Przeciez konami id to inaczej nazwa uzytkownika i zakladajac konto taka nazwe sam wybrales potem za kazdym razem jak sie logujesz online wlasnie tej nazwy czyli konami id uzywasz i ja widzisz w grze i jak zakladasz room nie mylcie chlopaka
lol ?
Co ty piszesz... Konami ID to
login do
konta Konami. A nick wybiera sobie po zalogowaniu się przy pomocy konami id, hasło id, cd-key do online, w kreatorze.
Mam inną nazwę Konami ID i inną w online....
za kazdym razem jak sie logujesz online wlasnie tej nazwy czyli konami id uzywasz
Konami ID do logowania, to tak, ale jak wybrał taki sam NICK w grze online jak Konami ID to już jego zmartwienie.
Teraz już wie, co z czym się je.
Witam. Dlaczego jak wchodzę w online settings to pisze mi Testing Networki Enviroment po czym Choose your online settings, a następnie Your version of Pro Evolution Soccer 2013 i out of date. Please update your game to the latest version then reconnect. Napisze mi ktoś o co chodzi w tym?
Tak, masz wersje gry 1.00 a gra informuje cię do aktualizacji do wersji 1.01 oraz że jest nowe DLC 2.0 do pobrania z poziomu gry w Information.
Wszelakie informacje znajdziesz w temacie FAQ na samym dole dla Konami Patch 1.01 jak byś miał problemy z jego instalacją.
Czym kierują się ludzie, którzy po stracie 2-3 bramek w meczu nagle przestają grać?
Miałem dzisiaj taką kuriozalną sytuację, że grałem z gościem mającym ponad 650 punktów w rankingu. Grałem realem przeciwko jego betisowi. I tak wiem, przewagę miałem w sile drużyny, no ale nie o to chodzi, chodzi o zachowanie. Co ja mam w takiej sytuacji robić, też przestać grać i czekać na zakończenie meczu? Przecież po skończeniu pierwszej połowy każdy z graczy ma możliwość opuszczenia meczu... jednak on tego nie zrobił... tylko nawet szybciej uruchomił rozpoczęcie drugiej połowy, dając znać, że jednak chce nadal grać.
Nie chciało mi się trzymać pada bezczynnie w rękach, więc sobie postrzelałem... i co ciekawe, nie uciekł przed upływem 90 minut.
Przyczyn może być wiele.
Nie miał czasu na grę, bo dostał telefon, niezapowiedzianą wizytę, itd.
Może stwierdził że nie ma sensu grać i się denerwować kiedy mu gra laguje, czyli ma straszne opóźnienia ale chce za to nie spaść a zarazem poprawić rating uprzejmości i liczyć na mniejszą stratę punktów.
No i że następny Noob gra Barca/Real (jak by wszyscy dbali o ranking tylko a nie o dobrą zabawę).
Sam nie raz odpierd**** kicz jak przegrywam 3:0 w MLO, a to dlatego że mam straszne opóźnienia (gra za wolno chodzi) mimo że gra na pierwszy rzut oka szybko chodzi (rzadko kiedy), ale nie chcę przerwać w połowie bo dostanę mniej kasy niż za cały mecz + mypes dochodzi.