Autor Wątek: MU by plumber#10.  (Przeczytany 22366 razy)

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 27.12.2011r.
MU by plumber#10.
« dnia: Kwiecień 13, 2012, 15:02:31 »
Nie potrafię na prawdę nie! Muszę pisać United nie wiem czemu, ale tylko do tego mnie ciągnie. Mam już rozegranych kilka spotkań Realem i nawet opisanych jednak pisanie United sprawia mi tylko tyle radości. Wiem, że wszystkich was denerwuje i siebie też tylko United sprawia mi radość. To moja ostatnia deska ratunku muszę się ustatkować. Pierwsza kariera na forum to kariera United i zagrałem cały jeden sezon. Może mnie rozumiecie, ale nie wiem po prostu pisanie ulubionym klubem jest najważniejsze. Jak pisaliście kariera Realem nie jest do końca realna, a tutaj wiem po prostu co i jak. Przysięgam po raz ostatni na Manchester United, a na wszystko co tylko potrafię jeśli nie uda się to jest koniec do jakiegoś czasu! Pisanie kariery Realem chyba dalej nie miało większego sensu bo jak pisaliście mało ciekawa się ta kariera robi. Przepraszam wszystkich forumowiczów! Nie chcę być taki bo na pewno Was denerwuje. Mam nadzieję, że nie jesteście na mnie wściekli. Doszedłem chociaż Realem do ponad 100 odpowiedzi, ale to i tak z pewnością nic. Jeśli to zły pomysł to po prostu usuwam karierę tą i inne. Również w ankiecie było bardzo dużo głosów na to bym prowadził Manchesterem bo pisanie ulubionym klubem sprawia radość.
Gra: Pro Evolution Soccer 2012
Patch: Fire Patch 1.7
Czas meczu: 10 minut
Koment za koment: -----

Red Devils News #1

Scholes wznawia karierę!

Anglik Paul Scholes zdecydował się na wznowienie kariery piłkarskiej. W zeszłym roku popularny "Rudy" zakończył karierę powodem tego była zbyt mała liczba występów oraz wiek. Teraz jednak nastąpiła zmiana decyzji po tym gdy menadżer "Czerwonych Diabłów" Alex Ferguson po prosił Paula o pomoc. Tą pomocą ma okazać się jego powrót do 19 krotnego mistrza Anglii. Sam piłkarz wypowiedział się na ten temat, a oto jego słowa:
"Było mi bardzo brak futbolu i też dlatego postanowiłem powrócić. Po tym gdy nasz trener porozmawiał ze mną na ten temat tylko potwierdził moje myśli. Wracam do piłki i jestem bardzo, bardzo zadowolony, a gra w United to moja miłość ponieważ kocham ten klub całym swoim sercem. Jestem pełen wiary w ten sezon więc liczę na trofea z naszej strony".

Hulk "Diabłem". Freguson mówi to ostatni transfer z tych hucznych.

W jednym z wywiadów trener Manchesteru United, Alex Ferguson powiedział, że na Old Trafford zawita nowy popularny piłkarz. Jest nim Brazylijczyk Hulk, który do tej pory grał w Porto. Koszt transferu to 30 milinów funtów więc widać, że to nie był tani wydatek co jednak nie dziwi bo nazwisko jest wielkie. Ferguson powiedział również, że to ostatni transfer w tym okienku transferowym. Owszem jakieś będą jednak na pewno nie aż tak huczne do United zostaną sprowadzeni tacy piłkarz jak kiedyś "Chicharito" czyli ci mniej znani. Sam Hulk wyraził się na temat tego transferu:
"Bardzo się cieszę, że mogłem dołączyć do Manchesteru bo to wielki klub, który zawsze śledziłem. Będę miał tu bardzo trudną walkę o miejsce w składzie ponieważ grają tu doskonali napastnicy oraz skrzydłowi. Piękna gra to w United codzienność jednak tutaj najbardziej rozlicza się z trofeów i dlatego tutaj jestem by w tym pomóc. Nie wiem jak będzie, ale to będzie na pewno nie zapomniana przygoda".

Nani o nadchodzącym sezonie.

