Autor Wątek: Newcastle United by MasterCreati | Zapowiedź meczu: Everton : Newcastle  (Przeczytany 11759 razy)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 9
  • Na forum od: 21.03.2010r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Porażka w Portugalii !
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 26, 2013, 22:57:35 »
Alan Pardew: Jestem zawiedziony
29 Lipiec 2013

Menadżer The Magpies nie krył rozczarowania i obaw po porażce z Rio Ave na Estádio dos Arcos. Podopieczni Angielskiego trenera przegrali aż 3-1 i pokazali się z bardzo złej strony. " Jestem rozczarowany. Nie spodziewałem się tak słabej gry, zagraliśmy mocnym składem ale to nic nie dało. Zawiodłem się na tym meczu ale musimy się odbić na meczu z Bragą. Wiem, że będzie jeszcze trudniej ale wierze w moich zawodników." Alan Pardew jednak skutecznie unika tematu transferów, ciekawe dlaczego. " Jesteśmy aktywni na rynku transferowym i jeżeli nadarzy się okazją to skorzystamy z niej. Na razie nie jesteśmy blisko zakontraktowania żadnego zawodnika więc nie warto wierzyć prasie. "

Z obozu Newcastle..

Dziś zaczniemy od raportu zdrowotnego. W zespole Newcastle nie ma obecnie dużego problemu z kontuzjami. Z długoterminowym urazem boryka się tylko boczny obrońca Ryan Taylor. Sztab medyczny szacuje jego powrót na październik. Do zdrowia dochodzi powoli Tim Krul. Holender od dwóch miesięcy był niezdolny do gry lecz kilka dni temu rozpoczął trening z piłką. Eksperci ze sztabu medycznego szacuje jego całkowity powrót do gry za około 2 tygodnie więc prawdopodobnie będzie on dostępny na inaugurację sezonu. Nadal z kontuzja bryka się Gaël Bigirimana. Młody reprezentant Anglii będzie poza składem przez 3-4 tygodnie jednak jego uraz nie jest bardzo poważny to wymaga powolnej rehabilitacji. Reszta zawodników jest dostępna do gry.

Curtis Good wypożyczony do Brighton & Hove Albion. Młody obrońca Newcastle najbliższy sezon spędzi na wypożyczeniu w Championship. Reprezentant młodzieżowych reprezentacji Nowej Zelandii jest bardzo utalentowanym zawodnikiem i zapewne szybko wywalczy sobie miejsce w podstawowej jedenastce Brighton & Hove.

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Alan Pardew: Jestem zawiedziony
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 27, 2013, 10:09:16 »
Curtis Good, na wypożyczeniu, to świetny ruch. Pogra, nabierze ogrania i będziecie z niego mieli sporo dobrego, jak powróci.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Alan Pardew: Jestem zawiedziony
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 27, 2013, 13:24:53 »
Remis na Estádio Municipal !
30 lipiec 2013
SC Braga 1:1 Newcastle

39' Osório da Alan (PK)
70' Coloccini (M. Sissoko)

Newcastle United w kolejnym sparingu przygotowań do sezonu, zremisowało 1:1 na  Estádio Municipal z SC Bragą. Wynik meczu otworzył Alan po karnym, a wyrównał po rzucie rożnym Fabricio Coloccin. Mecz nie był zbyt ciekawe. W pierwszej połowie padły zaledwie dwa strzały i to oba na bramkę Newcastle. Jeszcze przed przerwą w polu karnym faulował Davide Santon. Włoski obrońca nie trafił w piłkę i powalił na murawę  Felipe Pardo. Rzut karny wykorzystał Alan, kapitan gospodarzy. W drugiej połowie nie wiele ciekawiej. W 70 minucie Newcastle zdołało wyrównać. Z prawego narożnika piłkę dośrodkował Moussa Sissoko. Najwyżej wyskoczył Fabricio Coloccin i wpakował piłkę tuż pod poprzeczkę.

SC Braga (4-3-1-2) : Eduardo (Cristiano 46); Baiano (Joao Pedro 82), Paulo Vinicius (Custodio 46), Aderlan Santos, Joaozinho (Florent Hanin 87); Alan (c) (Nuno Andre Coelho 46), Luiz Carlos (Salvador Agra 46), Mauro (Helder Barbosa 78) , Ruben Micael (Luis Silva 67); Edinho (Yazalde 46), Felipe Pardo (Rafa 46).

