Nie no kto tu komentuje.. gimbaza która gra w Pesa od 2-3lat? Ludzie czego wy chcecie temu za wolno temu sramto to jest gra nie realne życie i nigdy nie będzie doskonała pojmijcie to.
Gram w Pesa od ISSpro i grając dziś w nowe demko na gównianym ps3 które widać jak byk nie ogarnia tego tytułu stwierdzam że to najlepsza wersja od czasów PES6 i tu nie ma co dyskutować. Grałem dopiero w demo lecz ta gra ma to coś co miała 6.. chcesz w nią grać.. nie ma takiego manewru że rozegrasz kilka meczy i mówisz nie chce mi się... Chcesz więcej, więcej i więcej w końcu czujesz radość z Pesa. Edycje 2008-2012 były drewnianym niewypałem.. 13 spaczowana do maximum dawała trochę frajdy ale niewiele.. 14 ma to coś. Nowy silnik obudził ducha dawnego pesa.
Na sam koniec.. więcej pozytywów bo widzę w necie staje się modny hejting.
Gra jest zajebista i tyle.
Nie wyzywaj na mordę, ze ktos gra 2-3 lata albo jest gimbazą. Ja rowniez gram od ISSpro i dostrzegam duzo błędów w samej płynnosci gry ( a raczej jej braku).
Jesli grajac offline jest opóźnienie w reakcji zawodnika i to dosyc duze, bo bardzo wkurzające, chyba kazdy by to zauwazył, to co będzie online?
Ja kupuje PESa od lat zeby grac tylko przez neta. Z komputerem to nie jest to samo. Ale jak to bedzie wygladalo, skoro offline ciezko to przeboleć.
Rowniez nie rozumiem tych zalosnych strzałów ktore w wiekszosci przypadku lecą 15 metrów od bramki w żółwim tempie. A jak juz uda sie trafic na bombe i bardzo dobry strzał to bramkarz broni jak naćpany wszystko, ale oczywiscie wpuszcza jakies [cenzura] co ledwo pilkarz kopnał czubkiem buta i pilka leci tak wolno ze ślimak by ją wyprzedził a bramkarz wpuszcza.
Rozne to kompletna zenada, co to ma byc w ogole...
Kupic kupie na pewno bo mam odlozoną kase, ale gdybym mial kombinowac i nie miec kasy - na pewno bym po tym zalosnym demie odpuscil.
PS. wczoraj grajac doswiadczylem zajebistego BUGA, mialem nagrac ale mi ręce opadly i nie chcialo mi sie nawet wyciagac kamery. Przeciwnik z pilka biegł przy bandzie z 5 metrów za linią i akcja trwała normalnie dalej.
Wszystko przeboleje ale nie jakies pieprzone lagi na reakcje zawodników offline, co to [cenzura] ma byc? Normalnie rece opadaja.