Autor Wątek: LIVERPOOL FC by stanek1983 -Coutinho show...  (Przeczytany 13211 razy)

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 - PLANOWANE ZWYCIĘSTWO
« Odpowiedź #60 dnia: Styczeń 30, 2014, 10:10:22 »
Spoiler for Hiden:
Kariera jest na dobrym poziomie i dobrze, że czerpiesz z niej radość, bo to jest najważniejsze. Jednak dla mnie tak jak mówiłem posty są dodawane trochę za szybko bo nie da się wszystkiego skomentować z dokładnością. Jednak to drobny szczegół i ważne, że masz na to chęć :)

Po jedenastu kolejkach macie dość dobrą pozycję, ale strata do lidera się trochę powiększyła. Na pewno szkoda tej przegranej z Arsenalem ale za to osiągacie bardzo dobry wynik z United. W Lidze Europejskiej idziecie jak burza i jeżeli się na zatrzymacie w którymś momencie to wypatruje w was głównego kandydata do zwycięstwa w finale. Mimo wszystko zapewne sądzę, że waszym celem jest Mistrzostwo Anglii i na tym pewnie się najbardziej skupiacie.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #61 dnia: Styczeń 30, 2014, 10:16:25 »
Prosta i przejrzysta kariera, The Reds będą  w tym sezonie walczyć chyba na maxa o LM.
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

stanek1983

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Styczeń 30, 2014, 10:59:44 »
P.S. ma ktoś porządną wersję frapsa? ten mój przestał mi nagrywać i robić screeny...

stanek1983

• Gość
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 - DERBY ROZBITE...
« Odpowiedź #63 dnia: Styczeń 31, 2014, 18:11:54 »
1/8 FA CUP

DERBY ROZBITE...

Graczom the Reeds wychodziło dzisiaj wszystko, podania zgranie, choć stracona głupio bramka. I błąd środka obrony, to poważny problem Rosgersa. Błysnął Iago Aspas, dwa gole zdobył powracający po kontuzji Sturridge, po golu dorzucili Henderson i Coutinho, wynik okazały przed derbowym meczem z Evertonem. Czy wykuruje się Suarez? to się okaże ....

Spoiler for Hiden:

SKRÓT MECZU:

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e6947c02e3d041ceb2535da58d3d503d&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e6947c02e3d041ceb2535da58d3d503d&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

WYNIKI 1/8 FINAŁU:

Spoiler for Hiden:

Brighton gra dalej to jedyna sensacja, po wyeliminowaniu Chelsea i Boltonu w 1/8 zagra również Southampton Artura Boruca.

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2014, 11:16:41 wysłana przez stanek1983 »

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 - DERBY ROZBITE..
« Odpowiedź #64 dnia: Styczeń 31, 2014, 18:31:02 »
stanek polecam Ci hostowanie zdjęć na imageshack i używanie kodów na forum: REJESTRACJA lub LOGOWANIE zamiast wrzucanie ich w spoiler, bo takie przewijanie jednak trochę denerwuje :P Poza tym  brakuje trochę tekstu. I ładny wynik. Jak poczujesz, że jest za łatwo zwiększ poziom ;) pozdro przyjacielu :D
" border="0" border="0

Offline Daro.

• Piłkarz A klasy
  • **
  • Dostał Piw: 17
  • Na forum od: 10.10.2010r.
    • Status GG
  • Gram w: Pro Evolution Soccer 6 / 2019
« Odpowiedź #65 dnia: Styczeń 31, 2014, 18:38:37 »
Masz błąd. Do meczu z Derby podałeś screena ze statystykami z meczu z Blackburn. :)

stanek1983

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 01, 2014, 08:23:55 »
wiem ze z imageshacka szybko usuwają zdjęcia, i nie będę tam wstawiał, ok zdjęcia będą w kodzie html jako minatiuirki. klikniesz i sie powiękaszą

stanek1983

• Gość
12.KOLEJKA

The Reds znów wygrywają, Rodgers chwali napastników

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ZMIANY:
Henderson (68' za Sterlinga)
Allen (74' za Gerrards)
Flanagan (78' za Johnsona)

