W 2007 roku na jedną kupioną Fifę przypadał jeden kupiony PES
To i tak dobrze..Bo sprzedaż FIFY 13 a PES 2013 wynosi 60 do 1
Co do wyzywania od fanbojów przez Kozioma i moje wkur*ienie - sorry, ale tak nietórzy ludzie na mnie działają, na innych użytkowników takżę. Niektórym nie wystarczyłaby nawet zmiana fabuły PES-a, by im dogodzić i by byli zadowoleni. A jak czytam, że grafika niczym się nie różni od PES-a 2013, to sorry. Tak samo, że gracze ruszają się kwadratowo - nie zauważyłem tego i tak nie uważam, do tego to wersja alfa, więc gra dostanie jeszcze sporo szlifów, ale jak ktoś szuka dziury w całym, to niech szuka, ale niech powie to normalnie, a nie "ta gra to dla mnie porażka" czy " to wygląda gorzej od PES 2013".
Wy macie prawo krytykować, ja mam prawo gry bronić - i nie, nie wszystko mi się podoba w tym, co zobaczyłem, wiele rzeczy potrzebuje szlifu i zmian jeszcze, ale nie szukam minusów tam, gdzie ich nie ma.
No i prawidłowo. Nie cierpię nieobiektywnych dzieciaków, którzy za wszelką cenę w internecie skazują PES'a na porażkę.
A pes to, a pes siamto - ,, ALE FIFKA I TAK BENDZIE LEPSZA W TYM ROKU OD TEGO GÓWNIANEGO PESA CHA CHA!". Najlepsze jest narzekanie na licencję - ,,PES TO GÓWNO, FIFKA MA LIGĘ ARABSKĄ, TURECKĄ, SZKOCKĄ,ANGIELSKĄ NIEMIECKĄ I WIELE WIELE INNYCH. A TO GÓWNO?!!". A tak się składa, że gdyby PES miałby ligę Angielską i Niemiecką w pełni by to wystarczyło, bo nie wierzę, że taki Polak będzie grał ligę Szkocką czy Arabską. Narzekanie na brak lig w PES'ie jest spowodowane tym, że takie gadanie jest modne i na fali, no bo jak można zhejtować PES'a nie mówiąc o licencjach
Fanoboje PESA dajcie sobie troszkę na wstrzymanie, mi PES bardzo się podoba cenię go bardziej od FIFY, ale ludzie mają prawo krytykować dzieło KONAMI na tym forum w końcu to forum dyskusyjne. I nie wyzywajcie ludzi od fanoboyów FIFY, skoro sami na okrągło jedziecie po grze od EA, a o grze KONAMI trzeba mówić tylko dobrze. Mówię tu głównie o KOZIOMIE. Trochę kultury.
Taki ze mnie fanboj, że jedyne częśći PES'a jakie miałem oryginalne to 6 i 10, a od 2012 gram tylko w FIFĘ 12. Grubo
Cieszę się, że w końcu coś ruszyło w tym PES'ie. Bo PES jak dla mnie ma to coś, ten klimat..Brak pastelowych kolorów, bramkarzy cyborgów, balonowej piłki. Jest to coś, ale zawsze brakowało mi w PES 2012/13 dobrych animacji. Myślę, że jakby wydali PES 2014 z tą samą grafiką co z 13, z poprawionymi bramkarzami i animacjami jak z FIFY - grałbym w to tygodniami, nic mi więcej nie trzeba. Tyle, skromnie. To tyle co do mojego fanbojstwa jak powiadasz, ale szanuję Twoje zdanie.
Tak się składa, że co roku OBIEKTYWNIE staram się podejść do dwóch tytułów. W 2012 roku wybrałem FIFĘ, wiadomo dlaczego. Jedna z lepszych gier piłkarskich jaka wyszła (dopóki gdzieś w okolicach października 2012 nie wyszedł jakaś cholerna aktualizacja, która wszystko zepsuła). W tym roku żaden tytuł mnie nie przekonał do wydania ok 100 zł. PES 2013 nadal był dla mnie kwadratową grą, która była fajna na 2 tygodnie a potem się nudziła, A FIFA 13 to to samo co 12 poza FirstTouchControl. Gra z komputerem w FIFE nadal woła o pomstę nieba, grafika ta sama, strzały te same - a ludzie grali multilplayer jeszcze w 12 - wniosek nachodzi tu sam.
A ta gra to brak słów. CZYSTO OBIEKTYWNIE. Nie ma tu nic nowego od 13. Naliczyłem się kilka nowych animacji i nowe bandy. Pozdrawiam. Nie mam zamiaru kupować tego co modne.