Autor Wątek: Unirea Urziceni by makapaka.  (Przeczytany 68595 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Unirea Urziceni - Inauguracja sezonu .
« Odpowiedź #80 dnia: Kwiecień 14, 2012, 10:44:10 »
ehh dwie porażki pod rząd, ta pierwsza zapewne nieistotna, ale ta druga może przybijać. szkoda kontuzji doświadczonego Landzaata ale to tylko 14 dni. Logo ładnie się prezentuje ;)

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
Odp: Unirea Urziceni - Pierwsze trzy punkty !
« Odpowiedź #81 dnia: Kwiecień 14, 2012, 13:42:47 »
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

2. kolejka Liga II

REJESTRACJA lub LOGOWANIE 29' Crespo, 44' Carlos Alberto, 63' Owusu-Abeyie ( as. Sankoh ), '90+2 Bebe ( as. Landzaat )
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 45' Burca, 63' Hennings, 63' Bebe, 80' El Zhar
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 45' Sarpei, 63' Daube, 63' Crespo, 80' Owusu-Abeyie

Świetny mecz - trener zadowolony .

Po fatalnej inauguracji sezonu wszyscy oczekiwali pierwszej wygranej w tym sezonie. Zawodnicy Unirei pojechali do Giurgi, aby zmierzyć się z tamtejszą FC Astrą. Od początku to przyjezdni przejęli inicjatywę. Po nieudanych próbach przedarcia się przez szczelnie ustawioną defensywę Astry. Sposób na nią znalazł nie kto jak Crespo. Lekką podcinką Argentyńczyk był bliski pokonania bramkarza, jednak ten musiał się sporo napocić aby wybić ten strzał. Pierwsza bramka nadeszła w 29 minucie. Po błędzie Sobiecha piłkę do bramki mocnym strzałem skierował Crespo. Jednak zawodnicy Unirei nie zaprzestawali ataków. W 40 minucie Astra wyprowadziła kontrę, jednak Kyrgiakos powstrzymał zapędy Ebbers faulem. Z lini pola karnego z rzutu wolnego sam uderzał poszkodowany, jednak piłka poszybowała w trybuny. W 44 minucie do dużym zamieszaniu w polu karnych gospodarzy piłkę w bramce umieścił Carlos Alberto. To już jego druga bramka w drugim meczu Ligi II tego zawodnika. 4 minuty później szansę miał Bicfalvi uderzając z 35 metrów w poprzeczkę bramki Tschaunera. Po kilku zmarnowanych szansach Astry kontrę lewą flanką wyprowadził Sankoh. Po minięciu 2 obrońców dośrodkował wprost na wolne pole do świetnie ustawionego Owusu-Abeyie'go a ten tylko lekko trącił piłkę w stronę bramki. Po ustaleniu wyniku na 3-0 na boisku zameldował się Bebe. Portugalczyk zadał wiele trudu zmęczonym obrońców Astry. W doliczonym czasie gry na piątym metrze Landzaat dojrzał Bebe'go, ten przyjął piłkę na klatkę piersiową, efektownie obrócił się z nią w światło bramki i huknął jak z armaty.

Skład FC Astra Giurgiu: Tschauner - Volz - Gunesh - L. Sobiech - Zambrano - Boll (C) - Daube - Kruse - Naki - Bartels - Ebbers
Skład Unirea Urziceni: Fernandes - Sarpei (C) - Kyrgiakos - Iwamasa - Sankoh - Landzaat - Bicfalvi - Owusu-Abeyie - Carlos Alberto - Nicolita - Crespo

Zawodnik meczu:

Bebe 7.5/10 - Choć wszedł na boisko w drugiej połowie, zadziwił wszystkich swoją dyspozycją i formą. Niezwykle uzdolniony technicznie Portugalczyk nawet wpisał się na listę strzelców. Duże brawa dla tego zawodnika, na pewno ujrzymy go częściej w następnych meczach.