Długo nie pozostawali dziś przy nadziei fani Southampton (Boruc kontuzjowany) na korzystny rezultat wywieziony z Anfield. Do dyspozycji Rodgersa był już Luis Suarez, wyleczony po kontuzji. W 7 minucie o dziwo wobec ataków "The Reeds" na prowadzenie po strzale Lamberta wyszli gracze Southampton.  Już przed przerwą the Reds wbili 2 gole po uderzeniach Suareza i Sturridga i w zasadzie na tym walka Southampton się zakończyła.
Po przerwie tempo gry było już dużo niższe, Kwadrans przed końcem spotkania graczom "czerwonych" udało się nawet zdobyć trzecią  bramkę honorową - wówczas po rajdzie Sturridga i podaniu do Suareza, który wpierw trafił w poprzeczkę, a potem już do siatki rywali. Urugwajczyk i Daniel Sturridge tworzą teraz jedną z najbardziej widowiskowych par napastników na europejskich boiskach.

- Obaj to znakomici piłkarze, rozumieją swoją rolę na boisku i świetnie potrafią ze sobą współpracować. To prawdziwa przyjemność oglądać ich razem na boisku - chwali swoich ofensywnych podopiecznych Brendan Rodgers, trener ekipy z Anfield Road.

STATYSTYKI:

SKRÓT MECZU:

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e6947c02e3d041ceb2535da58d3d503d&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=e6947c02e3d041ceb2535da58d3d503d&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

WYNIKI 12.KOLEJKI:

Liverpool FC po zwycięstwie  3-1 nad Southampton  i  remisie Fulhamu u siebie z Sunderlandem 2:2 wskoczył na pozycję wicelidera tabeli. Pierwszy mecz w sezonie przegrało po zaciętej walce Newcastle - jego pogrącom stał się Tottenham. 

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2014, 12:31:09 wysłana przez stanek1983 »

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.06.2013r.
  • Dumny Po Zwycięstwie, Wierny Po Porażce
  • Gram w: PES 2015
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 - The Reds znów wygrywają, Rodgers chwali...
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 01, 2014, 12:43:12 »
Masz na prawdę dwójkę wyśmienitych napastników. Dowodem jest oczywiście klasyfikacja strzelców BPL. Możecie się cieszyć z kolejnego zwycięstwa, co powoduje, że Newcastle nie odskakuje, a porażka ze Spurs powoduje odrobienie 3 punktów. Postawa czołowych drużyn nie zaskakuje poza NU i Fulham, te drużyny co miały wygrać, wygrały i to dosyć pewnie. Ta rywalizacja w Anglii powoduje tą mają sympatię do tej ligi. Kariera bardzo fajnie prowadzona i będę to powtarzał co jakiś czas. To samo dotyczy postawy NU i Fulham.

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 01, 2014, 12:57:52 »
wiem ze z imageshacka szybko usuwają zdjęcia
Pomyliło Ci się chyba z innym hostem... Imageshack, to stronka z najlepszą historią. Ja mam tam zarejestrowane konto od roku i nie straciłem ani 1 zdjęcia
" border="0" border="0

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 01, 2014, 13:04:13 »
Suarez i Sturridge rozkręcili się i coraz częściej strzelają bramki. Cieszy wygrana Liverpoolu oby tak dalej.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #71 dnia: Luty 01, 2014, 14:20:24 »
SAS to najlepsza para naspastników jaka mogła się trafić Liverpoolowi. Rodgers jeszcze nie raz ich pochwali.
" border="0

stanek1983

• Gość
13.KOLEJKA

Derby przechodzą do historii !!! Wspaniały Suarez !!!

