Tak,dało by radę,tylko wklej do odpowiedniego folderu.Patche Ci nie chodzą bo nie umiesz ich instalować.
witam:)pacz 2.0 i 1.01 są super (oczywiście nie licząc problemów z instalka)ale to można ręcznie zrobić ale wreszcie można coś popisać no i gra się trochę lepiej:)
Mam pytanie diego333 !! Jestes pewny ze to bedzie działac REJESTRACJA lub LOGOWANIE Tylko które pobrac bo ja mam w folderze gry tylko folder img !!??
XP C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\downloadVista/Seven C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download
Tu masz scieżki,pobierz i wklej tam gdzie ścieżka odpowiada twojemu systemowi.Ale nie lepiej wgrać sobie patcha,w którym jest już DLC 2.0 i wiele,wiele innych rzeczy ?
ja mam windows 7 ale w folderze gry nie mam folderu download tylko "img" wiec chyba tam mam ten plik pobrany podmienic ?
Podałem ci ścieżkę tak ciężko wkleić ten plik ? jeżeli nie masz w tej ścieżce takiego folderu to znaczy że jest ukryty i trzeba odznaczyć opcję ukrycia...Jeżeli nie ogarniasz normalnego kopiowania plików to daj spokój sobie z komputer i przeczytaj włączyłem opcje pokaz foldery i ukryte pliki i nadal nie mam folderu DOWNOLOAD ale moze wystraczy wkleic plik do folderu img ??
Zrób ten folder download i wklej ten plik,będzie działać.
niby jakim cudem ma to chodzic ? ten plik jest pewnie taki jak w folderze img {znaczy podobny} i chyba tam nalezy wklejic ten plik ? no juz sam k***a nie wiem
Rób jak uważasz,tylko zastanów się po co podane są ścieżki do wklejenia tam na stronie ? No,odpowiedz geniuszu
Zaczyna się patchowanie Pesa