Autor Wątek: Liverpool FC "The new hope"...-Drugi mecz w LE.  (Przeczytany 13112 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Liverpool FC "The new hope"...-Drugi mecz w LE.
« dnia: Lipiec 15, 2012, 10:33:14 »
1. Karierę zaczynam ponownie gdyż wcześniej nie miałem czasu i zakładanie wątku to nie był dobry pomysł.
2. Co do komentowania to komentuję tym, których lubię, szanuję i których kariery mi się podobają. Jeśli dostanę rewanż z ich strony super jeśli nie to trudno, nie zamierzam płakać.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2012, 15:33:12 wysłana przez RoGalos »

Offline mojsesh

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 4
  • Na forum od: 20.12.2010r.
  • iHala Madrid!
Odp: Liverpool FC "The new hope"...
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2012, 11:10:02 »
Dobry początek. W sumie to znam cię na forum od dłuższego czasu, a jakoś nigdy nie miałem z tobą styczności. Także nie przypominam sobie twoich wcześniejszych karier, a sądząc po początku tej to tamte również musiały być ciekawe. Liverpool to dobra drużna, która niestety ostatnimi czasy w lidze jest cieniem samych siebie. Mam nadzieję, że jakoś to odwrócisz. Kadrę masz dość dobrą jest kilka powrotów z wypożyczeń oraz własnych transferów. Powodzenia i wytrwałości po naprawdę zapowiada się ciekawie.

PS. Widzę, że cały ten post robiłeś w jakimś programie, także teraz nie możesz nic już poprawić (no chyba, że masz kopie). Jeżeli nie to w przyszłych odcinkach mógłbyś stosować mniejszą czcionkę opisu :).

Offline Mario1313

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.09.2008r.
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2012, 11:24:18 »
Może w końcu Liverpool wróci do LM ;) szkoda graczy którzy odeszli,ale powroty z wypożyczeń i transfery powinny załatać dziury jakie po nich powstały.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2012, 12:06:21 »
Pamiętam twoją fajną karierę Legią. Wybrałeś klub, który kochasz więc kariera na pewno będzie fajna. Początek już taki jest. Tylko czcionka mogła by być mniejsza. Ciekawe czy Brendan sprowadzi kogoś ze Swansea do siebie?

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 15, 2012, 13:42:59 »

Offline Matth3w

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.07.2012r.
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 15, 2012, 13:53:09 »
Liverpool to klub,który chyba każdy z nas ceni sobie szczególnie(występy Dudka,magiczny finał LM z 2005r). Z nowym trenerem,który w poprzednim sezonie zrobił ze Swensea bardzo interesującą ekipę możecie porządnie namieszać. Odejście Dirka było przesądzone,jego 5 minut na Anfield już minęło i z pewnością gdyby został by nie powróciło. Ten magiczny duet Kuyt-Torres,którego obawiali się nawet najwięksi defensorzy na świecie jeszcze długo nie doczeka się następstwa. Chyba największym wzmocnieniem z graczy wracających jest Aquilani. Nowy nabytek czyli młody Włoch z AS Romy z pewnością wam pomoże. Kierunek Tournee dosyć oklepany w dzisiejszych czasach ale jak wiemy grunt to reklama i szukanie coraz to bogatszych sponsorów. Dempsey jak i Johnson bardzo by wam się przydali bo z taką kadrą jaką macie teraz na LM macie małe szanse. Gdyby odszedł Caroll z pewnością nikt by za nim nie płakał. Miał sprawić,iż kibice szybko zapomną o Torresie a zrobił tak,iż żałowano jego odejścia (nie ważne jak długą passę bez bramki posiadał). W końcu Dzieciak to Dzieciak. Świetnie kariera wygląda pod względem graficznym,tekst również jest fantastyczny ;p tak trzymać

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 15, 2012, 14:59:11 »
Bardzo estetycznie to wszystko wygląda, naprawdę brawo za bardzo dobre wyczucie graficzne :) Czekam na sparingi z Romą i Valencią, wschodnich drużyn nigdy nie trawiłem, więc rozjedź Metalist do zera :P Za Carrollem nie przepadam, sprzedaj go i szukaj alternatywy. Adam Johnson może podążyć w ciekawym kierunku, staraj się o niego, bo na pewno wzmocni Twoją ekipę. W ogóle zdziwiłem się kiedy zobaczyłem, gdzie będzie grał Kuyt, myślałem że taki gracz obierze inny kierunek, a tu niespodzianka. Jest pare błędów w tekście, ale wszystko ładnie się prezentuje jako całość.

Offline kowal2709

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.09.2011r.
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 15, 2012, 21:14:19 »
Bardzo lubię Liverpool to fantastyczny klub który jednak ostatnio przeżywa ciężkie czasy mam nadzieję że nowy trener pobudzi tych zawodników do jeszcze cięższej pracy i zaczną zdobywać trofea i że wrócą wreszcie do Lm bo jakoś tam dziwnie oglądjac Ligę Mistrzów bez Liverpoolu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Polska Piłka 12/13 Zapraszam!!!

