mam problem, a mianowicie nie działa mi pad ani klawiatura w pesie. Kiedy pojawia się press any button to wtedy działa ale potem w menu ani rusz. Wiecie co może być przyczyną problemu?
Jest to opisane gdzieś? Ew. mógłbyś ty napisać jak to zrobić?
A jak zmienić taktykę (nastawienie) z załóżmy gry z kontrataku na grę piłką nie biorąc czasu?Da się?
Widze, ze ciezko sie dogadac. Moje mecze nie koncza sie wynikami 1-0 lub 0-0. Zeby bylo jasniej: po kazdej kolejce wyswietlaja sie wyniki meczow pozostalych druzyn. Okazuje sie, ze prawie wszystkie zakonczyly sie wynikami 1-0 dla ktorejs z druzyn lub remisem 0-0.
zna ktoś jeszcze jakiś gameplay tool oprócz jankeya, która zwiększy poziom trudności rozgrywki...
Panowie, czy istnieje jakiś program który skutecznie wyłączy mi blura pod Konami Patch 1.03 i najnowsze DLC? Wiem, że jest gameplay tool od Jenkeya, który ma taką opcję, ale niestety jest pod Patch 1.02 i nie działa z moim exe...
masz craka do wersji 1.03 który wyłącza blura REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tylko w grze nie działają przyciski, czy w Settings też?
mam problem mam pesedita 2,8 i wgrane gampley tool od jenkeya z przyspiewkami od tego czasu ni w lidze europy ani w lm nie ma hymnow przed meczem stoja tylko pilkarze i cisza pomoze ktos
a u mnie dziwna sytuacja PES jakoś nigdy mi nie zwieszał, a teraz zużycie Procesora sięga 95% i ekran momentami skacze dziwne, bo wcześniej tego nie miałem ktoś może wie o co chodzi...