0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no właśnie moje pytanie też brzmi czy te coinsy można kupić tylko poprzez przelew w ps store czy jest jakaś inna możliwość, nie mam konta w banku.
nie ma możliwosci z losowac mieć takiego składu :Ibra 93(Cavani 89)Hulk 85(Gervinho 82)-Bale90(Pedro 82)Ramires 84(Melo88)-Schweinsteiger 89(Pogba86)Matuidi86(Carrick 81)Alba83(Maxwell 80)-Boateng 86(Fazio82)-Ramos90(Subotic82)-Lahm 89(Fabio 81)Sirigu 85(Muslera84)pytanie za ile kupowałeś punkty i gdzie ? zreszta kazdy moze napisac taki skład podeslij screena ze składu
Poszły dwa losowania, i żal po prostu, kolejni gracze 75... Nie ma się co łudzić na dobrych grajkow, trzeba grać for Fun :-) Pytanie, czy jeśli raz wygrałem agenta z ligi angielskiej to mogę wygrać kolejnego wygrywając ten sam Challenge?
Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi jak zrobić drugi squad w my club aby odblokować zadanie i dostać punkty tak aby nie usunął się ten pierwszy?
Grał ktoś ml open? Dostaje się coś więcej pkt za mecze i za fazę pucharowa? A może ktoś wygrał i wie jakie są nagrody?
Tak, nazwałem z Pesa 14 :-) te, chciałem zagrać ale w sylwka nie dałem rade, może mi się uda w następną środę. A za fazę grupowa w 1/8?bo chyba nie dostaje się tyle co za normalny mecz?
2k to jest mniej niż za mecze w duwizjach. Pamiętam w 14 to za mecz w fazie pucharowej juz w 1/8 był super mnożnik i wychodziło gdzieś 3x więcej pkt (gp) niż za normalny single mecz. Pytanie odnośnie team strengt, od którego jest poziom 2,3,4 i 5? Ktoś ma takie info?
Bezsens z tymi czarnymi kulami jeżeli chodzi od wolnego agenta....na 450 meczy wylosowalem dwie,DWIE czarne pilki. To trochę przegięcie i to w dodatku jakieś szroty typu 81 overall,przed chwilą jakiś salvio czy slavio z benfiki.i zauważyłem ze wcale nie trzeba łączyć trzech gwiazdek agentów aby było 22 % szans bo obydwie czarne pilki wylosowalem na odpowiednio 5 i 7 %