No właśnie spoko. Ci moi TF94 mają wszystkie (powiązania ogniwa czy jak tam zwał) ale brak jednej lub 2 podświetlonych pozycji... Myslisz że im dojdzie TF do 99... po odpowiednich rotacjach?
Ja to mam pecha z tym nowym agentem, na wszystkie losowania połowa to złote, a na ostatnie 6 losowan az 5 zlotych.. a jest az 63 % szans na czarna, mozna sie wkurzyc
A mógłbyś napisać jaka strategie ma ranieri i rozstawienie zawodników? Będę wdzięczny :-)
RanieriTaktyka 4-2-3-1 DEF też taki samCFLMF-AMF-RMFDMF-DMFLB-CB-CB-RBOveral 84Man. sklills 720Atk style CTRBuild up LNGATK area WDEPositionig MNTDef styles AODPenning Area MIDPressuring DEF
wpadł komuś Aguero albo Messi z agenta LM?[/quotetak mi wpadł Messi za pierwszym razem z agenta i na tym się skończyło reszta to lipa
wylosowałem ostatnio sancheza ale niestety zgranie ma 64 i juz udało mi się nim zagrać kilka meczy ale jakoś zgranie nie roście jest szansa wbić nim na 99 ?
na pewno dojdzie do 99. moze brakowac mu meczy albo musisz kombinowac dokładnie z tym co nie jest jeszcze podswietlone. czasami jest tak ze brakuje kilku podswietlen a zgrany jest na 99. wiec przy tf 94 trzeba kombinowac. poprzestawiaj go na pozycjach i zobaczysz co sie dzieje. jak wskoczy na 96 to bedziesz wiedzial.nie wiem czy grasz z przełączaniem taktyki w trakcie meczu? tam tez zawodnicy zmieniaja sie pozycjami co moze byc przyczyna.
Zawodnik zgrywa się w każdych meczach czy tylko w myclub?