Newcastle United (4-4-2) : Rob Elliot (Tim Krul 46); Mathieu Debuchy (Steven Taylor 76), Mapou Yanga-Mbiwa, Fabricio Coloccini (c), Davide Santon (Paul Dummett 46); Hatem Ben Arfa (Gabriel Obertan 87), Cheick Tiote (Yohan Cabaye 46), Moussa Sissoko (Vurnon Anita 76), Jonas Gutierrez (Sammy Ameobi 52); Shola Ameobi (Yoan Gouffran 64), Papiss Cisse.

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Remis na Estádio Municipal !
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 27, 2013, 13:30:34 »
szkoda że zremisowaliście, mecz był do wygrania no ale czasem tak się dzieje że jest spadek formy, ja też taki miałem w swojej karierze.

Offline espon

• Junior
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 27, 2013, 15:48:36 »
Szkoda remisu, aczkolwiek widać poprawę. :)

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #25 dnia: Grudzień 27, 2013, 17:45:53 »
Newcastle United z nowym sponsorem
31 Lipiec 2013

Newcastle United poprzez swoją stronę internetową ogłosiło podpisanie nowej umowy sponsorskiej z zakładami bukmacherskimi online 138.com. Zakłady będą oficjalnym partnerem Newcastle United i ich logo będzie widniało we wszystkich kanałach informacyjnych klubu.

Dyrektor 138.com Garth Kimber:
"Jesteśmy zachwyceni możliwością współpracy z jednym z największych i najbardziej rozpoznawalnych klubów na świecie i nie możemy się doczekać aby pracować razem z klubem oraz jego fantastycznymi fanami w nadchodzących sezonach."

Dale Aitchison - odpowiedzialny za umowy sponsorskie w klubie:
"Z globalnym zasięgiem Premier League oraz naszego klubu jesteśmy zachwyceni podpisaniem umowy z jedną z największych marek w zakłądach na świecie. To bardzo duży krok naprzód w rozwoju klubu"

Ben Arfa: "Dam z siebie wszystko"

Haten Ben Arfa obiecuje zrobić wszystko, co w jego mocy, aby zapewnić Newcastle United udany sezon. Po grze bez walki i porażce z Rio Ave oraz remisem z Bragą fani byli jeszcze bardziej zawiedzeni i wśród nich panuje coraz większy gniew na brak letnich transferów. Ben Arfa, który jako jeden z niewielu graczy wykazywał się ambicją i wolą zwycięstwa w poniedziałkowym meczu z Bragą.

„Pojechaliśmy tam, żeby czegoś dokonać, ale Braga szybko zdobyła pierwszą bramkę i ciężko było nam wrócić do gry”

„Ten mecz już się skończył i teraz musimy przygotować się na sobotę, gdzie czeka nas kolejne spotkanie. Chcę tylko poprosić fanów, żeby nas wspierali tak, jak potrafią, bo to doda nam wiary we własne możliwości. Mam nadzieję, że odwdzięczymy im się na boisku”

„Muszę być dostępny we wszystkich spotkaniach. Mam nadzieję, że kontuzje będą mnie omijać” – „Zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby pomóc drużynie w zakończeniu sezonu na jak najwyższym miejscu”.

„Mamy do siebie zaufanie i myślę, że w tym roku możemy zrobić coś dobrego. Mamy dobry okres przygotowawczy i mamy też dobrych piłkarzy. Pozyskaliśmy Loica Remy’ego i może dołączy do nas jeszcze inny napastnik”.

