Graficznie mi się podoba, zawsze doceniam taką formę kariery z racji że jestem betonem w tej materii
Jedyne co mnie nieco razi to ogromna tabelka z wynikiem i zmianami, jakby za duża do treści znajdującej się w środku. Dział "tabele" a w środku jedna tabela, ligowa, no to jak jest z tym? Gwiazda kolejki - może warto dopisać "poprzedniej" dla jasności?
Plus za zawieszenia/kontuzje. W bannerze reklamowym, który sam w sobie jest ciekawym pomysłem na "zamknięcie" posta, trochę po macoszemu zostało potraktowane logo adidasa - niewymazane resztki białego tła + wygląda, jak przejechane walcem
Niestety, moim zdaniem, kuleje trochę opis meczu, przecinki, składnia :/ Może warto wyjustować tekst zamiast środkować go? Będzie wyglądał atrakcyjniej, sprawiał wrażenie kolumny informacyjnej.
Mam nadzieję, że nie odbierzesz mojego komentarza jako dosadnej krytyki a sugestie, co warto poprawić, bo posty summa summarum są w porządku
Kilka niedociągnięć poprawisz i będzie wspaniała, tym bardziej, że to nasze rodzime podwórko więc zawsze wzbudza emocje. Piąteczka!