Autor Wątek: Newcastle United by MasterCreati | Zapowiedź meczu: Everton : Newcastle  (Przeczytany 11615 razy)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Newcastle United

Pełna nazwa klubu: Newcastle United Football Club
Przydomek: The Magpies (Sroki)
Data założenia: 9 września 1892
Barwy: Biało-czarne
Siedziba: Newcastle Upon Tyne
Stadion: St. James' Park (52 404 miejsc)
Właściciel: Mike Ashley
Prezes: Derek Llambias
Menedżer: Alan Pardew

(St. James' Park)

Sukcesy Klubowe:

Puchar Miast Targowych: 1969
Mistrzostwo Anglii (4): 1905, 1907, 1909, 1927
Puchar Anglii (6): 1910, 1924, 1932, 1951, 1952, 1955
Superpuchar Anglii: 1909

Kadra:

Aktualna na dzień 10 lipieć 2013

Bramka:

1. Tim Krul
21. Rob Elliot

Obrona:

2. Fabricio Coloccini
3. Davide Santon
5. Paul Dummett
6. Mike Williamson
13. Mapou Yanga-Mbiwa
16. Ryan Taylor
19. Massadio Haidara
26. Mathieu Debuchy
27. Steven Taylor

Pomoc:

4. Yohan Cabaye
7. Moussa Sissoko
8. Vurnon Anita
10. Hatem Ben Arfa
18. Jonás Gutiérrez
20. Gaël Bigirimana
22. Sylvain Marveaux
24. Cheik Tioté
25. Gabriel Obertan
29. Haris Vučkić
36. Michael Richardson

Atak:

9. Papiss Cissé
11. Yoan Gouffran
14. Loic Rémy
23. Shola Ameobi
28. Sam Ameobi
49. Adam Campbell

Pierwszy sparing zwycięski !

Motherwell 2:4 Newcastle

Newcastle United w swoim pierwszym przedsezonowym sparingu wygrało na wyjeździe 4:2 ze szkockim Motherwell. Jednym z bohaterów na Fir Park był wracający po kontuzji Haris Vuckic, który strzelił otwierającą wynik bramkę oraz zaliczył asystę. Alan Pardew w Szkocji wystawił mocno rezerwową jedenastkę, ale nie przeszkodziło to drużynie w osiągnięciu dobrego wyniku. Mecz stał na dosyć wysokim poziomie. Bardzo szybkie tępo ryzgrywania akcji i masa sytuacji bramkowych. Dla Srok na listę strzelców oprócz młodego Słoweńca wpisało się trzech Francuzów - Yoan Gouffran, Moussa Sissoko oraz Sylvain Marveaux. Motherwell zdołało jedynie odpowiedzieć golami strzelonymi przez Iaina Vigursa i Jamesa McFaddena. Jest to dobry prognostyk przed kolejnymi sparingami choć można mieć duże zastrzeżenia do gry w obronie.

Motherwell: Lee Hollis (Gunnar Nielsen 46); Adam Cummins (Fraser Kerr 46), Simon Ramsden, Shaun Hutchinson, Stevie Hammell; Stuart Carswell, Paul Lawson (Zaine Francis-Angol 46), Keith Lasley (Craig Moore 74), Iain Vigurs (Euan Murray 74); Bob McHugh (James McFadden 46), Trialist (Lee Irwin 82).

Newcastle: Rob Elliot; James Tavernier, Mike Williamson (Steven Taylor 46), Mapou Yanga-Mbiwa (c), Paul Dummett; Vurnon Anita (Michael Richardson 82), Moussa Sissoko; Gabriel Obertan (Shane Ferguson 74), Haris Vuckic (Sylvain Marveaux 46), Sammy Ameobi; Yoan Gouffran (Adam Campbell 58).