Portugalczyk Nani udzielił wywiadu popularnemu goal.com.

goal.com: Witam.
Nani: Witam.
goal.com: Jaki będzie dla Ciebie nadchodzący sezon?
Nani: Na pewno będzie on bardzo ważny bo w tym roku bronimy tytułu wywalczonego w zeszłym sezonie. Bardzo trudna będzie rywalizacja w pierwszym składzie bo przecież jest Giggs i Valencia, a do nich dołączył jeszcze Hulk, który jest doskonałym pomocnikiem/napastnikiem. Tak więc będzie dobrze, ale ciężko.
goal.com: Czy rozważasz odejście z Manchesteru United?
Nani: Na razie nie i dotychczas też o tym nie myślałem. Jest tutaj mi po prostu bardzo dobrze więc nie ma czego zmieniać. Odejście do innego klubu może łączyć się z problemami gry w pierwszym składzie. Nigdzie nie odchodzę <śmiech>!
goal.com: W tym sezonie dokładniej po tym będzie odbywać się EURO na Polsce i Ukrainie. Czy jest to dla Ciebie ważny turniej, a może nie zagrasz tam?
Nani: Mistrzostwa Europy to ważna rzecz i traktuje je bardzo poważnie. Czy zagram na tym turnieju to nie zależy już ode mnie oczywiście wyrażam chęć gry w tam, ale ostateczna decyzja należy do trenera. W tym momencie gram w podstawowym składzie swojej reprezentacji więc jeśli niczego nie schrzanię to zagram na EURO.
goal.com: Dobrze to już na tyle i powodzenia.
Nani: Nie dziękuje by nie zapeszyć <śmiech>.

« Ostatnia zmiana: Maj 31, 2012, 13:29:06 wysłana przez plumber#10 »

Offline barthez

• Piłkarz okręgówki
  • **
  • Dostał Piw: 13
  • Na forum od: 10.04.2009r.
  • "C'est un entraîneur guerre." Reprezentacja ♥
    • Status GG
  • Gram w: PES 06
Odp: Manchester United Football Club by United Forever. Scholesy wróć!
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 13, 2012, 15:06:23 »
Znowu...  ::) tylko prowadź to dłużej, pokaż, że można Ci, że tak powiem "zaufać". Dla mnie oczywiste jest, że pisze się ukochanym klubem/sprawiającym przyjemność turniejem/ukochaną reprezentacją bo inaczej łatwo szybko się wypalić i nie wkłada się w karierę wystarczająco dużo serca. Oby jak najdłużej...

leoarsalan90

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:03:56 »
O Boshe... zmieniasz te kluby jak skarpetki, myślałem, że Realem dłużej pociągniesz, ale jak cię ciągnie do MU to graj, tylko nie porzuć znowu po tygodniu czy dwóch, a po za tym to powodzenia ! ;)

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:05:23 »
O Boshe... zmieniasz te kluby jak skarpetki, myślałem, że Realem dłużej pociągniesz, ale jak cię ciągnie do MU to graj, tylko nie porzuć znowu po tygodniu czy dwóch, a po za tym to powodzenia ! ;)
Tak tylko, że w karierze Realem pisali mi, że mam skończyć karierę bo jest mało realna ja mogłem ją kontynuować jednak lud zadecydował inaczej. Na pewno nie skończę po tygodniu czy dwóch postaram się kilka miesięcy, a gra United to coś co kocham :D Natomiast wsparcie od Was bardzo się mnie przyda, a tutaj będzie większa częstotliwość spotkań co jest przecież najważniejsze :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2012, 16:07:53 wysłana przez United Forever »

Offline arek16lks

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 06.07.2010r.
    • [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/9383/pes62012041900405747.jpg[/IMG]
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:06:02 »
Kolejna !?
Zapowiada się dobrze,Hulk na 100% się przyda.
Powodzenia

Offline winner

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 29.04.2011r.
    • Status GG
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:17:14 »
daj się spokój na jakis czas xd

Offline Rojiblanco

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2010r.
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:19:36 »
Miejmy nadzieję, że ta kariera dłużej potrwa niż poprzednie, ulubionym klubem jednak gra się najlepiej. Hulk na pewno będzie dużym wzmocnieniem, ale myślę, że z marszu nie wejdzie do pierwszego składu.

