Spoko bez spinki ja nie mam bólu dupy o to . Luzik . Tak wiem mogłem o tym nie pisać fakt . Ja nie narzekam na moda .
Swoją drogą jak ma ktoś Nod32 wie jak dodać plik do wyjątku w zaporze ?
Dobra już ustawiłem plik w zaporze. Jak by ktoś nie wiedział jak w NOD 32 to klikamy na pasku zadan PPM w ikonke i uruchom program Eset nod 32 security wchodzimy w ustawienia dalej w wprowadź ustawienia zaawansowane tam klikamy w + przy komputer i dalej + modul antywirusowy i antyspyware tam na dole bedzie zakladka wylaczenia i wchodzimy tam. Klikamy Dodaj i wybieramy folder z gra Pro Evolution Soccer 2013. I na czas zgrania pliku rdl.dll wylaczamy ochrone anywirusowa po wklejeniu mozemy juz spowrotem wlaczyc. Powinno wszystko smigac. Mi smiga
. I ze swojej strony przeprosic wszystkich adminow i ludzi ktorzy przyczynili sie do stworzenia tego patcha. Piszac informacje ze Eset wykrywa konia nie chcialem w zadnym wypadku nikogo zniechecic do sciagania patcha . Naprawde moge powiedziec ze swojej strony nie ma sie czego bac. Patch jest na prawde genialny i zrobione polskie stadiony sa swietnie zrobione . I prosze nie myslec teraz ze tym moim zachwalaniem patcha lize komus dupe bo tak nie jest. Ja po prostu doceniam swietnie wykonana robote .