Pardew: "Coloccini zostanie w Newcastle"

Alan Pardew stwierdził, że Fabricio Coloccini dotrzyma zobowiązania wobec klubu i zostanie w Tyneside. 31-letni stoper poprosił o odejście z Newcastle w styczniu, jednak teraz kapitan Srok przyznał, że zostanie na pokładzie St. James’ Park. Po rozmowach menedżera z defensorem Pardew dodał, że Argentyńczyk jest zdeterminowany, aby w nadchodzącym sezonie zapewnić klubowi sukces i zapewnić sobie miejsce w kadrze swojego kraju na przyszłoroczne Mistrzostwa Świata w Brazylii. "Chciałby zagrać w przyszłym roku na Mundialu, nie wspominając już o rozegraniu sezonu w barwach Newcastle. Wiele razy dyskutowaliśmy na temat ostatniego roku i muszę przyznać, że rozmowy były bardzo konstruktywne. Chce wrócić do gry i poprowadzić zespół. Jest ważnym zawodnikiem w moim zespole, jest kapitanem i filarem obrony. Bardzo zależy mi jego pozostaniu w Newcastle przynajmniej na najbliższy sezon. "

Sissoko: "Chciałbym grać za napastnikiem"

Moussa Sissoko zapatruje się na ponowną grę jako klasyczna dziesiątka. Pomocnik Srok po przybyciu do Newcastle grał właśnie za napastnikiem i, jak sam twierdzi, to jest jego najlepsza pozycja. Jednak wielu fanów przekonała gra Francuza w środku pola i wielu z nich czuje, że powinien grywać właśnie tam. Sissoko w pierwszym sparingu zagrał obok Vurnona Anity, jednak on sam uważa, że woli grać trochę wyżej. W minionym sezonie reprezentanta Francji zabrakło w ostatnich meczach z powodu kontuzji stawu skokowego, jednak teraz 23-latek jest już w pełnej formie, co pokazał podczas meczu z Motherwell zdobywając jedną z czterech bramek.

„Moją najlepszą pozycją jest gra za napastnikiem. Ale jeśli menedżer powie, że muszę zagrać w środku pomocy, to nie będzie to dla mnie żadnym problemem. Gram dla zespołu, dla nikogo innego. To jest ważne”.

"W ubiegłym sezonie pod koniec już nie grałem, ale teraz zaczyna się nowy. Jestem bardzo zadowolony z faktu, że mogę ponownie grać. Ciężko pracuję podczas tegorocznych przygotowań”.

„Ostatni rok był bardzo trudny dla zespołu, jednak ten nadchodzący zaczniemy czystą kartą. Chcemy grać dobrze i dla mnie to będzie wielki sezon z Newcastle. Dlatego ważne jest, że wygrywamy w sparingach. Nieważne, z kim gramy następny mecz – cały czas myślimy tylko o wygranej”.

„Jestem szczęśliwy, że wygraliśmy z Motherwell, bo to był nasz pierwszy mecz. Dla mnie i zespołu to było ważne, gdyż wzrosło nasze zaufanie. W przyszłości, podczas sezonu będziemy go potrzebować, więc wszyscy jesteśmy zadowoleni”.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 20, 2014, 10:09:33 wysłana przez MasterCreati »

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Newcastle United by MasterCreati
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2013, 23:46:33 »
Sroki na topie i mamy wątek, schludnie ładnie tylko brak czegoś z meczu jakiś zdjęć skrótów czegokolwiek. Trochę nie rozumiem.. Jakim ustawieniem grasz? Czy chcesz grać jednym napastnikiem mając Remiego ,Guffrana(?) Cisse. Zawsze twierdziłem że ten zespół ma ogromny potencjał Ben Afra,  M. Debuchy, Y. Cabaye , D. Santon czego chcieć więcej. VUČKIČ
 z PESA 13? Wytrwałości.
Warriors by undertaknen

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 25, 2013, 00:24:56 »
Sparingi będą w taki skromny sposób ale już mecze w pucharach czy ligowe będą znacznie obszerniejsze. Dopiero po sparingach ustalę jaką formację będę grał. Na pewno 4-3-3 to jedna z opcji bo bardzo często z niej korzystam ale rozważam jeszcze 4-4-2 jednak brakuje mi typowych bocznych pomocników.

