cena byla atrakcyjna ale rok temu wtedy zamowilem przez ultime do tego dostalem smycz w tym roku cena znacznie wieksza i juz brak bonusow.
ja wiem ze ultima to sprawdzony serwis zgadzam sie z tym ale przesadzili z cena w tym roku
playergames to rowniez sprawdzony sklep internetowy na ceneo ma wiecej pozytywnych komentarzy od ultimy a jak ktos mieszka w Bialymstoku to w dzien premiery moze miec gre za 99zl plus znizka na kolejne gry w ramach bonusu przeciez ja nie mowie o allegro tam latwo trafic na oszostow tylko o sklepach internetowych i wszystkie maja taniej niz ultima wystarczy tylko wpisac w google i samemu sprawdzic. Takze to wychodzi 30zl taniej a za ta kase moge kupic sobie nowego pada.
mozna tylko jak nie bedziemy mieli kasy na utrzymanie serwisu, bedziesz grał gdzie indziej...a przecież ciagle słysze tu o szerzeniu pesa w Polsce.
A po co kupować w dzień premiery... nie lepiej kupić po 2 tyg sam klucz za niecałe 50zł?
poszuaj kupiszm klucz do pes6 za 10 złoty, bo po co grac w pes2013.
Walka z wiatrakami.... nie dochodzą do was argumenty, że zakup przez ultimę zwraca się dla Was w postaci nagrod. każdy chce grac, każdy wymaga, ale żeby juz coś zrobić dla serwisu to lipa