Cześć, jestem tu nowy. Przede wszystkim witam bardzo serdecznie. Od pewnego momentu borykam się z 2 problemami, mianowicie:
Przegrałem chyba 50 meczów i mam koło 40.000 pkt - cokolwiek by to znaczyło. Jak długo jeszcze mam się męczyć, żeby mieć jakieś gwiazdy w drużynie? Mam piłkarzy od 83 do 86 maks. w statystykach ogólnych. Wygrywam z ludźmi, co mają skład wypełniony gwiazdami typu Cristiano Ronaldo, Messi, Thiago Silva, Neuer etc. Kiedy będę mógł mieć takich piłkarzy? Od 7dmiu spotkań nie mogę "wziąć" żadnego zawodnika... Od czego to zależy? Od rozegranych meczów? Przeszedłem z tej pierwszej ligii do ligii Galacticos, czy jakoś tak, aby zgarniać więcej punktów. Liczyłem też na poważne transfery i niestety, nic...
A drugi, trochę krócej. Czy jest jakiś sposób na rozłączanie przed oszustami? Wygrywam mecz 4:0, gra się rozłącza, a punktów nie ma. Najgorsze jest to, że cały czas tak się dzieje z ludźmi, którzy naprawdę rozegrali masę meczów. Czy oni robią to specjalnie, aby nie popsuć sobie statystyk? To jest naprawdę żenujące...
Pozdrawiam.