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 25, 2013, 02:06:13 »
No ładnie :) Starzy karierowicze powracają... :)
" border="0" border="0

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 25, 2013, 10:35:14 »
Dotychczasowe podsumowanie transferów !
20 Lipiec 2013

Jak dotąd Newcastle nie szaleje na rynku transferowym. Jednym zawodnikiem, który dołączył do The Magpies jest Loïc Rémy. Francuski napastnik potrafi grać na obu skrzydłach oraz jako ten wysunięty napastnik. Dołączył on na zasadzie rocznego wypożyczenia z Queens Park Rangers. W jego kontrakcie widnieje klauzula wykupu. Newcastle musi wyłożyć 6.5  mln. funtów jeżeli chce by Loïc Rémy podpisał długoterminową umowę. Jak na razie reprezentant Francji zarabia 50 tyś. funtów tygodniowo jednak po rozegraniu 10 spotkań ligowych w Newcastle jego zarobki wzrosną do 56 tyś. funtów na tydzień.

Czysty w klubie..Odeszło kilku nie potrzebnych zawodników z wysokimi tygodniówkami. Steve Harper oraz Danny Simpson nie podpisali nowego kontraktu z Newcastle w trakcie ostatniego sezonu i w trakcie tego okienka stali się wolnymi zawodnikami. Steve Harper doszedł do porozumienia z Hull City. Podobnie jak w ekipie Magpies będzie pełnił tylko role rezerwowego. Danny Simpson przeniósł się z kolei do spadkowicza z Premier League ale z ogromnym budżetem czyli Queens Park Rangers. Simpson nie powinien mieć problemów z  pierwszym składzie bowiem jego rywalem będzie Luke Young a jak wiadomo wiekowy anglik nie jest już w swojej najlepszej formie. Kolejnym zawodnikiem, który opuścił Sroki jest James Perch. Angielski pomocnik został sprzedany do Wigan Athletic. Oferta 800 tyś. funtów skłoniła Newcastle do sprzedaży rezerwowego pomocnika.

Na wypożyczenia udało się kilku zawodników. Środkowy pomocnik Dan Gosling, który nie może wywalczyć sobie miejsce w składzie Newcastle postanowił udać się na wypożyczenie do Championship gdzie przez najbliższy rok będzie występował w Blackpool FC. Drugim zawodnikiem wypożyczonym z Newcastle jest  James Tavernier. Sytuacja Anglika jest podobna do Goslinga. Mijają już kolejne sezony a  Tavernier nie potrafi sobie wywalczyć miejsca w składzie jednak mając za rywala Debuchyego to chyba nie ma się za bardzo co dziwić. James został wypożyczony do Rotherham United.  Mehdi Abeid to kolejny zawodnik wypożyczony z Newcastle. Reprezentant Algierii został wypożyczony do Panathinaikos Ateny. Utalentowany zawodnik ma w przyszłości duże szanse na zostanie ważnym zawodnikiem w zespole Srok.

Offline undertaken

• Amator
  • *
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Dotychczasowe podsumowanie transferów !
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 25, 2013, 11:56:59 »
Myślę ,że Remy może być istotnym wzmocnieniem dla ''Srok'' ,pozbywanie się słabych gracz z wysoką gażą to bardzo dobre posunięcie na pierwszy rzut oka ekipa chyba już nie potrzebuje wzmocnieć ale jak się tak wgłębić w to wszystko to może ktoś w obronie jeszcze by się przydał?
Warriors by undertaknen

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 25, 2013, 12:06:42 »
Wreszcie zaczyna się robić jakiś większy ruch w dziale karier  ;D
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 25, 2013, 13:15:05 »
No prosze wszystko ładnie się zapowiada, życze ci wytrzymałości :)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 25, 2013, 15:22:38 »
Alan Pardew: Będziemy nadal aktywni na rynku transferowym
23 Lipiec 2013

Menadżer The Magpies zadeklarował się, że nadal planuje wzmocnić zespół kilkoma zawodnikami. Alan Pardew jest świadom, że klub ma silną pierwszą jedenastkę jednak ławka rezerwowych jest jednak za słaba i potrzebuje wzmocnień. Szczególnie w pomocy i obronie. " Mamy trudną sytuację w te wakacje. Zarząd nie udzielił mi obiecanej kwoty na transfery, muszę sobie jakoś z tym poradzić. Nie mamy szerokiej kadry, nie mogę pozwolić na to by jakiś zawodnik odszedł z Newcastle. Wiele się mówi o Cabaye ale ja z nim rozmawiałem i zostanie z nami na kolejny sezon. Jest naszym kluczowym zawodnikiem i szkoda by było go stracić."

