanych, świadczy to o tym, że masz mocnych zawodników, jeśli grają w reprezentacji. Oby ze zgrupowań wrócili cali i zdrowi. Ładny opis meczu :)

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #66 dnia: Kwiecień 13, 2012, 15:28:04 »
Dobrze, że to dopiero sparing:) W lidze będzie lepiej, no mam taką nadzieję :)

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.12.2011r.
« Odpowiedź #67 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:00:59 »
Mecz z Dynamo niestety przegrany, ale to pewno wynik małego zgrania piłkarzy jednak to z czasem minie.
Porażka 1-0 też nie jest jakimś dramatem bo po prostu Dynamo jest lepszym zespołem.
Lidze powinno być lepiej bo tam rywale nie stoją na tak wysokim poziomie :)
Można wiedzieć jaki to patch :D?

Powodzenia!

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
« Odpowiedź #68 dnia: Kwiecień 13, 2012, 17:05:59 »
Można wiedzieć jaki to patch :D?

Nazywa się RPES 2012 vers.1, sciągnąłem go z jakiegoś rumunskiego forum o Pesie. Z poprzednich czesci wynika że będą kolejne wersje czyli vers. 2 lub 3.

Fajny patch, dość dobrze zrobiona ta Liga I.

Offline Katalonbar

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 05.03.2011r.
    • Status GG
    • Steam
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 13, 2012, 17:09:58 »
Mecz przegrany, ale ekipa Dynama jest bardzo silna, a w swoich szeregach ma takich piłkarzy jak np. Milevsky. Powodzenia w następnych meczach ;)
Pharmacie populaire REJESTRACJA lub LOGOWANIE analogues de medicaments

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 13, 2012, 19:11:48 »

1. kolejka Liga II
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 9' Bus ( as. Toski ), 63' Aydin - 32' Carlos Alberto
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 67' Vogt, 67' Alexe, 67' Iwamasa, 70' Azaouagh
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 67' Federico, 67' Crespo, 67' Sarpei, 70' Freier

Słaba inauguracja sezonu .

W pierwszej kolejce podopieczni trenera Warnock'a podejmowali na wyjeździe FC Glorię Buzau. Angielski szkoleniowiec marzył o korzystnym wyniku, jednak tak się nie stało. Pierwszą a zarazem bramkową akcję stworzył Toski, po podaniu do Bus'a a ten mocnym strzałem pokonał Fernandes'a. W 20 minucie bliski debiutanckiej bramki był Crespo, ale bramkarz Glorii był w dobrej dyspozycji. Gdy na zegarze wybiła 32 minuta Carlos Alberto strzela bramkę na 1-1. Lekkim strzałem do długim rogu pokonał bramkarza z Buzai. W 40 minucie z lini pola karnego z rzutu wolnego uderzał Dabrowski jednak Ferdnandes popisał się wspaniałą interwencją wyciągając piłkę niemal z okienka. W 56 minucie Crespo bezsilnie próbował pokonać Heerwagen'a jednak ten bronił jak w transie. W 63 minucie Aydin po dużym błędzie zmęczonego Sarpei'a zdobył bramkę dająca zwycięstwo gospodarzom.

Skład FC Gloria Buzau: Heerwagen - Bonig - Acquistapace - Maltritz - Kopplin - Dabrowski (C) - Toski - Freier - Federico - Aydin - Bus
Skład Unirea Urziceni: D.Fernandes - Sarpei (C) - Kyrgiakos - Burca - Sankoh - Zmeu - Bicfalvi - Owusu-Abeyie - Carlos Alberto - Nicolita - Crespo

Zawodnik meczu (Unirea) :

Carlos Alberto 7/10 - Brazylijczyk zagrał dobre spotkanie, zdobył gola jednak Unirea przegrała mecz.
Tworzył wiele akcji kolegom, rozdawał świetne piłki po ziemi jak i w powietrzu. Żaden kolega na boisku jednak nie potrafił wykończyć świetnych akcji byłego Canarinhos.

Kontuzja - Landzaat poza grą 2 tygodnie !

