smiechen po części masz racje, mocny skład o niczym nie świadczy ale jednak widać różnice. Grałem z typem z 3 ligi, na obronie miał jakiś typów max 80 ovr i paru grajków klase lepszą, ale jego obrona była naprawde dziurawa i dało się to odczuć. Ja tam mam wole mieć skład optymalny u mnie messi grzeje ławe, bo wole na jego miejsce Cuardado ( może dlatego, że lepiej mi się nim gra, chodź statystyki ma o wiele mniejsze - 83 ovr przy messim 97 ovr ) np taki Ibra zawsze przewraca mi się o Godina, co jest wielkim plusem, więc wydaje mi się ze skill wiadomo, że jest pierwszorzędny ale grajki też maja dużo do powiedzenia
aktualizacja miała być do 9tej godziny, a serwery dalej wyłączone, ciekawe co oni szykują
narazie na stronie taka informacja :
"We are aware that customers can play through the tutorial without using a Special Agent (Vornander) to complete it.
This has been fixed so that it is not possible to complete the tutorial without using the Special Agent by the maintenance on 08/10/2015.
For the customers who completed the tutorial without Special Agent(Vornander), we would like to offer compensation, scheduled for 15/10/2015.
Apologies for any troubles and inconvenience caused"