Ja już od lat gram w fife, ale co roku ściągnąłem oba dema i tym razem pes jak dla mnie zgniótł fife
no to ja jestem chyba jedyną osobą na forum która ma odmienne zdanie
w fife nie licząc jakichś pojedynczych meczów gdzieś u kumpla to nie gram praktycznie od fify07, a teraz ku mojemu zaskoczeniu jakoś więcej frajdy(mówię o multi, vs cpu nie gram) dawało mi granie w demo fify16 na pc niż w demo pes2016 na x360. Dodatkowo konami zdenerwowało mnie nie umieszczając w PESie Lecha Poznań.
dlatego prawdopodobnie kupię i PES i Fifę. najlepsza opcja to Fifę na pc, PESa na ps4. (tutaj problem taki, że nie mam PS4, choć może warto kupić dla PESa i Wiedźmina 3 . No i jednak trochę kasy trzeba wydać 1500zł konsola+pad, 200zł PES, PS Plus na rok 200zł, dodatkowe 3 pady 600zł. No i wychodzi 2500 zł. Wiadomo, jak się trochę pokombinuje, kupi używane, na początek 2 pady zamiast 4, to i w budżecie 1500 można byłoby to zamknąć(nie wliczając PSplus), też jest to jednak jakiś wydatek. Jeśli będą padać pozytywne opinie na forum na temat pecetowwego PESa to może się na takiego skuszę, trochę szkoda kasy na pleja