Problem polega na tym że w losowaniu nie dostajemy na ogół tego co nam akurat potrzeba, ja w przeciwieństwie do Ciebie potrzebuję dobrego napastnika i trafić nie mogę:) napastnik to najsłabsze ogniwo mojej drużyny, same tuzy z ovl 75-76 i trzeba skrzydłami nadrabiać a w bramce mam np. de gee, buffona i nouera o obronie nawet nie wspomnę bo tam nie łapie się nikt z ovl poniżej 83
jak masz sile i zdrowie to mozesz wygrac nawet kilkanaście razy, warunek jest jeden, po wygranym turnieju od razu losujesz i dopiero potem ew. grasz następny i tak do znudzenia, nie wylosujesz i zagrasz kolejny turniej o agenta to dostaniesz tylko gp, sprawdzone na ps4.
to juz nie dziala na pc zrobilem tak i dostalem tylko 1000GP wiec naprawili blad
Ponawiam pytanie zadane wcześniej jak zdobyć exgp, chciałbym dorwać managera z lepszych na rynku ale nie mogę ich kupić za GP jedyna opcja są coinsy... Których nie mam, jak więc zrobić szybko aby się odblokowali ci najlepsi menagerowie?
Potrzebuję środkowego napastnika. Obecnie może na tej pozycji u mnie grać T.Muller lub Remy. Co byście zrobili na moim miejscu. Losować z tego Agenta LM czy jednak wybrać agenta FW (jednak szansa na trafienie czarnej jest minimalna).I prawda to że ci piłkarze znikają, którzy są losowani z agenta LM?
W składach zarówno tu wypisywanych czy też jak się gra online żadko spotyka się piłkarzy: Rooney, Falcao, Van Persie, harry Kane, Herrera, Veratti , D.COsta, Aguero. Tylu jest fajnych piłkarzy a każdy tylko gra lub liczy na Robbena, Ibre, C.Ronaldo. Trochę to monotonne. Szczerze powiedziawszy gdybym trafił Ibrę to nawet bym się nie cieszył. Wolałbym takiego H.Kane lub np nasz Lewandowski. Ciekawe czy wynika to z tego że tych graczy żadko się trafia czy poprostu nie łapią się na 1 skład
no wszystko pięknie z tymi gwiazdami LM, wypadł mi dziś Cavani, Mikel i jakiś leszcz. Nie jest najgorzej ale gdzie jest haczyk XD?
Exgp dostaje si za ilość meczy? Mam obecnie ponad 200 meczy 75 procent zwycięstw, i managera co ma Total cost 500, nawet nie mogę zrobić master Challenge bo nie osiągnę 14 50 siły zespołu bez uszczerbku dla team spiritu. Co więc konkretnie zrobić żeby mi się odblkowoali najlepsi menago? Ile meczy żeby taki Ancelotti był możliwy do kupienia za GP?
Ja dziś na ps 4 dwa razy losowałem więc może coś przeoczyli Ogólnie to kończę na dziś losowania z agenta LM bo na tygodniu nie będę miał czasu na tłuczenie symulacji ze sztuczną inteligencją Podsumowując: 6 losowan w tym cztery czarne a w nich: Azpilicueta, Schurrle, Shaqri i Huntelaar czyli bez szału ale bryndzy wielkiej też nie ma, szczególnie przyda mi się ten ostatni bo napastników miałem takich że pożal sie boże ale zobaczymy jutro jak się sprawdzi w praktyce czyli w dywizji. Teraz czas zacząć odkładać na nowego menago...
Trzeci raz Ci pisze...Zagraj w inną rozgrywkę niż Myclub(nie trzeba grać meczu,wystarczy tylko ze "wywystartujesz"w jakimś turnieju czy lidze)-dostaniesz exgp. Z edytuj zawidnija-dostaniesz exgp Z edytuj stadion -exgp Trening-exgpSztuczki podczas meczu-exgp (najwięcej za to można dostać)
Ten Agent LM losuje z wszystkich zespołów tegorocznej edycji LM bo mi na 6 losowań wpadli tylko zawodnicy z FcPorto i Interu... Jest gdzies dostępna lista zawodników, których losuje ten Agent?
Dzisiaj udało mi sie z agenta LM wylosowac: Lewandowski, Khedira, Quagliarella, Cahill, Shaqiri, Ivanovic, Hernandez, Carrick, Badstuber, Schurrle, Carvahal, Schwarzer na 15 losowań tylko 3 złote i 12 czarnych. Chyba dobrze się oblowilem