nie grałem jeszcze w 2015 online innych meczów, niż myClub więc porównania nie mam, ale mi poza kilkoma dniami na początku i kilkoma ostatnimi (po 22 stycznia) myClub działa całkiem spoko, mam skład średni, ale daje radę, w rankingu jestem w pierwszej setce, mam 918 pkt, ponad 70% meczów wygranych, 300k GP na koncie, 150 agentów do losowania. Jedyny mój problem to brak trenera z moja taktyką z większym OVL (dlatego nie losuję już od dłuższego czasu agentów bo po co), obecny ma taktykę taka jaka mi odpowiada i lepszego z tymi parametrami nie mogę dostać. Ten ma 600. Więc może masz złą taktykę do sposobu gry? ja gram 4-2-1-3 atak pozycyjny środkiem, krótkie podania, flexible i takiego też mam trenera, praktycznie w czasie meczu gram na pamięć, gdyż z automatu wiem gdzie będzie mój zawodnik, i powiem Ci, że statystyki trenera robią różnicę, kupiłem ostatnio Almeydę 620, niby taktyka ta sama 4-2-1-3 (większa pojemność), ale... no właśnie - Almeyda ma taktykę na kontrataki, grane krótkimi podaniami skrzydłami i dla mnie to jest masakra, w ogóle gra mi się nie kleiła, moi skrzydłowi zamiast schodzić do środka, chowali się gdzieś za obrońacmi itp. ogólnie dramat. Sprawdź więc jaki system gry miał Arsenal i postaraj się złapać takiego trenera, nic innego Ci nie mogę poradzić.