BlaugranaFan

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 13, 2012, 16:21:52 »
Przyzwoity początek. Szkoda, że zmieniasz tak te kariery no, ale jeśli mówisz, że MU gra się Tobie najlepiej to oczywiście rozumiem. Po prowadź tą karierę choć miesiąc bo wtedy gra się jeszcze lepiej :).

Offline Kusmier1215

• Junior
  • *
  • Na forum od: 15.09.2010r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 13, 2012, 17:26:15 »
Hulk w United uuuuu grubo ;D Świetny zawodnik pozwoli klubowi w zdobywaniu kolejnych trofeów a z nim na pewno bedzie łatwiej. Powodzenia ;)
'' Ludzie są wyjątkowi... każdy wku*wia mnie w inny sposób!''

Offline Katalonbar

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 05.03.2011r.
    • Status GG
    • Steam
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 13, 2012, 17:39:05 »
Scholes wrócił i na pewno pomoże United. A Hulk? W Premier League będziesz siał postrach z takim zawodnikiem.  :D
Pharmacie populaire REJESTRACJA lub LOGOWANIE analogues de medicaments

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 13, 2012, 18:28:14 »
Dobra fajnie wszystko i liczę, ze wytrwasz tutaj długo. Tylko nie leć tak szybko z postami;p Pozyskanie Hulka, sam nie wiem co o nim myśleć. Mam wątpliwości co niego, chyba dlatego że go nie lubię. Kupiłeś Hulka, choć ja uważam, że ten ruch jest mega zbędny. Jest przecież: Young, Valencia, Nani, Giggs i w ostateczności Parka, ale cóż Ty tu rządzisz, a ja tylko sprzątam. Powodzenia i wytrwałości.

PS. Tylko już nie szalej na tym rynku transferowym, jak Realem.

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 13, 2012, 18:59:40 »
PS. Tylko już nie szalej na tym rynku transferowym, jak Realem.
Na pewno takich transferów jak Realem nie będzie bo wiem jak United postępuje z transferami ;). Co do Hulka to bardzo go lubię i dlatego chciałem go mieć w swojej drużynie. Ewentualnie będzie grać na ataku. Uwielbiam te jego strzały, one mają taką moc, że aż chce się oglądać Porto. :D

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 13, 2012, 19:32:12 »
wypada życzyć powodzenia, jak również wytrwałości, czemu porzuciłeś Real?

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #13 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:37:57 »
wypada życzyć powodzenia, jak również wytrwałości, czemu porzuciłeś Real?
porzuciłem Real bo spotkałem się z komentarzami, że kariera jest nie realna i nie warto jej kontynuować. Więc tak też zrobiłem teraz United będzie mam nadzieję inaczej nie dokonam takich transferów i po prostu znam ten klub najlepiej ze wszystkich :D.

Offline makapaka.

• II - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 23.05.2011r.
  • Milan.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 13, 2012, 20:42:07 »
Dobrze że Scholes powrócił do gry. Bardzo dobrym ruchem jest sprowadzenie Hulka. Z Rooneyem stworzy mega duet. Pociągnij tą karierę a będziesz miał stałego czytelnika.

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 13, 2012, 22:02:47 »
Red Devils News #2

City składa niesamowitą ofertę United. 3 graczy zawita na Etihad?

Dochodzą do nas niesamowite informacje otóż rywal zza miedzy złożył Manchesterowi United niebotyczną ofertę. Polega ona tym, że "Szejkowie" z niebieskiej części Manchesteru wykładają na stół aż 200 milinów funtów za trzech graczy lokalnego rywala. Ci zawodnicy to Wayne Rooney, Nejmanja Vidić i Luis Nani. Cena rynkowa za Rooneya to około 100 mln. natomiast Vidić i Nani kosztują około 50 milionów. Chodzi tutaj jeszcze o to, że ci piłkarze mają z United podpisany kontrakt przez co są drożsi. Nie wiadomo jaka będzie decyzja władz United, ale większość myśli, że ta oferta zostanie odrzucona. Czekamy na wypowiedzi trenerów bo to wszystko wyjaśni.

