O co w tym wszystkim chodzi ? Oni chyba sami dobrze nie wiedzą, leją na PCtowców a później płacz że sprzedaż mała itp. Takie EA, jak zawsze mieli PC'ty gdzieś nagle FIFA wyszła na kompy tak jak na konsole, do tego pełna Bundesliga i BPL jak w TV łącznie z tablicami wyników, nowy komentarz w końcu, i cały czas jednak widać że FIFA się różni na PC od poprzedniej części, KONAMI zrobio silnik na PS4, a poradzi sobie z nim każdy komputer na świecie. Mam nadzieje że jest to tylko taka cisza przed burzą i w końcu zaskoczą nas tym czymś, a może prostu co roku się łudzimy z nadzieją że w tym roku w końcu bedzie to na co czekamy. Chcą pieniędzy ? Nie ma problemu jednak skoro my musimy zapierdzielać jak woły aby im zapłacić to może i oni w końcu ruszą tyłki i pokażą że też pracują aby zarobić. Oczywiście moja wypowiedź nie dotyczy konsol bo do tego nie mam zastrzeżeń ale nam chyba też się coś od życia należy ? Nie wiem też dlaczego priorytetem są dla nich konsolę skoro na świecie posiada ich zawężone grono osób a komputer to tak naprawdę teraz podstawa w każdym domu.