Autor Wątek: Atlético Mineiro Belo Horizonte by MichuVeB | #6 Wywiad z trenerem  (Przeczytany 6796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
To defensywny pomocnik.

Ale także gra na środku obrony.

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
Widocznie na stare niema już siły biegać w 2 linii, ale to defensywny pomocnik
" border="0" border="0

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
Odp: Atlético Mineiro Belo Horizonte by MichuVeB | #4 Plotki transferowe
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 23, 2014, 20:20:40 »
Dla Turków może byłoby to dobre wzmocnienie, ale czy Gilberto chciałby jeszcze się ruszać z Brazylii. Widocznie może tak, a skoro trener uważa, że nie jest wam potrzebny to jego sprzedaż będzie jedynym dobrym rozwiązaniem. Kasa się przyda może uda się wzmocnić tym zespół kupując jakiegoś wartościowego gracza

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
Spoiler for Hiden:
Dziś będzie troche mniej napisane i uwzględnie jedynie najciekawsze akcje których było mało, ponieważ jestem zmęczony a zdecydowałem się dzisiaj napisać dla was ten mecz bo ostatnio nic nie pisałem za co was przepraszam. A i nie wiem czemu w Copa Do Brasil już jestem w ćwierćfinale jak była tylko jedna runda o.0
Niedziela, 24.03.14r. | Estádio Moisés Lucarelli, Campinas | Godzina 20:45 | I kolejka Brasiliao League

Przeciwnicy wzięli odwet

Po wygranym meczu z Ponte Preta w pucharze Copa do Brasil, Atletico Mineiro zmierzyło się z tą samą drużyną w lidze Brazylijskiej i niespodziewanie uległo na wyjeździe przegrywając 2:0.

Pierwsza połowa się zaczeła a obie drużyny były bardzo skupione na meczu i jako pierwsi zaatakowali Gospodarze już w 10 minucie spotkania. Piękną akcje dwójkową wyprowadziło dwóch zawodników Ponte Preta a strzałem z dystansu popisał się Baraka, jednak jego strzał nie zrobił większych problemów Victorowi. Kolejną akcje pod bramką gospodarzy stworzyło Atletico a cała sytuacja miała miejsce w 23 minucie spotkania. Źle zachowali się obrońcy Ponte Preta którzy dali sobie odebrać piłkę a całą sytuacje wykorzystał Fernandinho który posłał piłkę w samo okienko bramki, lecz niesamowitą interwencją popisał się bramkarz gospodarzy. Do następnej niebezpiecznej akcji gości doszło chwile później. Trudną piłkę do opanowania dostał Ronaldinho który natychmiast podał zewnetrzną częśćią stopy do wchodzącego w pole karne Jo, jego strzał jednak obronił goalkeeper gospodarzy.

Po krótkiej przerwie, arbiter wznowił grę i tym razem pierwsi oddali strzał goście, niestety nie celne uderzenie Fernandinho nie mogło zagrozić bramce Ponte Preta. Do pierwszego gola w tym spotkaniu czekaliśmy 55 minut. Everton Santos uderzył zza pola karnego a piłka znalazła się w siatce gości i Victor musiał w 55 minucie spotkania wyciągać piłkę z siatki. Kolejną bramkę strzelił znów Everton Santos a asystował mu przy tej bramce Wellington, cała sytuacja miała miejsce w 66 minucie spotkania. Ostatnią akcje w tym meczu miało Atletico Mineiro, niestety słaby strzał Jo obronił Edson Bastos. Ponte Preta niespodziewanie wygrało z Atletico Mineiro i tym samym zrewanżowało się za porażke w Copa Do Brasil. Następnym rywalem ''Galo'' będzie potyczka w Ćwierćfinale Copa Do Brasil z Botafogo.

Ponte Preta 2:0 Atletico Mineiro
55' 66' Everton Santos

Zawodnik meczu: Everton Santos

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 25.06.2013r.
  • Dumny Po Zwycięstwie, Wierny Po Porażce
  • Gram w: PES 2015
Odp: Atlético Mineiro Belo Horizonte by MichuVeB | #5 Odwet...
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 27, 2014, 19:56:35 »
Post nie powala, wiadomo zmęczenie daje znać, ale moim zdaniem lepsze byłoby napisanie tego jutro. Jak nie piszesz przez 5-6 dni to nic się nie stanie. W końcu praca, szkoła i wgl. życie prywatne musi być na pierwszym miejscu i np. ja jak najpierw wszystkiego co konieczne nie zrobię to na forum nie wbijam. Teraz coś na temat meczu. Szkoda tej porażki na starcie ligi i trzeba liczyć na to, że to tylko przypadek. Jedna wpadka to nic, ale najlepiej jakby się nie powtarzały zbyt często.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 42
  • Na forum od: 26.02.2011r.
  • Futbolomaniak
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 27, 2014, 20:23:50 »
Porażka na pewno boli, tym bardziej po ostatnim świetnym meczu Ronaldinho. Zespół wydawał się być w formie, ale jedna porażka wiosny nie uczyni.
" border="0

"Opowieść trwa, historia nie kończy się nigdy."

