Dopiero od 3 dni gram online więc mam kilka pytań, mam nadzieję że doczekam się jakiejś konkretnej odpowiedzi z waszej strony.
Ogólne wrażenia z gry online są niestety negatywne, w 99,9% przypadków grałem przeciwko Realowi albo Barcelonie, a schemat meczu ze strony przeciwnika wyglądał tak, długie podanie prostopadłe przez całą długość boiska ( ewentualnie górą ) i sprint ronaldo, messim do piłki, sam na sam z bramkarzem i gol.
1. Jaką taktykę najlepiej ustawiać jeżeli widać już na początku meczu że będę grał z takim delikwentem ? są na to jakieś sposoby ?
Wczoraj miałem taką sytuację że w zasadzie do końca udawało mi się przecinać takie podania, ale niestety pod sam koniec nie udało i gol.
Jeżeli ktoś tak robi przez cały mecz prędzej czy później mu się uda...
2. Na jakiej zasadzie dobierani są przeciwnicy w turniejach ? myślałem że program dobiera ludzi na mniej więcej równym poziomie, ale przed chwilą grałem z kimś kto miał +700 pkt. ja mam nieco ponad 500. Jeżeli odbywa się to w sposób losowy, czy są jakiejś opcje co by pograć z kimś na podobnym poziomie ?
3. Czy da się rozmawiać na chacie w czasie meczu ?
4. Podczas meczów turniejowych mają znaczenie opcje podań ( asysty CPU - te w profilu gracza ), czy wszyscy grają na równych, czy jest tak że ja mogę mieć tylko 1 kreseczkę zaznaczoną, a rywal np. wszystkie. ?