To jednak nie wina gameplaya... Włączyłem sobie dla porównania zwykły mecz, nie przez neta, wszystko śmigało elegancko, ta gra była płynna, miało się pełne sterowanie nad zawodnikiem...
Jak gram przez neta to dosłownie ta gra to loteria... Te wszystkie ruchy są o 1-2 sekundy opóźnione, np. sytuacja sam na sam, jestem na linii 16m, naciskam strzał, a zawodnik wbiega w bramkarza... Tak się nie da grać, podobnie jest z karnymi, np. robię czysty wślizg przed 16, a tu nagle faul od tyłu w polu karnym, czym to jest spowodowane?
Dodam kilka istotnych szczegółów, w lewym górnym rogu (tam gdzie godzina, itp.) mam "3 kreski zasięgu" (nie wiem jak to nazwać, ale wiadomo o co chodzi), gdy włącza się mecz ciągle miga te okienko i jest 0 lub 1 kreska... To wina moja, czy rywala? Ja próbowałem już połączenia za pomocą wifi, za pomocą kabla, ściągałem jakieś programy typu pinger, cfosspeed, itp. itd. żadnych efektów nie ma...
Mógłby ktoś mi pomóc? Może być PW, żebym ciągle nie zaśmiecał tego wątku, bo naprawdę strasznie nakręcony byłem na grę online, a tak naprawdę to nie jest gra tylko męczarnia.
Pozdro!