Chrapek, jest cieniem tamtego zawodnika który grał w Wiśle.
We Włoszech nie grał dużo, ale widziałeś jak tam trenował itd.? Na Ekstraklasę to wciąż piłkarz solidny, przecież nie uleciały z niego wszystkie umiejętności przez rok w Italii.
Mak może i błyszczy w Bełchatowie, ale nie jest tak dobry na Wisłę.
Czemu? Na skrzydle zapewni liczby (asysty i gole), których nie daje ani Sarki ani Boguski. Guerrier też dośrodkowywać nie potrafi.
Starzyńskiego tak ciężko się ogląda. Uderzenie ma faktycznie dobre, ale według mnie to nie jest jakiś super gracz.
Bo gra w Ruchu, gdzie za partnerów do grania ma Surmę, Zieńczuka czy Babiarza. Czyli albo emerytów, albo mało efektownych pracusiów.
Kokoszka to według mnie nie jest taki dobry jak dwa-trzy lata temu.
Czemu? Bo odejściu ze Śląska zagrał w 22 meczach w rosyjskiej najwyższej lidze. Nawiasem mówiąc, może wróci teraz do Wrocławia.
Ja zamiast tych zawodników widziałbym kogoś innego
Rozumiem, każdy ma swoje zdanie... ale...
Kogoś kto poziomem będzie podobny, bądź lepszy, ale będzie mniej znany, żeby nie zawołał zbyt dużo za grę w Wiśle.
... ciężko takich. W Polsce nawet bardzo. A ci, których podał maciek98 i tak zażądali by pensji takiej, na jaką Wisłę nie stać - mimo tego w karierze wolałbym ich, Polaków, a nie zagadkowych no-name players. Nie wiem czy wiesz, jak w rzeczywistości kiepsko wygląda skauting Wisły.
Dobra, nie ma co spamić w wątku. Ty masz inne zdanie, ja inne. Tyle o tym.