Panowie, niechętnie to przyznaję, ale mam coraz bardziej dość tej gry... Czy tylko mi się wydaje, że poziom oszustów i cheaterów w tej edycji przekracza wszelkie granice? W '15 nie dostrzegałem tego aż tak bardzo. Pech chciał, że trafiłem dziś na dwójkę przewodzącą w rankingu MyClub, czyli na
MohabZamalekEGY i
OnrBk7. Oczywiście dwa razy Runtime Error i spadek do drugiej ligi. Czy KONAMI jest tak ślepe, że nie potrafi zbanować tego typu szmaciarzy? Ich statystyki (~580/8/30) są niemożliwe do osiągnięcia nawet przez geniusza w tej grze, a mimo to dzielnie pną się w górę, jak gdyby nigdy nic, bez jakichkolwiek konsekwencji. Zresztą, nie mówię tylko o nich, bo co najmniej połowa moich przegranych to tego typu zdarzenia. W ciągu ostatniego tygodnia bodajże 5 razy spadłem do drugiej ligi przez takich gnojków. A i rating stoi w miejscu, bo za wygrany mecz dostaję ledwo 4/5 punktów, lecz za porażkę ściągają już 15. Człowiek wydaje pieniądze z nadzieją na przyjemną rozrywkę, a tu tyle nerwów i rzucanie padem. No cóż... Może jutro coś poprawią. Nie liczę już nawet na jakieś ulepszenia w gameplayu, lecz właśnie na zbanowanie wszystkich nieuczciwych sk*****li. No, i oczywiście na jakiegoś fajnego agenta, bo 500 000 GP czeka na zużycie.
Pozdrawiam,
DarkSide_PRO