Porażka naszych zachodnich sąsiadów jest sporym zaskoczeniem podczas Euro U-21. Oczywiście Serbowie w swoim zespole posiadają wielki potencjał, ale wiadomo gdzie są jedne z gwiazd światowego futbolu. Jak sam ująłeś Niemcy posiadają na turnieju Mistrza Świata - Mario Goetze, który w Brazylii bardzo korzystnie wpływał na wyniki swojego państwa. Przy pierwszej bramce Marković zachował się jak klasowy napastnik bezproblemowo wyprzedzając Durma. Ewidentnie wina Erika przy tej bramce. Przy bramce na 2:0 Mitrović ominął defensywę Niemiec i w bardzo ładnym stylu pokonał Leno, prezentując przy tym technikę na wysokim poziomie i zimną krew. Bramka ustalająca wynik spotkania to wiele błędów w formacji defensywnej Niemiec. Na początku łatwość na prawej stronie pola karnego i po dośrodkowaniu kompletny brak komunikacji, a Mitrović w stylu Inzaghiego, jak lis pola karnego wykorzystuje dosłownie wszystko. Niemcy rozegrali koszmarne spotkanie i tacy zawodnicy jak Goetze powinni się zastanowić nad własnym "ja", czy przypadkiem nie mają za wysokiego ego. No to w końcu przyszedł czas na upragnioną grupę śmierci. Co prawda czekam na moich faworytów - Francuzów, ale pierw mamy inne przeogromne stracie Hiszpanii z Anglikami. Jak wynika z opisu i statystyk sytuacji bramkowych i emocji nie brakowało. Pierwsza bramka to bajeczny drybling Moraty i fatalna postawa Anglików w obronie, Butland poradził sobie ze strzałem, ale na całej linii zawiódł doświadczony Shlevey otwierając czystą drogę Isco. Zaś drugi gol to podania w oryginalnym stylu La Roji, perfekcyjne podanie i Morata ma otwartą drogę do bramkę, co bezproblemowo świetną podcinką zamienia na kolejną zdobyć Hiszpanów.
Strasznie podoba mi się twój styl prowadzenia kariery, grafika + opisy + pomysł to wisienka na torcie dla każdego fanatyka futbolu. Z miłą chęcią zaglądam tu do ciebie jak i Rasivo. Na koniec małe pytanie, rozgrywasz mecze czy symulujesz ? W sensie że puszczasz mecz nie grając nikim.