„Sądzę, że w tym roku będziemy silniejsi, niż ostatnio. Na pewno naszym celem jest zakończenie sezonu w pierwszej dziesiątce, a ja osobiście mam nadzieję, że zawalczymy o pierwszą piątkę. Wszystko okaże się z meczu na mecz, ale jestem o tym przekonany”.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Newcastle United z nowym sponsorem
« Odpowiedź #26 dnia: Grudzień 27, 2013, 20:38:03 »
No to czekamy na pierwsze mecze "francuskiej koloni" Newcastle.
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Newcastle United z nowym sponsorem
« Odpowiedź #27 dnia: Grudzień 27, 2013, 21:41:43 »
Zwycięstwo na zakończenie przygotowań !
4 Sierpień 2013

Blackpool 1 : 4 Newcastle

30' Chopra (B. Ferguson)
32' S. Ameobi (Cabaye)
68' A. Campbell (Santon)
71' A. Campbell (Gouffran)
75' Moussa Sissoko

Już o 16:00 na Bloomfield Road odbył się mecz towarzyski nazwany "derbami Wonga.com", gdzie Blackpool podejmie Newcastle United. Alan Pardew pomimo wcześniejszych zapewnień, że Papiss Cisse jest gotowy do gry nie wystawił do meczowej kadry napastnika. Zabraknie również Hatema Ben Arfy i Fabricio Colocciniego, który jest zawieszony za kartkę w meczu z Pacos de Ferreira. Sroki na ten mecz wyszły z bardzo skromną ławką rezerwowych. Pierwsze dwa kwadranse gry były koszmarnie nudne. Newcastle bardzo powolnie konstruowali akcję a Blackpool wcale się nie kwapiło by zaatakować gości. Jednak to gospodarze na Bloomfield Road wyszli na prowadzenie po pół godziny gry. Z rzutu rożnego dośrodkowywał Barry Ferguson a jego podanie wykorzystał  Michael Chopra pewnie strzelając gola. Na wyrównanie nie czekaliśmy długo. Już po dwóch minutach meczu mieliśmy remis. Z prawej flanki piłkę w pole karne dośrodkował Cabaye. W polu karnym obrońca Blackpool minął się z piłką a ta trafiła wprost pod nogi Shola Ameobi. Reprezentant Nigerii pewnym strzałem na pustą bramkę doprowadził do remisu. Po przerwie furorę zrobił wychowanek Newcastle - Adam Campbell. Młody Anglik wpisał się na listę strzelców dwa razy w 68 i 71 minucie meczu. Przy pierwszej bramce po świetnym podaniu Santona Adam nie miał kłopotu ze strzeleniem gola z najbliższej odległości. Trafienie z 71 minuty było znacznie ciekawsze. Piłkę z głębi pola podał Yoan Gouffran w stronę Campbella. Napastnik Newcastle dobrze przyjął piłkę i minął dwóch rywali po czym strzelił bardzo ładną bramkę z 18 metrów. Jeszcze kilka minut później Moussa Sissoko dopełnił dzieła. Tuż przed polem karnym po fatalnym zamieszaniu Moussa Sissoko przejął piłkę i szybko uderzył na bramkę, ta musnęła jeszcze jednego z obrońców Blackpool i nieco zmyliła Gilksa, który po raz kolejny musiał wyjmować piłkę z siatki.

Blackpool (4-3-3) : Matt Gilks; Kirk Broadfoot (52' Anderson Banvo) , Gary MacKenzie, Craig Cathcart (69' Isaiah Osbourne) , Bob Harris; Barry Ferguson (c), Angel Martinez (52' Jake Caprice), Thomas Ince; Bobby Grant, Michael Chopra (45' Tom Barkhuizen), Steven Davies (80' Daylon Claasen).

Ławka rezerwowych: Mark Halstead, Massire Kante, Neil Bishop, Chris Basham, Isaiah Osbourne. Nathan Eccleston, Daylon Claasen, Anderson Banvo, Jake Caprice, Tom Barkhuizen.

Newcastle United (4-4-2) : Rob Elliot; Mathieu Debuchy, Mike Williamson (45' Mapou Yanga-Mbiwa), Steven Taylor (80' Paul Dummett), Davide Santon; Sylvain Marveaux, Yohan Cabaye (c), Moussa Sissoko, Jonas Gutierrez (50' Sammy Ameobi ) ; Yoan Gouffran, Shola Ameobi (53' Adam Campbell)

Ławka rezerwowych: Jak Alnwick, Paul Dummett, Mapou Yanga-Mbiwa, Haris Vuckic, Sammy Ameobi, Adam Campbell.

