Muszę wyczyścić kompa od wszelkich wirusów i infekcji, bo komp za bardzo mi zamula i coś mi zżera miejsce z dysku. Jak się z tym uporam to dopiero będę mógł na poważnie ruszyć z menedżerem. Zasady już napisałem, kilku zawodników do OF'a dorobiłem. Okno będzie trwać od poniedziałku do piątku. W sobotę i niedzielę rozegram po jednym meczu towarzyskim. Ale o tym napisze później. Nowy topic z zasadami otworzę jutro. Prawdopodobnie o godzinie 15:00. Będzie tak jak u Rogalosa i Majstra. Tylko ja Wam będę oferować listę z zawodnikami, a Wy sobie wybieracie kogo chcecie i tu info:
W celu zrobienia menedżera bardziej realnego w pierwszej kolejności będą oferowani polscy piłkarze przebywający zza granicą, potem piłkarze ze słabszych lig (np. Liga Estońska, Litewska, Węgierska czy Brazylijska Serie B), następnie zawodnicy z rezerw lepszych europejskich klubów (np. ktoś z rezerw Arsenalu). Doszedłem do wnioski, że lepiej będzie aby ktoś kupił za 500 tyś mniej znanego zawodnika i miał w swojej drużynie drugiego Rudniewa, Voskampa czy Nakoulmę, a nie, że ktoś od razu wyda grube miliony i kupi sobie dos Santosa. Chcę aby było REALNIE!
Więcej jutro...
Pozdrawiam, TheKrzychu