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #26 dnia: Luty 28, 2014, 18:00:31 »
Paulo Autuori: Doceniam to co zrobił dla Galo

Trener Atletico Mineiro Paulo Autuori udzielił wywiadu w którym został zapytany m.in. o porażke ligową z Ponte Preta, atmosferę jaka panuje w szatni i o prawdopodobnym odejściu Gilberto Silvy.

Porażka: Każde potknięcie boli, tym bardziej że był to nasz pierwszy mecz w lidze i następny musimy zagrać już na 100% swoich możliwości. Przeciwnik był lepiej przygotowany fizycznie jak i psychicznie, grali też na swoim boisku co zawsze daję więcej pewności siebie. Od teraz nie można mieć marginesu błędu i trzeba wygrywać wszystkie mecze, wiem że będzie to trudne ale postaramy się to uczynić.

Błędy w obronie: Wszyscy popełniają jakieś błędy, nie będe tu zwalał wszystkiego na obrone bo przegraliśmy jako zespół, tak jak mówiłem przeciwnik był lepszy w meczu i nie będe szukał żadnych wymówek.

Ronaldinho: Świetny zawodnik który potrafi odmienić losy spotkania, w ostatnim meczu jednak mu się to nie udało ale wierze że Roni znów zacznie strzelać dla naszej drużyny, jest nam bardzo potrzebny szczególnie wtedy gdy przegrywamy.

Atmosfera: W szatni Atletico Mineiro oraz poza nią atmosfera jest znakomita, wszyscy chodzą uśmiechnięci i szczęśliwi, nawet wtedy gdy przegramy mecz.

Gustavo Henrique: Jego transfer przebiegł pomyślnie i bardzo mnie cieszy jego gra, będzie znakomitym następcą Gilberto Silvy. To prawda że w ostatnim meczu nie pokazał się z najlepszej strony ale myślę że to było spowodowane presją która na nim ciążyła.

Odejście Gilberto Silvy: Rozmawiałem już z nim na ten temat i powiedział mi wprost że chce odejść do innego klubu, doceniam to co zrobił dla ''Galo'' i odpowiedziałem mu żeby był tak samo szczęśliwy jak w Atletico Mineiro.

Offline undertaken

• Amator
  • *
  • Na forum od: 13.03.2012r.
    • http://realmadrid.siteor.pl/
Odp: Atlético Mineiro Belo Horizonte by MichuVeB | #6 Wywiad z trenerem
« Odpowiedź #27 dnia: Marzec 01, 2014, 09:59:34 »
Trochę dziwne wypowiedzi to dopiero 1 z 38 kolejek a trener już mówi że już teraz nie ma marginesu błędu. Tak samo Gustavo czy Ronaldinho cieszy go jego gra ale nie zagrał najlepiej a Ronaldinho nie strzelił bramki w jednym meczu to jakby już miał jakąś złą passę. Ogólnie rzecz biorąc i tak ciekawy wywiad.
Warriors by undertaknen

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #28 dnia: Marzec 03, 2014, 17:44:23 »
Kończe z tą karierą powodem jest PES z którym mam pewne problemy i przerzucam się na Football Manager 2014, kariere będe prowadził prawdopodobnie tym samym klubem Atletico Mineiro( chyba że wy chcecie inny klub zobaczyć, to będe to rozważał)

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #29 dnia: Marzec 03, 2014, 19:45:17 »
No nie wiem, czy to Mineiro pociagniesz... może weź w tym FM-ie inny klub, z Europy.
" border="0

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 03, 2014, 20:39:52 »
Coś tak przeczuwałem, że szybko się skończy... (oczywiście to nie ma na celu jakiejś spiny lub czegoś innego)

Wiadomo PES, ta gra kiedyś sprawiała mi przyjemność, oczywiście do odsłony z numerkiem 2008. Teraz ta gra mnie nie ciągnie. 13 była fajna do czasu, ale 14 to już kompletna klapa. Co do FM to moim zdaniem najlepszą odsłoną była 12, nie wiem jak prezentuje się 14, ale 13 była jakby to powiedzieć niezadowalająca, w mojej opinii. FM daje duże możliwości, ale Mineiro bym nie polecał. Wybierz taki klub, by na początku Ci się nie znudziło, bo wiem ile czasu zajmuje przygotowanie do jednego meczu. Te analizy poszczególnych drużyn, ich zawodników. Oczywiście z czasem udało mi się to wszystko uporządkować, bo na początku to była tylko symulacja od meczu do meczu bez żadnych zagłębień w te wszystkie opcje. Wybierz albo jakiś czołowy klub, albo taki, z którego będziesz chciał budować potęgę. Liczę na to, że następna kariera będzie bardzo długa i przebije te najdłuższe na forum. :D