Sroki wygrywają kolejny sparing

Saint Mirren FC 0 : 2 Newcastle United

38' Papiss Cissé (Harris Vuckic)
42' Mathieu Debuchy (Vurnon Anita)

Kibice Srok mogą w miarę zadowoleni wracać z wycieczki do Szkocji, po tym jak nasza ekipa bez problemu pokonała drużynę St. Mirren 2:0. Bramkami podzielili się Cisse i Debuchy. W barwach Srok nieoczekiwanie wystąpił Harris Vuckic i to on okazał się według obserwatorów najlepszym piłkarzem tego meczu. W grze pomocnika widać było dużą determinację i ruchliwość. W pierwszym składzie wystąpili również Hatem Ben Arfa oraz Papiss Cisse, który powrócił do drużyny po konflikcie w sprawie sponsora. I to właśnie „Sisse” strzelił pierwszą bramkę w tym meczu. Zagranie na lewe skrzydło, tam piłkę znajduje Papiss schodzi nieco do środka i pięknym strzałem pokonuje bramkarza St. Mirren. 1:0 Druga bramka to przede wszystkim zasługa Vurnona Anity, który pięknym podaniem obsłużył Mathieu Debuchy’ego a ten w sytuacji sam na sam nie miał wyjścia i musiał skierować „łaciatą” do bramki. 2:0 Sroki kontrolowały całe spotkanie i miały wiele okazji aby podwyższyć wynik, ale tego dnia dobrze w bramce gospodarzy spisywał się bramkarz przez co nie zobaczyliśmy już więcej bramek.

Newcastle United (4-2-3-1) : Rob Elliot; Mathieu Debuchy, Mapou Yanga-Mbiwa (Mike Williamson 54) , Fabricio Coloccini (c), Paul Dummett ( Davide Santon 62) ; Vurnon Anita, Cheick Tiote; Hatem Ben Arfa (Yoan Gouffran 65) , Harris Vuckic, Sammy Ameobi ( Sylvain Marveaux 46) ; Papiss Cissé ( Adam Campbell 80).

St. Mirren (4-4-2): David Cornell; David Van Zanten (Jason Naismith 59) , Marc McAusland, Thomas Reilly, Gary Teale( Barry Cuddihy 46); Jim Goodwin, John McGinn (Lee Mair 80) , Gary Harkins, Danny Granger; Paul McGowan ( Barry Cuddihy 53) , Steven Thompson.

Offline undertaken

• Amator
  • *
Odp: Newcastle United by MasterCreati |Sroki wygrywają kolejny sparing
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 25, 2013, 18:55:59 »
Jeśli dobrze pamiętam to ten Słowieniec bądź Słowak już w drugim meczu prezentuje wyborną dyspozycje jednak szkockie turnne grane ze słabymi rywalami więc większych problemów nie powinno być. Ciekawy jestem jaką kwotą dysponuje Pardew a jeszcze większą niespodzianką jest dla mnie to ,że został ze Srokami po przednim sezonie gdzie zespół wisiał praktycznie nad przepaścią.
Warriors by undertaknen

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 25, 2013, 20:12:33 »
Fajnie znowu czytać twoje kariery, pamiętam nie jedną twoją karierę z początków tego działu, szkoda że już nie ma tylu chętnych na pisanie.

Newcastle to bardzo ciekawy i interesujący zespół mam nadzieję,że popiszesz nimi tak długo jak np. Arsenalem ;)
Dwa sparingi w Szkocji na pewno podbudowany zespół i oby takie wyniki były w lidze. Jestem ciekaw kogo jeszcze sprowadzić do Newcastle.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 25, 2013, 22:40:04 »
Wilfried Zaha celem Newcastle ?
26 Lipiec 2013

