Witajcie! Jako że już za chwile usłyszymy pierwszy gwizdek rozpoczynający oficjalnie MŚ 2014 w Brazylii mam przyjemność zaprezentować wam kolejną już wersję mojego dodatku This is Football, tym razem wraz z pomocą " ". Krótko i na temat - co tym razem oferujemy (Względem ostatniej wersji) :
- Składy, numery na koszulkach wszystkich
32 drużyn biorących udział w mistrzostwach- Statystyki dla tych drużyn dokładnie odwzorowane na podstawie strony
PSD- Składy klubowe aktualne na
dzień dzisiejszy (np.
Fabregas w Chelsea z numerem 4) (12.06.2014) - jedyny mankament (znaczna ilosc nowych transferów nie ma swojego numeru na koszulce - dlatego mają na koszulce liczbę "1", mimo, że niektóre mogą być już znane)
- Dodano piłke do kitserver'a "
Adidas Brazuca"
- Dodano stadion "
Emirates Stadium" - podziękowania dla kolegów z Japonii (edytowany na wzór Amsterdam Arena)
- Stworzono
2 zupelnie nowe scoreboardy dla grafiki przygotowanej przeze mnie (całkowicie odmienne od standardowych) - Podziękowania raz jeszcze dla
UefaEuro2012 za Edycje HEX (możliwe drobne błędy które staramy się wyeliminować - wypuszczamy ze względu na to, że mistrzostwa już się zaczynaja
, ewentualne poprawki beda w UPDATE)
- Dodano wiele nowych twarzy (
Rakitic, Modric [z nową fryzurą],
Januzaj, Courtois, Giroud, Diego Costa, Shaw i wiele innych]
-
Stroje dla wszystkich reprezentacji biorących udział w MŚ 2014 (jedyny brak stroju Bramkarskiego dla Kostaryki, klubowe koszulki będą wypuszczane w postaci UPDATE)
- Drużyny klubowe, które
wywalczyły awans do najwyższych klas rozgrywkowych (poza Trwającymi barażami we Włoszech i Hiszpanii) czyli :
QPR, Burnley, Leicester City, Deportivo la Coruna, Eibar, Empoli, Palermo, Lens, Caen, Metz, FC Koln, Padeborn,I wiele innych! By nie być gołosłownym poniżej pare screenów:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEINSTALACJA:
1. Po prostu brniemy dalej w okienkach po włączeniu setup.exe
2. Folder kitserver wrzucamy do folderu z grą i instalujemy go za pomocą pliku setup.exe
3. Plik KONAMI-WIN32WE8UOPT z folderu save wrzucamy do folderu SAVE/FOLDER1 (w folderze z grą)