Moim zdaniem początek zbyt ubogi, aby przewidywać ogromne sukcesy tej kariery, lecz również nie przekreślający szans na takowe.
Dla mnie nie ma sensu wklejanie żywcem z internetu informacji o jednym z największy klubów piłkarskich świata. Każdy mniej więcej wie, co osiągnął, a jeśli chce sobie przypomnieć, może skorzystać z wikipedii. Dla mnie to po prostu zbędne.
Jak już dałeś zdjęcię van Gaala i RVP to mogłeś wrzucić to z nieudaną piątką Ramka do zdjęcia na pewno dodałaby estetyki do całości.
Nie lubię ramek. Kiedyś ich używałem, teraz doszedłem do wniosku, że są zbędne i w większości zdjęcia wyglądają bez nich lepiej. Jak już, to użyłbym ramki najmniejszej wielkości, a nie aż piątki. No ale, jak kto woli.
Co do lewych obrońców to masz jeszcze Alexa Buttnera, więc śmiało możesz myśleć o sprzedaży Evry.
Doskonale pamiętam o Buttnerze. Problem w tym, że odszedł już niedawno oficjalnie do Dynama Moskwa. Przecież pisano o tym.
Depay myślę, że jest taki hmm zbyt oklepany
Jak to oklepany? Głośno zrobiło się o nim dopiero podczas tegorocznych Mistrzostw Świata. Ze wszystkich skrzydłowych łączonych z United, jest on najrzadziej wymieniany. Di Maria czy Sanchez to znacznie częściej wymieniane nazwiska, znane w wielkim futbolu już od jakiegoś czasu. Więc oni są chyba bardziej oklepani od piłkarza PSV Eindhoven. Na dodatek jest on o pięć lat młodszy od Alexisa i sześć od Angela.
Van Gaal powiedział już publicznie, że Fellaini ma sobie szukać nowego klubu
Gdzie? Jakoś nic o tym nie słyszałem? Wchodziłem nawet teraz na stronę o United, bo myślałem, że coś nowego się wydarzyło, ale nic takiego nie ma. Więc? Skąd masz takie informacje? Oczywiście Fellaini może odejść, ale sam w wywiadzie powiedział: "Czy będę grał na Old Trafford w kolejnym sezonie? Zobaczymy po mistrzostwach świata."
Na pewno będę wpadał, bo ten prolog prognozuje ciekawą kontynuacją. Powodzenia
Dziękuję.