REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam taki problem. Patch działa wszystko ok, ale po odpaleniu Football Life w drugiej lidze mam 2. Bundeslige z logiem 1. Ligi Polskiej. co zrobic?PozdrawiamNic nie zrobisz to jest błąd Stanek ma to poprawić. tryb rozkazujący - ma ...... poprawione.......+ stroje wisły, staty t-mobile+ plp + scoreboard i ballupdate w weekend
mam taki problem. Patch działa wszystko ok, ale po odpaleniu Football Life w drugiej lidze mam 2. Bundeslige z logiem 1. Ligi Polskiej. co zrobic?PozdrawiamNic nie zrobisz to jest błąd Stanek ma to poprawić.
Update waży tyle bo waży, chyba że ktoś się zna na przypisywaniu, tworzeniu map.txt itp. to sobie sam zrobi.
tryb rozkazujący - ma ...... poprawione.......+ stroje wisły, staty t-mobile+ plp + scoreboard i ballupdate w weekend
To co z Cb za patchmaker, co nie umie zrobić mapu itp ?? człowieku lada moment wydasz v.2.0 a tam są dalej rażące błędy, że ja lepszy patch bym zrobił do świąt, a w update już transfery na wiosnę... człowieku z czym do ludzi...Tryb rozkazujący... god why... Pewnie napisałeś wcześniej że będziesz to poprawiał, więc tak napisał, że masz poprawić, to nie jest żaden rozkaz, czytaj uważnie...
To co z Cb za patchmaker, co nie umie zrobić mapu itp ?? człowieku lada moment wydasz v.2.0 a tam są dalej rażące błędy, że ja lepszy patch bym zrobił do świąt, a w update już transfery na wiosnę... człowieku z czym do ludzi...
Wyłącz antywira na czas pobierania
Tryb rozkazujący... god why... Pewnie napisałeś wcześniej że będziesz to poprawiał, więc tak napisał, że masz poprawić, to nie jest żaden rozkaz, czytaj uważnie...
Czy podał by ktoś link do pobrania tego ; Konami Patch 1.01?Będę bardzo wdzięczy. : )
Ja jestem chyba ślepy i wyszukuje mi tylko patch 1.02. xD
Witam,pobralem Patch 1.02 ten z 1 strony i gra nie chce mi sie odpalic, wiec pobralem patch z chomika 1.01 i przy instalacji wyskakuje blad ze jest juz zainstalowana nowsza wersja patcha, jak usunac recznie ta nowsza wersje patcha abym mogl zainstalowac patcha 1.01. pozdrawiam