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Visca el Barca
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Zwycięstwo na zakończenie przygotowań !
« Odpowiedź #28 dnia: Grudzień 28, 2013, 11:44:46 »
Po remisie z SC Braga, potrzebowaliście wygranej z Blackpool i widać że drużyna była zmotywowana do tego by wygrać i tak się stało, życze kolejnych sukcesów może Newcastle zdobędzie mistrzostwo anglii, lecz narazie jak wiemy to tylko przygotowania.

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #29 dnia: Grudzień 28, 2013, 12:14:53 »
Pierwszą bramkę strzelili gospodarze ale to tylko podrażniło francuskie Newcastle i odnieśliście pewną wygraną.

Z Bragą remis ale bardziej niż wynik martwi mnie, że znowu bramka strzelona przez przeciwnika z rzutu karnego, obrońcy jednak będą musieli zostać po treningu i poćwiczyć czyste wślizgi ;)

Offline espon

• Junior
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 28, 2013, 12:25:02 »
Zwycięstwo na zakończenie przygotowań da wam na pewno wiele spokoju. Jednak widać że zespół musi popracować nad reagowaniem w polu karnym. Kolejna bramka po rzucie karnym, a w BPL takie błędy często są na wagę zwycięstwa. Czekamy na pierwsze trzy punkty w lidze.

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 28, 2013, 16:17:14 »
Z Cisse i Ben Afrą na pewno wygrałbyś jeszcze wyżej. Dziwi trochę brak Haris Vuckic chyba odkrycia sezonu przygotowawczego no ale cóż chyba sam chciałeś zagrać inną ''11''
Warriors by undertaknen

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 28, 2013, 17:34:45 »
Cabaye zostaje w Newcastle !
6 Sierpień 2013

Jak informuje dziejesz wydanie "Metro" Yohan Cabaye nie odejdzie z Newcastle podczas styczniowego okna transferowego i zainteresowane kluby poczekają z ofertami za pomocnika do zimy. Według gazety Cabaye zawarł dżentelmeńską umowę z działaczami Srok, że zostaje w Tyneside do końca obecnych rozgrywek. Manchester United i Arsenal są wśród klubów chcących pozyskać Francuza, ale Newcastle wydaje się być nieugięte w tej kwestii. Lecz oba wyżej wymienione kluby mogą w styczniu przetestować postanowienie działaczy z północy Anglii i złożyć ofertę opiewającą na 20 milionów funtów. " Jestem profesjonalistą i rozmawiałem z trenerem na temat mojej sytuacji. Jeżeli wszyscy dotrzymają słowa to będę zadowolony. Po sezonie będę rozmawiał na temat nowego kontraktu, nie postanowiłem jeszcze nigdzie odchodzić. Wszystko zależy od przyszłego sezonu" Sprowadzeniem francuskiego pomocnika jest także Mistrz Francji - Paris Saint-Germain. Jednak jak się dowiedziało "Evening Chronicle" agent pomocnika dogadał się w tej kwestii z władzami Srok i Cabaye zostanie na St. James' Park przynajmniej do końca nowego sezonu i wtedy zainteresowane kluby stoczą batalie o podpis na kontrakcie zawodnika.

Sam Ameobi wypożyczony !

Młody skrzydłowy Newcastle najbliższy sezon spędzi na wypożyczeniu. Oficjalna strona The Magpies poinformowała dzisiaj, że Samuel Ameobi zgodził się na warunki stawiane przez Sheffield Wednesday i to tam zdecydował się dołączyć. Ameobi szybko stał się celem transferowym wielu klubów w Championship po tym jak Alan udostępnił go do wypożyczenia. Yeovil Town, Huddersfield Town oraz Bolton Wanderers także zabiegali o tego zawodnika.

Fabricio Coloccini kontuzjowany

Jak podaje oficjalna strona Newcastle na dzisiejszym treningu pechowej kontuzji nabawił się kapitan The Magpies - Coloccini. Reprezentant Argentyny dość nie fortunnie upadł na ziemie i doznał kontuzji kolana. Sztab medyczny informuje, że nie ma złamania tylko opuchlizna. Fabricio Coloccini odpocznie od piłki około dwóch tygodni jednak na inaugurację sezonu powinien być gotowy.

