Wg mnie składający się obecnie z najlepszych piłkarzy, podpartych swoją formą lub brakiem formy (ogrania) konkurentów:
Aż się zdziwiłem że taki mi wyszedł. No cóż ale to oni są najlepsi/jedni z lepszych.
Środek pola - Matuszczyk, Polański, Murawski - czym oni się wyróżniają? Mało charyzmatyczni, tylko nie piszcie że to defensywni pomocnicy i to normalne że ich nie widać. < Mila lepiej od nich rozgrywa,
Sobol odbiera i walczy.
Problem z lewą obroną rozwiązany.
Wasilewski wygrał lekko z Perquis'em, Mierzejewski z Majewskim.
Boruc, a nie Szczęsny? Jeżeli o Borucu nie było głośno ze względu na wysoką formę, to o Szczęsnym dało się usłyszec informacje że popełnił mniejszy lub większy błąd. Miał okres że bronił świetnie, lepiej od Boruca, ale już minął.
Do tego kilku prawie że równie mocnych i pewnych rezerwowych: Szczęsny, Tytoń, Celeban, Glik, Perquis, Peszko, Smolarek, Majewski, Obraniak, Salamon, Głowacki, Brożek (on w kadrze gra nawet dobrze i systematycznie). Wiem, że wyszło 12-stu rezerwowych, ale zdaje sobie sprawę, że paru nieumyślnie pominąłem, więc tu jeszcze dużo by się zmieniło.
Mój ulubiony, czyli ten który ja wystawiłbym na
Ojro.
Ławka:
BR:
Kuszczak
Fabiański
Obrońcy:
Radomski
Wasilewski
Dudka
Pomocnicy i skrzydłowi:
Błaszczykowski
Krzynówek
Garguła
Napasticy i coś między pomocą a atakiem:
Boguski
Janczyk
Saganowski
R. Lewandowski
Brożek
Dobra, żartowałem. Jedenastka na Euro powinna wyglac tak, jak u mnie w podpisie.