Nie nie nie nie nie nie nie... Tylko nie Pardew... Bardzo go lubię, no ale cóż... menedżerem to on jest słabym. Jeśli klub ma dużo pieniędzy to powinien grać ładnie, efektownie, z polotem... W stylu Alana Pardew nie ma absolutnie miejsca na żadne z tych trzech określeń. Do tego nie umie pracować z dobrymi zawodnikami, co dopiero, jakby miał drużynę wartą kilkaset milionów funtów... Totti z Raulem? Czemu nie? W realu sobie tego nie wyobrażam, ale przecież od tego są kariery
Szkoda trochę tej kariery Realem... Był w niej pomysł (chyba, że to błędna obserwacja). To opowiadanie jednak też zapowiada się ciekawie. Troszkę tylko mógłbyś popracować nad grafiką. Moim zdaniem, zdjęcia są za duże. Przynajmniej przy takiej ilości tekstu. Odstępy między jednym newsem, a drugim są wg mnie za małe. Do tego osobiście jestem fanem ramek do zdjęć, ale to akurat sprawa indywidualna, więc jeśli wolisz obrazki bez obramowania, to też super
Ważne, żebyś wiedział, co wolisz, i żeby wszystko wyglądało tak, jak Tobie się to będzie najbardziej podobało. Ja tylko rzucam sugestie
Życzę Ci wytrwałości, i żeby ta kariera nie tylko dotrwała do inauguracji rozgrywek ligowych, ale też żebyś przebrnął przez nie w całości
Powodzenia!