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 03, 2014, 21:00:21 »
Musze wszystko przeanalizować, narazie mam problem z ogarnięciem wszystkiego w FM'ie oraz nie mam prawdziwych nazwisk, herbów, strojów które musze sciągnąć...

Offline espon

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 26
  • Na forum od: 14.11.2012r.
  • "Setki wyrzeczeń, jeden sukces"
  • Gram w: Fifa 14
« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 03, 2014, 21:23:59 »
No masz pecha z tymi karierami :( Kolejna kończy się już po kilku postach, ale tak to jest ze sprzętami

Jeżeli kolejną karierę masz zacząć w FM to na pewno wybierz kogoś z Europy. Mineiro możesz tam nie ogarnąć, gdyż może Ci się szybko znudzić :(
Polecałbym Ci przeanalizować wszystkie możliwe ruchy, abyś pociągnął już tą karierę jak najdłużej.
Gdybym to ja wybierał to kierowałbym się średniakiem z możliwością budowania potęgi (Malaga, Monaco, Bayer Leverkusen, Milan).
Myślę, że jeżeli czułbyś się w tej roli to chętnie bym zobaczył karierkę Polskim klubem. (może Lech :D)

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 03, 2014, 21:34:53 »
Ciekawe propozycje szczególnie Milan, Monaco i Lech, ale najpierw tak jak napisałem, musze ogarnąć FM i z nim zrobić... a na pierwszym miejscu z fikcyjnymi nazwiskami...

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 03, 2014, 21:50:12 »
Jak możesz mieć nieprawdziwe nazwiska  ??? Jeśli wybrałeś ligę Polską i kilka innych to w tych wybranych masz na 100% prawdziwe nazwiska, nazwy klubów itp. ;)

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 04, 2014, 13:40:35 »
no właśnie że nie łysy, FM nie ma pozwolenia na prawdziwe nazwiska i są do tej gry patche które polepszają grę.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #36 dnia: Marzec 04, 2014, 16:04:41 »
Ups, ale kłamiesz Michu... FM ma wszystkie nazwiska, na pewno ma Ekstraklasę, tylko, uwaga - TRZEBA MIEĆ ORYGINALNĄ GRĘ
Powiedz lepiej, że masz pirata i są złe nazwiska. Żeby Ci zycie ułatwić to od razu powiem ,że  w sieci chyba nie ma stabilnie działającej kopii pirackiej, więc radze wydać tą dyche na koda...
Co tu dużo mówić, epic fail kolego...
" border="0

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Autor wątku
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #37 dnia: Marzec 04, 2014, 16:26:07 »
hose tylko że ja nie mam ani pirata( bo nie zainstalowałem gry) ani orginała... tylko mówie jak inni się wypowiadali o tej grze. Już postanowiłem i nie będe się bawił w FM'y tylko kupiłem Fife 13 i o dziwo chodzi na minimalnych xD

Offline Lysy10KKS

• Amator
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: Marzec 04, 2014, 16:29:32 »
Rozumiem jakbym był laikiem jeśli chodzi o fm-a, ale jeśli gram w tą serię od części 2006 to swoje wiem. Trzeba przyznać, że FM nie ma konkurencji jeśli chodzi o tego typu gry, więc nazwiska i inne tego typu rzeczy są jak najbardziej rzeczywiste. Nic więcej nie dodam, bo wszystko co chciałem to napisał mój poprzednik.

Offline hose444

• Były członek Załogi
  • *
  • Futbolomaniak
« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 04, 2014, 16:34:43 »
Nie rozumiem, najpierw piszesz, że masz "problem z ogarnięciem wszystkiego w FM-ie", potem, że czytałeś na forach o tym, że niby ktoś się wypowiada o tych rzekomo fałszywych nazwiskach  ::) Mi się wydaje, że ściągłeś pirata, miałeś fałszywe nazwiska i zacząłeś  szperać w necie o tym, wątpie, żeby o tych problemach wypowiadali się ci, którzy grę kupili. A te patche, o których mówisz to pewnie łatki próbujące nieudolnie naprawić grę
" border="0

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #39 dnia: Marzec 04, 2014, 16:34:43 »