Offline krolewski1902

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 10.06.2009r.
  • Real Madrid Best Club XX,XXI Century
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Cabaye zostaje w Newcastle !
« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 28, 2013, 18:27:25 »
Newcastle to mój ulubiony klub angielski i drugi po Realu najbardziej bliski memu sercu. Sam obecnie gram nimi kariere jestem juz po zimowym okienku 1 miejsce w Premier League. Gouffran i Remy wymiataja ale najlepszy pilkarz wg mnie to Yanga Mbiwa.

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Cabaye zostaje w Newcastle !
« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 29, 2013, 10:21:00 »
Terminarz na sezon 2013/14 !
13 sierpień 2013

W zbliżającym się sezonie Barclays Premier League Newcastle czeka trudna przygoda. Zarząd klubu jak i zawodnicy mówią jasno, że minimum to pierwsza "dziesiątka"  jednak każdy marzy o tym by, zakwalifikować się do Pucharów Europejskich. Pierwszym rywalem The Magpies w walce o zamierzone cele będzie Southampton. Mecz odbędzie się na St. James' Park.
Poniżej jest pełny terminarz Newcastle na sezon 2013/14 !

Spoiler for Hiden:
1. Kolejka | Newcastle : Southampton
(St. James' Park)
2 Kolejka | Aston Villa : Newcastle
(Villa Park)
3. Kolejka | Newcastle : Fulham
(St. James' Park)
4. Kolejka | Everton : Newcastle
(Goodison Park)
5. Kolejka | Liverpool : Newcastle
(Anfield Road)
6. Kolejka | Newcastle : Man United
(St. James' Park)
FA Cup 1. Runda | Newcastle : Birmingham
(St. James' Park)
7. Kolejka | Newcastle : Norwich
(St. James' Park)
8. Kolejka | Chelsea : Newcastle
(Stamford Bridge)
9. Kolejka | Newcastle : Crystal Palace
(St. James' Park)
10. Kolejka | Tottenham : Newcastle
(White Hart Lane)
11. Kolejka | Cardiff City : Newcastle
(Cardiff City Stadium)
12. Kolejka | West Ham : Newcastle
(Upton Park)
13. Kolejka | Newcastle : Swansea
(St. James' Park)
14. Kolejka | Stoke City : Newcastle
(Britannia Stadium)
15. Kolejka | Arsenal : Newcastle
(Emirates Stadium)
16. Kolejka | Newcastle : Man City
(St. James' Park)
17. Kolejka | Newcastle : Sunderland
(St. James' Park)
18. Kolejka | West Brom : Newcastle
(The Hawthorns)
19. Kolejka | Newcastle : Hull City
(St. James' Park)
20. Kolejka | Southampton : Newcastle
(St Mary's Stadium)
21. Kolejka | Newcastle : Aston Villa
(St. James' Park)
22. Kolejka | Fulham : Newcastle
(Craven Cottage)
23. Kolejka | Newcastle : Everton
(St. James' Park)
24. Kolejka | Newcastle : Liverpool
(St. James' Park)
25. Kolejka | Man United : Newcastle
(Old Trafford)
26. Kolejka | Norwich : Newcastle
(Carrow Road)
27. Kolejka | Newcastle : Chelsea
(St. James' Park)
28. Kolejka | Crystal Palace : Newcastle
(Selhurst Park)
29. Kolejka | Newcastle : Tottenham
(St. James' Park)
30. Kolejka | Newcastle : Cardiff City
(St. James' Park)
31. Kolejka | Newcastle : West Ham
(St. James' Park)
32. Kolejka | Swansea : Newcastle
(Liberty Stadium)
33. Kolejka | Newcastle : Stoke City
(St. James' Park)
34. Kolejka | Newcastle : Arsenal
(St. James' Park)
35. Kolejka | Man City : Newcastle
(Etihad Stadium)
36. Kolejka | Sunderland : Newcastle
(Stadium Of Light)
37. Kolejka | Newcastle : West Brom
(St. James' Park)
38. Kolejka | Hull City : Newcastle
(Kingston Communications Stadium)

Offline espon

• Junior
  • *
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Terminarz na sezon 2013/14 !
« Odpowiedź #35 dnia: Grudzień 29, 2013, 11:04:17 »
Trudny terminarz, szczególnie pod tym względem, że mecze z tymi najtrudniejszymi rywalami są zaraz koło siebie. Lepiej by było jak były by porozrzucane. Ale liczę na dobry sezon. Powodzenia

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #36 dnia: Grudzień 29, 2013, 11:33:29 »
No nie będzie łatwo, tak jak kolega wyżej, lepiej byłoby gdyby te śilne drużyny były porozrzucane.