SKŁADY:

Spoiler for Hiden:
ZMIANY:
Cissoko (69' za Coutinho)
Henderson (75' za Enrique)
Aspas (75' za Suareza)

Dawno już derby Liverpoolu nie były się tak jednostronnym widowiskiem. The Reds rozbili dziś Everton aż 7:0 rozstrzygając losy tego meczu  już w pierwszej odsłonie spotkania. Bohaterem gości i strzelcem czterech goli okazał się Luis Suarez.

Już od pierwszych minut starcia na Goodison Park stroną przeważającą byli podopieczni Brendana Rodgersa, którzy na początku z dystansu sprawdzali umiejętności Tima Howarda. O ile ten z takimi strzałami sobie radził i wybronił też pojedynek sam na sam z Coutinho, to po raz pierwszy skapitulował już w 19. minucie gry, kiedy to rajd od środka boiska zaczął Suarez i żaden z obrońców nie był w stanie go dogonić.

Był to początek zabójczego kwadransa w wykonaniu the Reds, którzy bardzo szybko za sprawą dwóch goli Suareza i trafieniu Aggera rozstrzygnęli losy spotkania.

Autorem piątego trafienia dla Liverpoolu był już po przerwie Luis Suarez, który pomknął prawą stroną boiska i bez większych problemów pokonał Amerykanina. Wynik podwyższył po indywidualnej akcji Sterling, a rywali dobił strzałem z 25 metrów Jose Enrique. Graczom "The Reeds" wychodziło wszystko, to wspaniała wiadomość przed meczami z City i Chelsea. Pobity został rekord 1965 kiedy to Liverpool pokonał 5-0 Everton i to było najwyższe zwycięstwo jak do tej pory.

Ostatecznie jednak nie to zdarzenie, a wysokie, bardzo prestiżowe i cenne zwycięstwo the Reds nad zespołem Roberto Martineza ma dziś w Merseyside największe znaczenie.

STATYSTYKI:

Spoiler for Hiden:

SKRÓT MECZU:

WYNIKI 13.KOLEJKI:

Spoiler for Hiden:
Czas Newcastle już chyba przeminął, po porażce 2-3 u siebie ze Stoke nadal pozostają na pozycji lidera, ale Liverpool traci już tylko jedno "oczko" do Srok. Znów przegrał United. Zgodnie wygrało City, Chelsea i Arsenal. 

TABELA:
Spoiler for Hiden:

« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2014, 14:04:59 wysłana przez stanek1983 »

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
Roznieśliście Everton w pięknym stylu. Brawo.
Może zaspojlerowałbyś obrazki i tabelę ?
" border="0

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 -!! Wspaniały Suarez !
« Odpowiedź #74 dnia: Luty 02, 2014, 13:41:26 »
Spoiler for Hiden:
Dodanie screenów w spojler dodało by większej estetyki postowi i wyglądałoby to lepiej, a tak wygląda to trochę chaotycznie. Co do hostingu to imageshack to jeden z najlepszych serwerów do hostingu i nie spotkało mnie tam szybkie usunięcie zdjęć, więc musiałeś coś chyba pomylić ;)
co do meczu, to skoro tak wysoki wynik to może zmiana poziomu?

Wspaniały mecz i niesamowite widowisko. Przypuszczam, że kibice gospodarzy już po przerwie opuścili po części stadion, bo oglądać taki nokaut od odwiecznych rywali to coś strasznego. Po raz kolejny błysną Suarez i jeżeli utrzyma formę to korona króla strzelców jest chyba w zasięgu ręki.

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.06.2013r.
  • Dumny Po Zwycięstwie, Wierny Po Porażce
  • Gram w: PES 2015
@espon nie chce się czepiać, ale spokojnie mógłbyś darować sobie spoiler. Treść w spoilerze dotyczy w jakiś sposób kariery, więc spoiler niepotrzebny.