Na 2 tygodnie gry został pozbawiony środkowy pomocnik Unrei, 35 letni Denny Landzaat. Podczas pobytu w Twente zawodnik miał problemy z pachwiną, które teraz powróciły. Piłkarzowi życzymy szybkiego powrotu na boisko.

PS. Logo Unirei sam wykonałem - jak się wam podoba ?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2012, 19:14:09 wysłana przez PESFan11 »

Offline Rojiblanco

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2010r.
Odp: Unirea Urziceni - Inauguracja sezonu - jaki wynik ?
« Odpowiedź #71 dnia: Kwiecień 13, 2012, 19:15:49 »
Falstart ligowy w wykonaniu Unirei. Mecz można było co najmniej zremisować, jednak jak natchniony bronił Heerwagen. W następnych meczach trzeba zdobywać punkty, by nie stracić kontaktu z czołówką

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #72 dnia: Kwiecień 13, 2012, 19:36:36 »
Tak, niby to druga liga rumuńska, ale nie ma przebacz, nie będzie łatwo.

Zaraz, zaraz... Czemu ty grałeś z VFL Bochum?  Widzę kapitana i vice- Morlitza i Dabrowskiego, jest też ex-piłkarz Bayernu Monachium Bonig...Ej, cały skład jest niemieckiego klubu :)

Logo jest okej :)
PS. Crespo ma słabą kondycję prawda?

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #73 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:23:22 »
Zaraz, zaraz... Czemu ty grałeś z VFL Bochum?  Widzę kapitana i vice- Morlitza i Dabrowskiego, jest też ex-piłkarz Bayernu Monachium Bonig...Ej, cały skład jest niemieckiego klubu :)
niezła spostrzegawczość

No zły start. Aspiracje na puchar, co za tym idzie Ligę Europejską a tu taki klops już na początku sezonu. Szkoda kontuzji Landzaata, dobrze, że nie jest to bardzo poważny uraz.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #74 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:29:11 »
Grał z Bochum, bo mówił, że nie ma takiej prawdziwej II ligi rumuńskiej, tylko zmienił nazwy klubom z 2. Bundesligi.
" border="0

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
« Odpowiedź #75 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:40:21 »
Jak na moje możliwości i umiejętności tylko na to mnie było stać. Przerobiłem tą drugą Bundesligę. Pozmieniałem nazwy, wgrałem nowe logo ligi. Moim zdaniem jest git, a jakbym chciał zmieniać wszystkie nazwiska to bym się w tydzień nie wyrobił. Chyba rozumiecie prawda ?

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
    • Status GG
« Odpowiedź #76 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:48:56 »
Jak na moje możliwości i umiejętności tylko na to mnie było stać. Przerobiłem tą drugą Bundesligę. Pozmieniałem nazwy, wgrałem nowe logo ligi. Moim zdaniem jest git, a jakbym chciał zmieniać wszystkie nazwiska to bym się w tydzień nie wyrobił. Chyba rozumiecie prawda ?
Jasne, to i tak bardzo ambitny pomysł, pewnie i tak był pracochłonny, ja bym nawet nie zauważył, że to 2. Bundesliga gdyby nie wcześniejsze komentarze :)

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
« Odpowiedź #77 dnia: Kwiecień 13, 2012, 22:08:30 »
Powiem tak rozegrałem jeszcze dzisiaj jeden mecz - zdradzę tylko, że był duży pogrom więcej zdradzę jutro ;) .

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
Odp: Unirea Urziceni - Inauguracja sezonu .
« Odpowiedź #78 dnia: Kwiecień 13, 2012, 22:13:33 »
Niestety nie udało ci się zwyciężyć w inauguracji sezonu, to chyba przez pewność piłkarzy. Szkoda Landzaat, jest to zdecydowanie jeden z najlepszych piłkarzy w klubie i nie zagra u ciebie dwa mecze.
" border="0

FanBenzemy08

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Kwiecień 13, 2012, 23:36:41 »
Nie liczy się jak się zaczyna tylko jak się kończy- to mały wypadek przy pracy. W nast. meczu daj może szanse Bebe? :)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Kwiecień 13, 2012, 23:36:41 »