Witam,
Pobrałem Patcha z myślą o grze reprezentacją (jako nieliczny patch posiada piłkarzy z Polskiej ligi np. Milę), i tak:
- Czy istnieje szansa, żeby wyłączyć stadiony i zostać przy starych? Gra o Mistrzostwo Europy na murawie jak z Termaliki Nieciecza trochę odstrasza,
- Czym różni się gra w E-Mode.exe od Nesa.exe, mogę to wybrać przy odpaleniu patcha, czytałem wszystkie poprzednie komentarze i nie znalazłem dokładnego wyjaśnienia czym jest Nesa
- niektórzy mają trochę kwadratowe głowy
- z pierwszej obserwacji reprezentacji Polski mogę powiedzieć, ze patch świetnie odzwierciedla umiejętności piłkarzy (poza Milikiem
)
Patch ogólnie ok, grałem Polską w grupie z Holandią Belgią i Rosją. Glik rządzi w obronie jak w rzeczywistości a Lewy jak nie dostanie dobrej piłki to też nic nie zdziała. Holandia mnie cisnęła (słupek, poprzeczka) a ja oddałem 3 strzały z czego w końcówce Rybusem przelobowałem obronę i Lewy był sam na sam, ale i tak po wznowieniu wbili mi na 1:1, z Ruskimi 0:0 z czego mieli rzut karny i czerwona kartka dla mnie. Belgia mnie cisnęła i też 0:0. Odpadłem
ale grałem na najwyższym poziomie.