Trójka nowych piłkarzy na Old Trafford! Ferguson mówi to koniec!

Manchester United dokonał trzech bardzo ciekawych transferów. Może nie są to bardzo popularne nazwiska jednak ci piłkarze zapowiadają się bardzo ciekawie. Jednym z tych trzech zawodników jest Kevin Strootman, który 21 lat i grał do tej pory w lidze holenderskiej, a konkretniej w PSV. Drugi piłkarz, który dołączył do "Red Devils" to Oscar de Marcos z Atlethic Bilbao ma on 22 lata i może grywać na pomocy oraz obronie. Ostatni z transferów to Lucas Moura jest on jednym z najlepiej zapowiadających się piłkarzy z Brazylii. Ma on 18 lat i gra przeważnie na pozycji ofensywnego pomocnika. Tacy piłkarze na pewno pomogą United w osiąganiu wielkich celów na, które kibice Diabłów bardzo liczą. Wszyscy trzej piłkarze kosztowali razem 30 milionów EURO i każdy z nich kosztował po 10 mln.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2012, 17:04:38 wysłana przez United Forever »

Offline H3XT0R

• Amator
  • *
  • Na forum od: 18.03.2012r.
Odp:Manchester United Football Club by United Forever. Transfery. City szaleje!
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 13, 2012, 22:44:49 »
Hahahah. Zdjęcie Rooneya mnie rozwaliło.A tak po za tym to zrobiles dobre transfery ;). Powodzenia dalej.

Offline Rojiblanco

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2010r.
Odp: Manchester United Football Club by United Forever. Transfery. City szaleje!
« Odpowiedź #17 dnia: Kwiecień 13, 2012, 22:47:56 »
Trzy bardzo dobre transfery z myślą o przyszłości. Nie puszczaj żadnego z tej trójki do City! Jakoś nie wyobrażam ich sobie u rywala zza miedzy.

FanBenzemy08

• Gość
Odp: Manchester United Football Club by United Forever. Transfery. City szaleje!
« Odpowiedź #18 dnia: Kwiecień 13, 2012, 23:30:38 »
Powiem tylko tyle Lucas Moura w Pesie ma fantastyczną technikę. On, Ganso i Neymar to przyszłość reprezentacji Brazylii. Lucas może być lepszy niż Kaka za czasów gry w Milanie(teraz też trochę pyka) Mam nadzieję, że nie zawiedziesz się na nowych nabytkach.

Offline plumber#10

• Junior
  • *
  • Autor wątku
« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 14, 2012, 09:56:51 »
Red Devils News #3

Lucas nie dla United! Inny zawodnik zagra na Old Trafford!

Manchester United zdementował plotki jakoby na Old Trafford miałby dołączyć Lucas Moura. Drużyna z Anglii nie doszła do porozumienia z Sao Paulo. W miejsce Brazylijczyka zobaczymy innego reprezentanta tego kraju, a chodzi tutaj o Douglasa Costę z Szachtaru Donieck. Kwota transferu to 12 milionów euro co nie jest jakąś wielką kasą. Jeszcze jedną informacją jest to, że z "7" zagra nowy nabytek "Red Devils" chodzi tutaj o Kevina Strootmana. Ten numer to jak wiemy wielkie wyróżnienie w Manchesterze więc ma on przed sobą bardzo trudne zadanie.

Terminarz na sierpień 2012 roku.

Manchester United w sierpniu będzie dość trudne spotkania ponieważ obydwa zagra na wyjeździe. Pierwsza kolejka to mecz z Boltonem czyli średnim klubem jak na Premier League. Drugi rywal to już najwyższa światowa półka czyli FC Liverpool. Czekają nas już nie długo derby Anglii.
Wszystko zapowiada się bardzo ciekawie, a kibiców i czytelników pesleague zapraszamy do głosowania w ankiecie na temat kto wygra mecz Manchester United vs Liverpool.

21 sierpnia 2012 roku, Reebok Stadium

vs.

28 sierpnia 2012 roku, Anfield Road

vs.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 15, 2012, 17:04:49 wysłana przez United Forever »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Kwiecień 14, 2012, 09:56:51 »