Kilka słów z trenerem Warnock'iem .

Trener Unirei wypowiedział się na łamach portalu frf.ro na temat ostatniego meczu:
- " Zagraliśmy bardzo dobre, wzorowe spotkanie w tej drugiej kolejce. Porażka w meczu inaugurującym była zwykłym błędem przy pracy. Przed spotkaniem pod znakiem zapytania stał występ Landzaat'a, choć był mi potrzebny nie do końca wyleczył uraz. Sam powiedział mi, że bardzo chce znów wystąpić, więc nie mogłem mu odmówić. Była to dobra decyzja, Denny zagrał świetny mecz. "

Offline Blues Fan

• Starszy junior
  • *
  • Dostał Piw: 6
  • Na forum od: 09.01.2012r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Unirea Urziceni - Pierwsze trzy punkty !
« Odpowiedź #82 dnia: Kwiecień 14, 2012, 13:45:12 »
Gratuluje wygranej w końcu pierwsze 3 punkty ;)
" border="" border="0

To Blues Fan, tego nie ogarniesz ... - Hose444

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Unirea Urziceni - Pierwsze trzy punkty zdobyte !
« Odpowiedź #83 dnia: Kwiecień 14, 2012, 15:40:58 »
Pewna wygrana w tym meczu i Crespo strzela  :D
Warriors by undertaknen

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
Odp: Unirea Urziceni - Pierwsze trzy punkty zdobyte !
« Odpowiedź #84 dnia: Kwiecień 14, 2012, 16:52:20 »
Dzięki Panowie za komentarze, choć są tylko dwa ja lecę z kolejnym meczem .
________________________________________________________________________________________________

3. kolejka Liga II

REJESTRACJA lub LOGOWANIE 6' Crespo ( as. Carlos Alberto ), 33' Landzaat ( as. Owusu-Abeyie ), 56' Bebe ( as. Bicfalvi )
45+1 Kyrgiakos, 65' Kyrgiakos
REJESTRACJA lub LOGOWANIE 65' Kyrgiakos
  45' Bebe, 58' El Zhar, 62' Lazok, 65' Iwamasa
45' Crespo, 58' Nicolita, 62' Bajić, 65' Carlos Alberto

Crespo i Bebe znów czarują Rumunię !

W 3. kolejce zespół gospodarzy z Urziceni podejmował FC Deltę Tulcea. Po zwycięstwie w poprzednim meczu podopieczni Neil'a Warnock'a chcieli kolejnych punktów. Mecz rozpoczął się późnym popołudniem. Delta szukała bramki atakiem pozycyjnym, jednak Unirea czekała na małe potknięcie przeciwnika. Już w 6 minucie im się to udało. Piłkę przejął Bicfalvi, podał do Carlosa Alberto - ten migiem znalazł się przed polem karnym Delty a tam na podanie czekał Crespo. Mocnym strzałem na długi słupek bramki Muller'a uderzył Argentyńczyk, strzał był nie do obrony. W 18 minucie z szesnastego metra uderzał Alberto, jednak bardzo nie celnie. Swoją szansę miał też Owusu-Abeyie, który również nie umiał posłać piłki w światło bramki. Na zegarze wybiła 33 minuta a z nią przyszła druga bramka dla ekipy gospodarzy ! Owusu-Abeyie zamiast strzelać mądrym podaniem znalazł Landzaat, który pięknym strzałem umieścił futbolówkę w okienku. Piłka nabrała takiej rotacji, że bramkarz Delty nawet się nie ruszył. Zmuszona do zmiany wyniku ekipa gości atakowała. Kyrgiakos nie przepisowo zatrzymał Domovchiyskiego, za co został obdarzony pierwszym żółtym katonikiem. Po przerwie na boisko wszedł Bebe w miejsce zmęczonego Crespo. Jak to ma w zwyczaju Portugalczyk znów czarował zwodami swoich przeciwników. Oprócz szansy po strzale głową napastnika gości, ekipa z Tulcei nie miała żadnych innych okazji. W 56 minucie Bicfalvi dorzucił piłkę z połowy boiska sprytnym lobem, Bebe minął obrońcę po czym lekkim, mierzonym strzałem pokonał bramkarza, ustalając wynik meczu. Wprowadzony później El Zhar miał kilka dogodnych sytuacji jednak nie potrafił ich odpowiednio wykorzystać.

