Kuźwa, przemęczyłem w weekend te turnieje vs com co je zapodali w czwartek nudząc się przy tym potwornie. uzbierałem trochę taxy na losowania i zrobiłem ich chyba z 15, wszystkie z agenta specjalnego FW + 6 losowań po turniejach, efekt oczywiście taki że aż żal dupsko ściska, nie wiem jak to jest że goście po 60 czy 50 meczach mają składy o których ja mogę co najwyżej pomarzyć a meczy rozegranych w div mam ponad 600 , ja wiem że loteria itd. ale bez przesady, ciekaw jestem czy gdybym coinsy zakupił to też by taki szrot leciał? Mniejsza nawet o to że ta dzieciarnia z 11 ufea w składzie w większości grać za bardzo nie potrafi ale gul mimo wszystko skacze
Wymagań tam jakichś wielkich nie mam...wystarczyłby Lewandowski albo Benzema na środek ataku i za nimi jakiś Gotze albo Oscar a tu ciągle asy pokroju Gergő Lovrencsics bez urazy
Apropo szrotu... grał/gra koś tym Harrym Kaynem z Tottenhamu? zdziwiłem się trochę bo gość w tym sezonie nastrzelał czape goli w PL, zdobył tytuł najlepszego młodego gracza na wyspach a tu wyskakuje mi ze złotej piłki z ovr 75
Tak w ogóle to chyba sklecę skład z tych tuzów z ovr 70-79 i pogram trochę na 1 lub 2 lvl siły bo nie bardzo mam co z nimi zrobić a szkoda wywalać za 450 czy 500 gp gości którzy kosztowali mnie 10000, poza tym męczy mnie już granie z tymi "drim-timami" moim przeciętnym składem na 4 lvl siły...