Offline undertaken

• Amator
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: Grudzień 29, 2013, 12:05:57 »
Myślę ,że terminarz spoko na początku dobry i przyjemny dopiero od około 5-6 kolejki robią się schody. PS usuń ten terminarz z mojej kariery REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Warriors by undertaknen

Offline MasterCreati

• Właściciel Klubu
  • Autor wątku
« Odpowiedź #38 dnia: Grudzień 29, 2013, 15:27:30 »
Sissoko: W Premier League drużyny zaczynają mecz żeby wygrać
16 sierpień 2013

Moussa Sissoko jest nowym zawodnikiem na boiskach Premier League, ale pomimo krótkiego stażu na Wyspach, to pomocnik widzi znaczną przewagę angielskich rozgrywek nad Ligue 1. "Nie wiem czy Ligue 1 jest bardziej defensywne, ale po tym co doświadczyłem w Newcastle na pewno jest większy naciska na taktykę" - powiedział były zawodnik Toulouse "L'Equipe". "W Anglii drużyny zaczynają mecz żeby wygrać - strzelić gola jak najszybciej i zaliczyć jak największą ilość trafień". "We Francji w pierwszej połowie nie koncentrujemy się na zdobyczach bramkowych. Po przerwie staramy się strzelić jednego gola, taki wynik jest tam dość często". Sissoko gra na Wyspach od stycznia i przyznaje, że tutejszy futbol jest bardziej ekscytujący "Granie w Premier League jest ekscytujące. Dlatego tak wielu francuskich piłkarzy marzy o tym, aby kupił ich angielski klub. W meczach Premiership jest coś wyjątkowego".

Taylor: Zostaję i będę walczył o miejsce w składzie

Wychowanek Newcastle United, Steven Taylor przyznał, że zostaje w klubie i będzie walczył o miejsce w podstawowej jedenastce, ale nie wyklucza zmiany barw w przyszłości. "Chcę grać w piłkę i to najczęściej jak jest to możliwe" - powiedział Anglik. - "Jeśli nie znajdę miejsca w zespole, to oczywiście będziemy się rozglądać za czymś innym". "Jednak na ten moment, po tym co powiedział menedżer, zostanę i zobaczę jak się rozwinie sytuacja. Mam nadzieje, że niebawem znów będę w jego planach". "Uzbroję się w cierpliwość i poczekam. W sparingach wypadłem chyba dobrze, Alan był zadowolony z mojej gry. Najważniejsze jest, aby wygrywać mecze, a przed nami jest kilka trudnych spotkań". Zawsze jest wspaniale znów grać. Najważniejsze jest robić, to co się kocha, a jak kocham futbol i to jest, to co chce robić". "Czuję się dobrze. Teraz muszę zakasać rękawy, ciężko trenować i zobaczymy co się dalej wydarzy".

Offline undertaken

• Amator
  • *
Odp: Newcastle United by MasterCreati | Taylor: Zostaję i będę walczył
« Odpowiedź #39 dnia: Grudzień 29, 2013, 15:46:26 »
Nie sądzę by Taylor przebił się do składu przejrzałem dwa ostatnie mecze nawet raz wyszedł w podstawowej ''11'' a raz chyba z ławki ale niczego to nie zmienia wydaję mi się że jest za słaby. Co do opinii Sissoko to chyba zapomniał o PSG i nowym  mocarnym Monaco. Lubię takie newsy coś oprócz meczy bo to dla mnie zawsze jest ciekawe.
Warriors by undertaknen

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

Odp: Newcastle United by MasterCreati | Taylor: Zostaję i będę walczył
« Odpowiedź #39 dnia: Grudzień 29, 2013, 15:46:26 »