Skład Unirea Urziceni: Fernandes - Sarpei (C) - Kyrgiakos - Burca - Sankoh - Landzaat - Bicfalvi - Owusu-Abeyie - Carlos Alberto - Nicolita - Crespo
Skład FC Delta Tulcea: Muller - Kern - Bruno Soares - Hoffmann - Berberović - Pliatsikas - Bejić (C) - Baljak - Gjasula - Shao Jiayi - Domovchiyski

Zawodnik meczu:

Bebe 8/10 - Portugalczyk drugi raz z rzędu został wybrany zawodnikiem meczu przez specjalistów. Strzelił gola, wchodząc dopiero w drugiej połowie. Znawcy serwisu frf.ro twierdzą, że trener Warnock w następnym meczu postawi na młodego napastnika od pierwszej minuty.

Tabela po 3. kolejkach Ligi II sezonu 2011/2012:

FC Unirea Urziceni w tabeli ligowej zajmuje 5. miejsce, z dorobkiem 6 punktów. Wygrała 2 mecze i przegrała 1. Zdobyła 8 bramek tracąc przy tym 2. Bilans bramkowy wynosi: +6.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
Odp: Unirea Urziceni - Kolejne punkty / Tabela ligowa .
« Odpowiedź #85 dnia: Kwiecień 14, 2012, 17:21:51 »
po nieudanym starcie, teraz pokazjujesz że jesteś topowym zespołem. dwa efektowne zwycięstwa, aż siedem goli w dwu meczach. dobry mecz Bebe. co do komentarzy, to się nie przejmuj, bowiem dziś mało osób coś siedzi na forum ;)

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #86 dnia: Kwiecień 14, 2012, 17:38:07 »
Trochę mnie dziwi, że tak znani zawodnicy chcieli przejść do drugiej ligi rumuńskiej... W identycznym stopniu zaskakuje mnie, że z taką kadrą miałeś jakiekolwiek problemy z "wejściem" w sezon. Na szczęście wszystko wydaje się wracać na właściwe tory. Wygrane cztery i trzy do zera zwiastują świetne wyniki w dalszej fazie sezonu.
" border="0

Offline Rojiblanco

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2010r.
« Odpowiedź #87 dnia: Kwiecień 14, 2012, 18:35:38 »
Świetne dwa spotkania w wykonaniu Bebe. Może gdybyś dał mu szansę w pierwszym meczu, to wynik byłby inny.

Offline Katalonbar

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 05.03.2011r.
    • Status GG
    • Steam
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #88 dnia: Kwiecień 14, 2012, 18:37:59 »
Ależ rozbijasz rywali.  :o

Cztery zero i trzy zero. Sporo bramek aplikujesz rywalom. Dla mnie Unirea jest pewniakiem do awansu.
Pharmacie populaire REJESTRACJA lub LOGOWANIE analogues de medicaments

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #89 dnia: Kwiecień 14, 2012, 20:07:09 »
Dwa bardzo pewne zwycięstwa, wasza sytuacja wygląda coraz lepiej. Transfery się spłacają, strzela Crespo, Landzaat i Bebe. Wasz skład w ogóle wygląda imponująco jak na 2. ligę rumuńską. W tabeli sytuacja jest oczywiście otwarta, wasz dorobek bramkowy prezentuje się bardzo przyzwoicie, okazale :)

