Ja olałem te wszystkie losowania, farmienie, i później rozczarowanie :] Grałem w miarę dobrym składem na lvl 5 i wszyscy moi przeciwnicy mieli Ronaldo i Robbena w ataku. Bez szans. Spadłem w ratungu o 200!!! Teraz zrobiłem sobie fajny skład na lvl 3 i w końcu trafiam na przeciwników, gdzie szanse są wyrównane. Nie mam też problemu z kontraktami bo kosztują 1900 a nie 4000
To dziwne bo ja na 3lvl siły spotykam takie składy że włos się na głowie jeży, ostatni mecz z gościem a w ataku: LWF Neymar, CF Ronaldo, RWF Robben, reszta składu też nie zgorsza pomimo 3 lvl, nie robi to na mnie jednak wielkiego wrażenia bo w defensywie mam Lham, Otamendi, Ramos, Marcelo ale mimo wszystko tacy się trafiają, jak widzę takie składy to przestawiam się na taktykę defensywną z kryciem zawodników po stracie i po problemie, wiadomo trzeba uważać w obronie i nie tracić piłki w środku boiska ale grać się da, poza tym Robben i Ronaldo to leszcze w tej edycji, większe problemy mam z Lewandowskim czy napastnikami typu Costa, Benteke.