Witam!
Chcialbym poruszyc pewien temat. Mianowicie zmiany menagera. Otoz od poczatku my cluba gram de bryne'm. Mam dwa sklady ktorymi rotuje co 2-3mecze. Srodek pola i boczni obroncy powielaja sie w obu skladach. Dzieki rotowaniu blisko 40graczy ma affinity with menager blisko 99. Co teraz gdy zmieniam menagera? U nowego rudiego garcii na starcie moge sklecic sklad z ts 93. Co w sutuacji gdy nigel de jong ma u de bruyna 99 a u garcii na starcie 97. Czy doczekam sie ze zarowno tu i tu bedzie po 99? Czy bedzie na odwrot jak u jednego bedzie roslo u drugiego malalo.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Po kolei:
1. Każdy trener ma indywidualną zdolność adaptacji.
2. Jeśli zmienisz trenera to na pewno na początku będziesz musiał trochę pograć żeby wyrobić team spirit na poziomie 99 (jak szybko to właśnie zależy od adaptacji trenera i zawodników, u każdego trenera jest inaczej).
3. Najważniejsze co Cię interesuję to czy i w tym i w tym trenerze zawodnicy będą zgrani na poziomie 99% i to pytanie jest bardzo indywidualne bo zależy od trenerów (ich zdolności adaptacji) i zawodników, podpowiedzieć mogę tak że: od początku gry gramłem trenerem I. MODEJAR (ov skill 520) wszyscy byli zgrani na 99 i w czwartek wymieniłem trenera na P.Guradiolę. Na początku moje zgranie było ok 85 ale po 20 meczach udało się zrobić 99 i co najważniejsze jak przełączę trenera na MODEJAR to zgranie pozostaje na poziomie 99%. Mocno indywidualna sprawa... Również się nad tym zastanawiałem, ale na razie wychodzi na to, że można mieć kilku trenerów i na każdym zgranie 99. Jeśli w danym trenerze zawodnik ma od razu 97 zgrania tzn, że bardziej mu pasuję.
Jak napisałem coś źle to niech mnie ktoś poprawi.
p.s kupuj trenera i baw się dalej (trochę nowości na pewno będzie ciekawe u mnie Guardiola wyniósł mnie baaaardzo wysoko)
Powodzenia
aaa i proszę nie lokować produktów EA sport's ;--)))