Mi sie ostatnio trafil trener barcelony, jakas podrobka l. Enrique, polasilem sie ale juz go wywalilem bo slabo sie nim gralo ustawienia mial jakies nielogiczne, bo przy frontline pressure linia obrony byla gleboko i juz sie dziura robila nasrodku..... Ja to poluje na takiego zeby mial dwie taktyki do wyboru, jedna pressing i obrona wysoko a w ataku krotkie podania, druga all defence obrona gleboko na wlasnej polowie i kontry dluga pilka.... Niestety zadko sie tacy zdarzają
to chyba idealny dla Ciebie to J. Almunia tyle, że pojemność tylko 370
1. pozycyjny, krótkie podania, szeroko, flexible, support 6/10, many w ataku
all out defence, szeroko, conservative, linia obrony 6/10, compactness 4/10 many w obronie
4-4-2 w tym 4xCM
2. kontra, dluga pila, szeroko, maintain formation, support 3/10 many w ataku
all out defence, szeroko, agressive, linia obrony 3/10, compactness 3/10 many w obronie
4-2-2-2 w tym L/RMF i 2xCM
Właśnie zmieniłem manegera z padoina na jonkera z ajaxu chciałem żeby miał większy management sklils dlatego właśnie go kupiłem ale po zmianie menegera team spirit spadł mi z 87 na 65 . Podpowie mi ktoś dlaczego tak się dzieje ?
pewnie dlatego, że ten trener pewnie preferuje inne granie niż poprzednik, np. kontra zamiast pozycyjne itd. te parametry porównaj a będziesz miał odpowiedź