Menedżer Newcastle Alan Pardew, jeśli nadarzy się okazja, jest chętny sprowadzić do swojego zespołu skrzydłowego Manchesteru United Wilfrieda Zahe. Odkąd młody Anglik trafił na Old Trafford, nie zaliczył debiutu, zaledwie dwa wejścia na murawę z ławki rezerwowych w sparingach. Newcastle United jest jednym z kilku angielskich klubów, które są zainteresowane wypożyczeniem Zahy. Menedżer „Czerwonych Diabłów” David Moyes powiedział jednak w tym tygodniu, że na ten moment nie ma żadnych ofert za piłkarza. Pardew potwierdził zainteresowanie Zahą i powiedział, że postara się ściągnąć 21-latka na St James’ Park. " To zawodnik, którego dobrze znam. Prezentował się fenomenalnie, gdy awansował z Crystal Palace do Premier League a później przeszedł do Manchesteru. Niestety, jego kariera utknęła w martwym punkcie, ale jeśli nadarzy się okazja, będziemy próbować go ściągnąć do Newcastle " – powiedział angielski menedżer „Srok”.Oprócz Newcastle sprowadzeniem młodzieżowego reprezentanta Anglii zainteresowany jest także Everton, Fulham i Aston Villa.

Drugim zawodnikiem, który jeszcze w tym okienku transferowym mógłby dołączyć do Newcastle United jest José Manuel Flores czyli Chico ze Swansea City. Hiszpan zaliczył udany poprzedni sezon na wyspach i był bardzo ważnym ogniwem zespołu z Walii. Chico chciałby jednak zrobić krok w przód i przenieść się do bardziej prestiżowego klubu. O hiszpańskiego obrońce walczą Arsenal, Everton oraz Newcastle. Swansea City wycenia swojego obrońce na 7 milionów funtów co nie powinno stanowić problemu u zainteresowanych. Chico w The Magpies na pewno miałby duże szanse na grę ponieważ Fabricio Coloccini nie jest bardzo pewnym zawodnikiem, nie tak pewny jak kiedyś. Nie ma co się także oszukiwać ale  Mike Williamson oraz Steven Taylor to nie są zawodnicy na poziomie Newcastle. Chico walczyłby właściwie tylko z Paule Dummettem oraz Mapou Yanga-Mbiwa.

Manuel Almunia w Premier League !? "Tak, to możliwe. Ja i mój klient rozważamy oferty z Premier League. Manuel jest jeszcze w stanie po bronić na wysokim poziomie przez pewien czas. Cardiff, Sunderland oraz Newcastle kontaktowali się ze mną w sprawie transferu a ja jestem z tego zadowolony tak jak Almunia" wyznał agent byłego bramkarza Arsenalu. W zespole The Magpies jest tylko dwóch bramkarzy . Rob Elliot oraz Tim Krul ale trzeba dodać, że Holender ma ostatnio spore kłopoty ze zdrowiem i na pewno przydała alternatywa. Jeżeli Almunia jest chętny do transferu to raczej wykupienie kapitana Watfordu nie powinno stanowić problemu przy wyłożeniu odpowiedniej kwoty a mówi się o 900 tyś. funtów.

Offline undertaken

• Amator
  • *
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Wilfried Zaha celem Newcastle ?
« Odpowiedź #12 dnia: Grudzień 25, 2013, 23:10:54 »
Almunia dla mnie to taki bubel fajnie gra jako COM a jako PLAYER jest już o wiele gorszy pamiętam gdzieś go miałem i potem bardzo tego żałowałem no ,ale może w United się odnajdzie. Zaha nie wiem dlaczego MU miałoby wzmacniać lokalnego rywala właściwie Zaha już w przerwie zimowej był potwierdzony a czemu stanął? Mocny ścisk w kadrze choć umiejętności faktycznie ma niemałe. Flores sprawdzony już w BPL ale chyba łabędzie nie będą chciały wzmacniać ewentualnego rywala do pucharów. Jednak nie powiem ciekawie sobie to wykombinowałeś Zaha z Ben Afrą fajny duet.
Warriors by undertaknen

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Wilfried Zaha celem Newcastle ?
« Odpowiedź #13 dnia: Grudzień 26, 2013, 10:34:59 »
Porażka w Portugalii !
27 Lipiec 2013
Rio Ave 3:1 Newcastle

6' Hassan (Del Valle)
9' Hassan
26' Braga
70' Ameobi (Gouffran)

Newcastle United w swoim trzecim sparingu tego lata doznało porażki 3:1 z portugalskim Rio Ave. Sroki zostały zaskoczone przez przeciwników na Estadio do Rio Ave i już w pierwszych minutach straciły dwie bramki, a strzelcem był młody Egipcjanin, Hassan. Rio Ave w pierwszej połowie meczu zorganizowało trzy akcje pod bramką Jaka Alwicka i wszystkie sytuacje zamieniło na gole. W 6 minucie meczu prawą strona zaatakował Del Valle i dograł z prawego skrzydła piłkę do Hassana, który ładnym uderzeniem pokonał bramkarza Srok. 3 minuty później ponownie Hassan, który ładnie technicznym zwodem ominął obronę Srok i znalazł się w sytuacji sam na sam w polu karnym z Aliwickiem i nie miał najmniejszych problemów z pokonaniem Angielskiego golkipera.  Newcastle po utracie dwóch goli trochę się ożywiło i po akcji Marveaux byli blisko strzelenia bramki, ale Gouffran nie trafił w bramkę.  W 26 minucie meczu strzelanie w wykonaniu Rio Ave zakończył Braga, który w zamieszaniu w polu bramkowym zdołał uderzyć piłkę i umieścić ją w siatce. Honorowe trafienie dla Newcastle było dziełem Sholi Ameobiego, po podaniu Gouffrana, który dośrodkował z prawego skrzydła w pole karne. W końcówce spotkania jeszcze Mike Williamson sfaulował w polu karnym Limę i sędzia wskazał na 11 metr. Na bramce stal już Rob Elliot, który zmienił Jaka Alwicka i drugi bramkarz Srok ładnie wyczuł intencje strzelającego i obronił karnego.

Rio Ave (4-3-1-2): Ederson; Lionn (Angelo 46), Marcelo, Wakaso (Luis Gustavo 52), Andre Dias; Braga (Sandro Lima 69), Andre Villas Boas (Renato Santos 52), Tarantini, Diego; Del Valle (Diogo Goncalves 80), Hassan (Murilo 83).

Newcastle United (4-2-3-1): Rob Elliot; Davide Santon (Mike Williamson 70), Mapou Yanga-Mbiwa, Steven Taylor, Paul Dummett; Vurnon Anita (Adam Campbell 76), Yohan Cabaye (c) (Cheick Tiote 46); Sylvain Marveaux (Gabriel Obertan 46), Haris Vuckic (Moussa Sissoko 46), Jonas Gutierrez (Shola Ameobi 46); Yoan Gouffran

« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2013, 13:08:52 wysłana przez MasterCreati »

Offline balos1993

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.07.2009r.
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Porażka w Portugalii !
« Odpowiedź #14 dnia: Grudzień 26, 2013, 10:53:40 »
Coś tam po myliłeś przy golach

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 26, 2013, 10:55:24 »
Poprawione już.

Offline undertaken

• Amator
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 26, 2013, 11:48:40 »
Te wyróżnione bramki aż rażą w oczy.
Warriors by undertaknen

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 26, 2013, 12:49:22 »
Niestety porażka z Rio Ave, zadecydował świetny początek gospodarzy i Sroki niestety nie zdołały już odwrócić losów meczu jednak to sparing i może ta porażka dobrze wpłynie na zespół. Dobrze, że pod koniec meczu udało się obronić tego karnego bo 4:1 to już nie ciekawie by wyglądało.

Popieram undertakena te wyróżnienie przy bramkach aż razi, wystarczyło by pogrubienie lub ewentualny kolor, albo po prostu zrobić tak jak zrobiłeś w sparingu z Saint Mirren.

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 26, 2013, 15:13:13 »
Porażka w sparingu , nie martwi aż tak jak ta w walce o punkty, ale nie zamrnujcie tego sygnału, może czas na większą rotacje w składzie, lub zmiana taktyki. Szkoda by było źle rozpocząć BPL. Oby następne mecze były zwycięskie. :D

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 26, 2013, 16:02:52 »
Cholernie mnie to cieszy, że jak wejdę do działu Karier mam do przejrzenia, przeczytania i skomentowania kilka zakładek  ;) Dzięki karierowicze !  :D
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 26, 2013, 16:02:52 »