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 15, 2012, 23:28:34 »
No widzę, że Liverpool jedzie do USA. Nie ma co się dziwić, bo ich właściciele to Jankesi... Jak u nas... Ciekawych graczy obserwujecie. Demspey jest bardzo dobry i myślę, że w takim klubie może pokazać swoje możliwości. Johnson to też fajny grajek, ciekawe czy wyciągniesz go z City. Caroll w Milanie?? Hahaha niezły Joke... :D

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 16, 2012, 08:43:09 »
Sam bym tego lepiej nie zrobił :) Świetnie jak na razie to wszystko wygląda i większość jest zgodne z rzeczywistością! Kariera już wędruje do ulubionych! Liverpool FC - We'll always be the greatest, even whilst we're not the best

Daj Carrollowi szansę :) Chociażby z pół roku :) Abate? Już lepiej kogoś na lewą obronę, a wiesz,że z tym w LFC poza Enrique to długo, długo nic, owszem jest Robinson, ale to jeszcze nie jego pora....
« Ostatnia zmiana: Lipiec 16, 2012, 08:45:33 wysłana przez thekrzychu »

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #10 dnia: Lipiec 16, 2012, 08:50:56 »
Wracasz do opisywania i to w wielkim stylu. Liverpool. No widać ,że gra tą drużyną sprawia ci najwięcej przyjemności dlatego kariera zapowiada się jeszcze bardziej ciekawie i interesująco. Jak na razie realistycznie wszystko prowadzisz jednak to tylko początek ;) W miarę wolnego czasu będą do Ciebie wpadał i śledził z wielką ochotą dalsze losy The Reds. ;)

Offline LaCoka

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 11.09.2010r.
« Odpowiedź #11 dnia: Lipiec 16, 2012, 11:51:09 »
Świetnie się to prezentuje, RoGalos. Niestety, ja nie potrafię tak zgrabnie poruszać się na graficznym poletku i czasem z zazdrością patrzę na takie kariery, heh ;] Bynajmniej nie jest to komentarz zwrotny, a szczery wyraz podziwu. Możesz jedynie dopracować literówki, które Ci się zdarzają, co poprawi jakość kariery.

Czekam na mecze w każdym razie i na relacje z nich, ponieważ nowinki transferowe mnie nie za bardzo interesują ;] Wytrwałości i powodzenia, RoGalos!

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #12 dnia: Lipiec 16, 2012, 12:04:54 »
Bardzo fajnie wybrałeś biorąc Liverpool ;) Dużo Twoich graczy nie wyjedzie na zgrupowanie do Stanów Zjednoczonych ze względu na Igrzyska, ale to dobra okazja do pokazania się młodym piłkarzom :) Carroll miałby odejść do Milanu? I to jeszcze na zasadzie wymiany za Abate? Ciekawe by to było :D powodzenia i wytrwałości ;)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #13 dnia: Lipiec 16, 2012, 18:41:53 »
ciekawie opisujesz krótkie newsy, ciekawe jak udźwigniesz znacznie cięższy kaliber opisywania meczów.
już myślałem, że Hyypia wraca jako na stałe, a to tylko mecz. wspominam go z roku 2005, grał w tej świetnej drużynie, która zdobyła LM.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #14 dnia: Lipiec 17, 2012, 07:41:25 »

Offline Matth3w

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.07.2012r.
« Odpowiedź #15 dnia: Lipiec 17, 2012, 09:44:37 »
Widać,iż Rodgers ma bardzo ciekawą wizję gry,że tak powiem "jego Liverpoolu". Taktyka,również zapowiada się ciekawie,i teoretycznie wydaje się być prosta ale jak będzie w praktyce i czy gracze szybko ją "poczują",to się okaże. Transfer Walcotta ? Nowinka transferowa dosyć na czasie. Jest fanem Liverpoolu,nie ma zamiaru przedłużyć umowy z Arsenalem więc jeżeli Kanonierzy teraz go nie sprzedadzą to już na nim nie zarobią. Gdyby udałoby się wam go pozyskać był by z pewnością sporym wzmocnieniem.

Offline thekrzychu

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 03.04.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 17, 2012, 10:21:23 »
Mamusiu! Ja chcę takie kitsy treningowe! :) Rogalos podeślesz linka?! :)

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 17, 2012, 11:15:02 »
Zaraz posyłam. Kitsy to świetna robota:olmajti

Offline kamil18kks

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Na forum od: 28.02.2011r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 17, 2012, 11:48:08 »
Gdyby udało Ci się ściągnąć Walcotta to byłoby to nie lada wzmocnienie. Każdy wie jak niesamowicie szybki jest ten zawodnik i jakie zagrożenie stwarza pod bramką rywali. Taktyka jak zauważył Matth3w wydaje sie być prosta, ale jak piłkarze podejdą do niej w praktyce to się okaże  :)

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 17, 2012, 11:54:04 »

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 17, 2012, 11:54:04 »