Zapomniałem skomentować pierwszy post
A przeczytałem!
Pierwszy raz chyba coś mi się u Ciebie nie podoba
Sorki, że od tego zaczynam, ale jakoś tak mi wyszło. Konkretniej chodzi o przedstawienie wyniku. Jest ono na tle nie tego koloru, który trzeba. Oczywiście (jak to Ty
) poprawiłeś ten błąd od razu już w następnym odcinku zanim ktokolwiek zwrócił Ci uwagę
Świetnie prezentuje się ta belka na końcu. Jest bardzo praktyczna i przy tym "wyględna". Podobało mi się Twoje wyjście z sytuacji jak coś zepsułeś przy wstawianiu wyniku w pierwszym poście
"Tutaj zaraz poprawię..." Hahahaha
Co do treści, idziecie bardzo pewnie w kierunku awansu. Może i przeciwnicy nie byli zbyt wymagający w porównaniu np do takiego Fulham, a Wy wygraliście oba mecze przewagę jednego gola, ale mimo wszystko da się odnieść wrażenie, że Wy po prostu zawsze strzelicie co najmniej jednego gola więcej niż przeciwnik. Atak to Wasza dobra strona, a przecież jest on podobno najlepszą obroną...
Dobra, skończmy te banały... Pracujesz "gdzieś"? Widziałbym Cię w jakieś klubowej stronie fanowskiej, na jakimś polskim fanpage'u zagranicznego klubu. Chyba miałeś jakąś przygodę z Athletikiem, o ile mnie pamięć nie myli... Wygląda na to, że interesujesz się Championship. Mało ludzi coś o niej wie. Myślałeś może o jakiejś polskiej stronie na ten temat? Opisywałbyś mecze właśnie w tym stylu, o ile w ogóle pisanie sprawia Ci taką przyjemność, jak ja to wnioskuję.