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Na forum od: 27.12.2011r.
« Odpowiedź #90 dnia: Kwiecień 15, 2012, 08:12:03 »
Ostatnie dwa spotkania to zdecydowanie wasza dominacja i bardzo dobrze to ciekawy klub. Dlaczego gracie w drugiej lidze to mnie dziwi bo ten klub jeszcze nie dwa lata temu grywał w Champions League. Widać, że Bebe dobrze, a nawet bardzo dobrze sobie radzi to mnie cieszy bo kiedyś grał w Man United i pamiętam, że tam wyżerał żarcie Andersonowi ciekawe komu to teraz robi. Crespo również strzela i widzę, że ostatnio jest na niego moda + starsi pokazują jak się gra w piłkę u ciebie Crepso, a u mnie Giggs :)

Powodzenia!

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
« Odpowiedź #91 dnia: Kwiecień 15, 2012, 11:29:40 »
Dość ciekawy team sobie wybrałeś. Pamiętam ich z Ligi Mistrzów kilka sezonów temu.
Dobrze, że chociaż zmieniłeś nazwy teamów i nie grasz z Frankfurtem, Fortuną, Dreznem itp. (teoretycznie).
Co do grafiki nie podoba mi się ten bannerek na samej górze z napisem Unirea Site News. Ogólnie czcionka użyta do tego bannerka jak i do prezentacji wyników... nie podchodzi mi.
Wyniki powoli zadowalają. Dominujecie nad rywalami, co przekłada się na sytuacje w tabeli. 5 miejsce i tylko 3 punkty straty do lidera można uznać jako dobry prognostyk przed kolejnymi potyczkami. ; )

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Autor wątku
  • Milan.
« Odpowiedź #92 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:06:07 »
Wiem wiem, już od jakiegoś czasu myślałem nad jego zmodernizowaniem. Oto efekt dzisiejszej pracy w PSie:

Trochę na wzór Daro. . Wszyscy biorą z jakichś stron klubowych, a że Unirea takowej nie posiada sam coś wykombinowałem.
Podoba się ? Głownie mi tu chodzi o czcionkę .

Edit: ok, poprawiłem trochę napis - sądzę że teraz już jest dobrze.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2012, 12:26:13 wysłana przez PESFan11 »

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
Odp: Unirea Urziceni - Nowy baner ?
« Odpowiedź #93 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:10:20 »
No... znacznie lepiej. Poprawiłbym jeszcze troszeczkę wyrównanie tych ikonek tak, by były na środku w swojej rameczce. Napis główny "Unirea Site" mógłby być lepszy. Przede wszystkim cień słabiutki no a sam napis za mały.
Ale ogólnie znacznie lepiej. ; )

Offline arek16lks

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.07.2010r.
    • [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9383/pes62012041900405747.jpg[/IMG]
« Odpowiedź #94 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:27:05 »
mnie tam się bardzo podoba

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #95 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:27:50 »
Świetne.
" border="0

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
« Odpowiedź #96 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:37:41 »
Bardzo fajny baner. Patrząc że wszystko robiłeś sam, skoro Unirea nie ma swojej strony to miałeś utrudnione zadanie. bardzo mi się podoba ;)

Offline H3XT0R

• Amator
  • *
  • Na forum od: 18.03.2012r.
« Odpowiedź #97 dnia: Kwiecień 15, 2012, 12:59:22 »
Mnie również się podoba.Bardzo ładnie wykonane i pewnie pracochłonne :).

Offline Robert Burneika

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.08.2011r.
« Odpowiedź #98 dnia: Kwiecień 15, 2012, 13:00:45 »
ładny baner. zdecydowanie lepszy od tego co był. nawiasem, to fajny klub sobie wybrałeś.

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
« Odpowiedź #99 dnia: Kwiecień 15, 2012, 13:43:07 »
Dobry ale mi się wydaję że za duży  ::)
Warriors by undertaknen

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer