Coś się dzieje w tym temacie, bo od kilkunastu dobrych dni brak wyników itp.
Ta pewnie. Jest 16 drużyn. Od 8 drużyn dostałem skład. 4 drużyny nie mają menedżerów, a kolejni menedżerowi mają mnie po prostu w dupie i nie wysłali składu. Mam gdzieś takie coś.W poprzednich dwóch kolejkach przymykałem oko na to że wysyłaliście składy od kilku godzin do dnia po terminie (bo zapomnieliście), ale teraz to wy mnie już całkowicie olaliście. To się zdarza już trzeci (!) raz i ja na Was sił już po prostu nie mam...
A jak ktoś mi pie*li że za długo to trwało to niech sam poświęca połowę dnia na rozgrywanie wszystkiego i wrzucanie posta na to forum. Dodatkowo niech połączy to ze swoim prywatnym życiem (o ile ta osoba je posiada, a nie przesiaduje 12h dziennie przy kompie) to wtedy pogadamy...
Ja starałem się jak mogłem, a Wy nawet nie okazaliście szacunku nie poświęcając mi jednej minuty na wysłanie składu. Naprawdę zastanówcie się zanim nast. razem gdzieś się zapiszecie.
Kontynuacji tego menedżera nie będzie.
Tak naprawdę to Ci co tutaj nie wysyłali składów powinni trafić na czarną listę i powinni być wypie**leni na zbity pysk z pozostałych menedżerów. Ale nie będę się już na Was mścił...