Witam o tej jakże późnej porze nocy. Ja w pewnej sprawie a mianowicie w trzech sprawach. Przechodzę do rzeczy
1. Gdy przeciwnik ma rzut rożny lub rzut wolny z boku boiska, gdy dośrodkowuje, moi obrońcy zachowują się jak zawodnicy polskiej ekstraklasy czyli stoją i sie patrzą. Oczywiscie ja w tym momencie wciskam wiele roznych przycisków na mojej pięknej czarnej klawiaturze, ale to nic nie daje i 75% bramek trace przez stojących obrońców. Mówimy cały czas o wersji na PC. Jak mam temu zaradzić, bo jest to irytujące :/ To samo tyczy się gdy ja mam rzut rożny czy wolny i moi zawodnicy strzelają jak dzieci na treningach :/
2. Gdy mam wykonać tzw. "piątkę" to mam możliwość obrania tylko jednego kierunku wybicia, co mam zrobić, jak ustawić w settings grę bym mógł wybijać tak jak to było w PES 2013? Ta sama sprawa tyczy się rzutów wolnych, rożnych itd.
3. Gdy mam piłkę i podaję ją do kolegi z zespołu ten przyjmuje ją na 15 metrów i tracę beznadziejnie piłki. Co tam trzeba kliknąć by się piłka "kleiła" do nogi?
Zaznaczam, że mam sterowanie WSAD > E ( na dobieg ) > Q ( zmiana zawodnika ) i C, X nie wiem do czego potrzebne. Tak jestem takim laikiem, który gra w PES'a od 2005 roku i nie wie nic na ten temat, bo się w to nie zagłębiał
Pozdrawiam i licze na odpowiedź. Dobranoc