0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pesgalaxy.com Patch 2013 ver. 1.11--W pełni kompatybilny z Patchem Konami i DLC 2.0--Kompletna Bundesliga,dodane stroje, logosy, składy--Kompletna 2 Bundesliga,dodane stroje, logosy, składy--Poprawiona EPL (stroje, logosy, składy)--Poprawiona Liga Zon Sagres--Poprawione narodowe drużyny, i dodane stroje dla fałszywych teamów--Uaktualnione składy i transfery--Dodana druzyna Bate Borysow--Poprawione loga pucharów oraz lig--Dużo twarzy dla graczy Bundesligi i 2 Bundesligi--Nowy Bootpack--Nowy Ballpack--Poprawiony ranking w Master League--Wyłączony efekt blur--Współpracuje z wersja 1.0--Własne .exePatch Team:Borusse92Hajnal30Philipp123Credits :Barcafan,Jenkey1102,juce,Ercan Ayan(pesbox.com) and all kit and face makers--Part 1:-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--Part 2:-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--Part 3:-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--Part 4:-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--FIX 1.11:-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE
KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/Pesgalaxy.com Patch 2013/kitserver13/pesgalaxy/img tutaj ?KONAMI/Pro Evolution Soccer 2013/img bo tutaj nie działa w pełni.
do którego img wkleic?
zrobiłem wszystko ale wywala do pulpitu co mam zrobic...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPlik może być jeszcze niedostępny bo dopiero co go wrzuciłem ale działać działa.