Dealbrooklyn no to wtedy dajesz takiemu gosciowi blacklist i konami monitoruje takich grajków... rozumiem ze skorzystałbys z takiej opcji, hehhheh jedyeny gracz ktory wpadł na taki pomysł.... ze od razu by uciekał... i jeszcze jedno lepszy remis z frajerem ktory boi się zagrac niz jego quit i punkty na minus...:-) Proste
nie jedyny ale taką zmianę jak Ty podałeś to już jest od kilku lat wypisywana i była przerabiana... może nie tutaj ale na zagranicznych forach ludzie podawali dość sensowne zmiany aby takich oszustów wywalić z gry...
chodzi o to aby konami poprawiło kod i to bardzo... np. czasami mnie wywala z serwera i pare razy zdarzyło się że to ja dostałem pkt i kasę w MLO - wtf?? skoro to mnie wywaliło to mój przeciwnik powinien dostać pkt i kasę albo jak obu wywaliło to mecz jako nieuznany... to pokazuje że konami w trybie online zmienia gówno...
a ta niby nowość te 70% aby zagrać w turnieju jest śmieszne i tylko przeszkadza normalnym graczom...
wchodząc do gry logujesz się na serwer konami, serwer dostaje IP i jest zapamiętane... dlaczego konami nie zrobi dobrego kodu który rozpoznaje adres IP zrywającego połączenie??... ja tego nie potrafię zrozumieć... niech sobie te dzieci zrywają połączenia ale wtedy niech on dostaje minusowe pkt i zero hajsu... ciekawe ile tak będzie robił??... dziękuje i pozdrawiam...
ja wiem jak się to robi, nie trzeba być geniuszem aby zapytać wujka google... nie robię tego bo dla mnie jest śmieszne uciekanie z meczów... nawet jak przegrywam teoretycznie z graczem który pokazuje marny poziom ale strzeli 2 bramki a Ty nie masz dnia i nic nie wchodzi - trudno...