Co do derbów to perfekcyjne spotkanie w Waszym wykonaniu. Może zmiana poziomu coś by zrobiła, ale sam nie wiem. Cieszy strata już tylko 1 punktu do NU, bo widać, że złapali zadyszkę i możecie to wykorzystać. Liczę na pozycję lidera po 14. kolejce.

stanek1983

• Gość
do tej pory męczyłem się w każdym meczu niemiłosiernie. Jak wiadomo z każdym meczem, forma wzrasta i jest coraz lepiej.
Nie wiem co mam myślec o tym spoilerze. Jedni chcą, drudzy nie. Co do imageshack nie można tam wrzucać zdjęć PNG  (białe tło). Kiedyś go używałem, teraz testuje - zobaczymy.

stanek1983

• Gość
Odp: LIVERPOOL FC by stanek1983 -Roźluźnienie, pogrom i klęska na Anfield
« Odpowiedź #77 dnia: Luty 02, 2014, 17:38:53 »
5.KOLEJKA LIGI EUROPEJSKIEJ

Roźluźnienie, pogrom i klęska na Anfield

SKŁADY:
Spoiler for Hiden:

ZMIANY:
Luis Suarez (23' za Aspasa)
Gerrard (54' za Hendersona)
Sterling (71' za Mosesa)

W swym przedostatnim pożegnalnym  meczu w Lidze Europejskiej Rubin bez najmniejszych problemów pokonał Liverpool (uwaga !!!) 6:1 na wyjeździe. Głównym bohaterem tego spotkania został Rondon, który trafił do siatki rywali (uwaga !!!) - 6 razy.. Z pewnością jak najszybciej o tym spotkaniu będzie chciał zapomnieć zawodnik gości Kolo Toure, który przegrywał wszystkie pojedynki z napastnikiem rosyjskiego klubu. Po 20 minutach było już 0-3 dla rubina, do przerwy 0-4, nie pomogła zmiana Suareza za Aspasa, później Gerrarda.

Gra Liverpoolu w pierwszej połowie była dość ociężała, podania do Suareza i Sturridga nie wychodziły, a szybki Rondon i kontrataki dobijały "the Reeds". Kwadrans przed zakończeniem meczu piątego gola zdobył znów Rondon.

W 81. minucie na tablicy świetlnej pojawił się wynik 6:0 dla Rubina. kibice zaczęli opuszczać stadion. W83 minucie gola kontaktowego zdobył Coutinho. Gra liverpoolczyków wyglądała katastrofalnie, Rodgers nie wystawił kompletnego pierwszego składu. licząc na łatwe zwycięstwo. Przeliczył się. Kara była sroga, a wynik poszedł w świat. Oby o nim jak najszybciej zapomnieć, a będzie okazja już wkrótce z meczami z City i Chelsea.

STATYSTYKI:

Spoiler for Hiden:

SKRÓT MECZU:

WYNIKI 5.KOLEJKI:

Spoiler for Hiden:
Trabzon pokonał Vitesse i teraz w bezpośrednim meczu z Liverpoolem będzie walczył o pierwsze miejsce w grupie. Oto zespoły które już zagrają w 1/16 LE: Wolsfburg, Betis, Bursaspor, Tottenham, Inter, St.Ettiene, Porto, Bilbao, Bordeaux, Roma, Stuttgart, Swansea, Everton, Braga, Monaco i Fiorentina. 

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
:o no szczerze mówiąc to niespodziewałem się porażki, na dodatek tak wysokiej. I imponuje mi ten zawodnik z Rubinu Rondon który strzelił wszystkie bramki dla Rubinu. Pokonać Liverpool w pojedynke to nie lada wyczyn, ten chłopak ma duży potencjał.

stanek1983

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Luty 02, 2014, 17:52:29 »
to był ten sam poziom co z evertonem, nie podwyższałem go, rozmietli mnie pył.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Luty 02, 2014, 17:52:29 »